8 Mart 2013 Cuma

Into the Dark Oyun indir


OYUNU İNDİR
Into the Dark inceleme : Into the Dark oyunu aynı zamanda kendine özgü muhteşem korku ve çatışma aksiyonları sayesinde ödül alan nadir oyunlardan olmaInto the Dark indir özelliğine sahiptir. Bu oyunda sizleri inanılmaz derecede korkulu anlar yaşamanıza neden olacak bir çok mekan ve bir çok yenilikleri sizleri büyüleyeceksiniz. Kokru verici bir çok olaya şahit olduğunuz bu oyunda aynı zamanda RPG oyun oynama tarzı ile sizleri maksimum eğlenceli zaman geçirmenizi sağlayacaktır. Into the Dark, karanlık ardında saklanan kokrunç düşmanlarla girecek olduğunuz mecera savaşlarına adeta çığır açan bir atmosferin içerisinde kendinizi bulacaksınız. İnanılmaz çılgın görüntüleri ile süslenmiş olan çeşitli aksiyonlar yaşayabilecek olduğunuz en kaliteli oyunlardan biridir.
Into the Dark indirInto the Dark oyunu aynı zamanda grafikleri ilede tüylerinizi diken diken edecek olan sahnelere sahip olan tek oyundur. Oyun severlerin ilgisini oldukça fazla çekebilecek oyun oynama mekanı içerisinde çok korkunç görüntülere rastlayacak olduğunuz bu oyunu denemenizi tavsiye ederiz. Oyundaki macera sayısı inanılmaz geniş olması aynı zamanda oyun severlere çok daha fazla aksiyonlar ile dolu dakikalar yaşayacak olduğunuza işarettir. Into the Dark oyununa benzer oyunlarda unutulan veya oyuna tasarlanamayan özel silahları ve nefes kesen senaryoları ile dikkat çekmeyi başaran en iyi RPG tarzı oyunlarındandır. Oyunun hikayesine göre çok ürkütücü bir oyun oynama mekanı içerisinden kendinizi çıkartmak için bir çok tehlikeli görevlerin üstesinden gelmeye çalışacaksınız. Oyunda farklı veya ilginç özellikleri olan yapılar içerisinde kendinize faydalı olabilecek ayrıntılar içerisinde silahlar ve gizli geçitleri bulmaya çalışacaksınız.
Aksiyonları ve maceralarının sıra dışa hazırlanan olağan üstü olayların en önemlisi olan bu oyunda sizin amacınız iğrenç yaratıkları ve canavarları yok etmek içinInto the Dark indir çabalayacaksınız. Bir takım kötü bilim adamlarının yaptıkları yanlış yaptıkları deneyler sonrasında ortaya çıkan korkunç yaratıkların tek bildikleri şey insan ırkını tamamen yok ederek dünya ele geçirmektir. Oyunda size verilen görevler oldukça korkunç olmasının yanı sıra inanılmaz derecede zorlu olan bu oyundaki silahları en iyi şekilde kullanarak bu yaratıkları yok etmek için elinizden gelenin fazlasını yapmak zorundasınız. Oyunda çok gizli tutulan silahların bulunduğu alanlarda önünüze çıkacak olan bütün kutuların ve kutu arkaları yoklayamanızı öneriyoruz çünkü muhakkak arkasında veya içerisinde işinize yarayacak olan mükemmel özelliklere sahip olabilir ve işinizi daha çok kolaylaştırabilirsiniz.
Into the Dark indirAksiyonlar ile dolu sahneler içerisinde size yardımcı olan kısa özet şeklinde ekranınızın önüne gelen yardımcı harita ile en hızlı gitmeniz gereken yere kolayca ulaşmanız sağlanacaktır. Yaratıklar genelde çok hızlı bir şekilde üzerinize gelen çeşitli canavarları barındıran bu oyunda sizde yaşamak ve dünyayı bu yaratıklardan temizlemek için elinizden gelenin çok daha fazlasını yapmanızı gerekiyor. Oyundaki yaratıklar daha önce başka hiç bir oyunda göremeyecek olduğunuz yapay zeka karakter destekleri sayesinde muhteşem zaman geçirecek olduğunuz Into the Dark oyunu indirme sayfamızdan oyunu indirebilir ve oynayabilirsiniz. Oyunda bundan sonraki korku dolu macera sahneleri ile hazırlanacak olan oyunlara örnek olacak ses getiren sahneleri sayesinde çok daha fazla eğlenceli zaman geçirecek olduğumuz yeni oyunları çıkmasını bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder