8 Mart 2013 Cuma

GTA Türk City Gezginler indir

ImageGTA Türk İNDİR oyunu sanki Türkiye sokaklarında geziyormuş gibi hissedeceksiniz. Bu versiyonda sokaklar Türkiye sokaklarına benziyor ve arabalar arasında ise Tofaş'ın Şahin ve Doğan'ı başta olmak üzere bazı türk arabalar bulunmaktadır. Ayrıca GTA'da  oynadığınız karakterde Türk'e benzetilmiş ve eğlenceli hale getirilmiş.
Bu versiyon kısa sürede büyük bir oyuncu kitlesine ulaşmış ve gün geçtikçe GTA Türk hayranı giderek artıyor. Oyunda normalde oynadığımız oyun gibi bir çok görev bulunmaktadır, bu görevlerden bazılarına örnek verecek olursak; İtfaiye görevi, polislik görevi, taksici görevi gibi bir çok görevde yer alabilirsiniz.

Gta Türk Kurulumu;

Öncelikle bu kurulumu yapmadan önce eski GTA dosyalarınızı yedeklemenizi öneririz. 
  1. GTA Vice City oyunu üzerinden değişiklik yaptıysanız oyunu tekrar yükleyin.
  2. Daha sonra Zip'li dosyadan çıkardığınız GTA Mod Installer v4.0'i açın ardından "Continue" seçeneğini tıkladıktan sonra önünüze 3 seçenek gelecek bu seçenekler arasından "Install a mod (with a script file) to..." olarak devam eden seçeneği tıklayarak Next'e tıklayın.
  3. Daha sonra önünüze çıkan pencereden "I want to select the ZIP or RAR file..." seçip Next buttonuna tıklayın.
  4. Önünüze "..." böyle bir seçenek çıkacak bunu tıklayarak "GTa Turk City.zip"i seçerek Next buttonuna tıklayın.
  5. Kısa bir süre bekledikten sonra tekrardan bir pencere açılacak  "..." seçeneğini tıklayarak Grand Theft Auto Vice City'i nereye kurduysanız o klasörü bulmanız gerekiyor klasörü bulduktan sonra Next seçeneğini tıklayın.
  6. Bu işlemleri yaptığınızda sizden eski GTA sürümünüzü yedeklemenizi soracaktır. Yedekleme işlemini yapmanızı öneririz.
  7. Şimdi yapmanız gereken bir süre beklemek. Bittikten sonra EXİT seçeneğini tıklatarak 1. aşamayı bitiriyoruz.

2. Aşama:
  1. Daha önce indirmiş olduğunuz Zip'teki GTA Vice City User Files dosyasını Belgelerim klasörünün içine kopyalayınız. Bunu yaptıktan sonra Gta Türk City'i kurmuş oluyorsunuz. 
  2. Oyuna girerken kayıt edilmiş oyundan yani save'den giriş yapmanız gerekmektedir. Dört büyük takım formalarınaAyarlar>Oyuncu Tipi sekmesine girerek tuttuğunuz takımın formasını giyen karakterinizi seçebilirsiniz.
Not: Yukarıda belirttiğimiz gibi adım adım kurulum işlemini yaparsanız GTA Türk City'i başarı ile yükleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder