7 Mart 2013 Perşembe

BlueSoleil 8.0 Gezginler idnir


BlueSoleilBlueSoleil İNDİR


Bluetooth kullanıcılarının en büyük yardımcısı olan blue soleil, bluetooth erişimli telefonlar ve bilgisayar arasındaki dosya alışverişini sağlayan bir yazılımdır. PC Suitte’den farklı olarak telefonu bilgisayara bir kablo bağlamadan bilgisayara rahatça erişim sağlamak mümkündür. Blue soleil sayesinde kolaylıkla bilgisayara bağlanabilirsiniz. Bu yazılım ile birkaç telefonu birden ekranda görmek mümkündür.

Çalışma şekli; bluetooth cihazı bilgisayara takıldıktan sonra sağ alt köşede çıkan simge gri renkten mavi renge dönünce üzerine çift tıklanır. Ortadaki turuncu renge tıklanarak taramayı başlattıktan sonra etrafındaki çemberde çıkan telefon simgesine tıklanır. Ekranın üstünde beliren simgelerden 2. Simge seçilerek telefona onay gönderilir. Telefondan onay verilirken bir şifre girilmesi gerekiyorsa karşılıklı olarak şifre girişleri yapılır ve telefon bluetooth ile bilgisayara bağlanmış olur. Bilgisayar ile bağlantı kurulduktan sonra PC Suite açılır ve tanımlama yapılır. Program çalıştıktan sonra turuncu topa tıklanarak tarama başlatılır ve bulunan cihazlardan hangisi ile dosya alışverişi yapılacaksa çift tıklanarak seçilir.

Bir süre sonra tanımlanan cihaz tam adıyla ekranda belirir ve ekranın üstünde kullanılacak simgeler çıkar. Ekrana gelen simgelerden 7. Simge seçilir ve “send objects” seçeneği tıklanır. Telefona gelen uyarı ile onay ya da şifre girişi yapılır. Gerekli dosya ve klasör seçildikten sonra aktarım başlar. Aktarım bittikten sonra telefona mesaj şeklinde gelir. Telefonun özelliği ve aktarılan dosyanın özelliğine göre kaydedilecek bellek seçilir. 
Son Sürüm :8.0Yazılım Dili :İngilizce
Lisans :Ücretsizİşletim Sistemi :Windows
Boyutu :61 MbYükleme :16
Güncelleme :2 hafta önceÜretici Firma :Ivtcorporation

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder