8 Mart 2013 Cuma

iTunes Gezginler indir


iTunesiTunes İNDİR


iTunes dünyanın en popüler müzik ve video indirme programları arasında yer almaktadır. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahiptir. Bu program sayesinde müzik ve videolarınızı oynatabilirsiniz. Ses ve görüntü kalitesi çok yüksek olan İTunes bir dünya markası olan Apple tarafından geliştirilmiştir. Apple’ın Ipod ve Iphod Touch gibi mp3 çalarları ile kullanılmaktadır. Aynı zamanda Iphone telefonların da vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.

iTunes oldukça kolay bir kullanıma da sahiptir. Herkes tarafından kolayca kullanılabilir. iTunes her türden müziği ve albümü satın alabileceğiniz oldukça geniş bir dükkâna sahiptir. Dünya çapında yer alan en ünlü müzik şirketleri ile anlaşması olan iTunes kullanıcılarına son derece geniş bir müzik yelpazesinin kapılarını açıyor. Ayrıca dilediğinizi seçip dinleyebileceğiniz 250’den de fazla radyo seçeneği ile doya doya müzik dinleyebilmenin keyfini yaşatıyor.

Akıllı oynatım listeleri, CD kalitesine en yakın sesi sunabilen gelişmiş teknolojisi, içerisinde ekli olan CD ve DVD yazma aracı ile kullanıcılarını cezbediyor. Albüm kapaklarını gösterme seçeneği ile size müziğin yanı sıra görsellikte sunuyor.

Ipod, Iphod Touch, Iphone cihazlar üzerinde yer alan müzik, video formatlarınızı da iTunes sayesinde yöneteceksiniz. Bu aygıtların işletim sistemi olan IOS için gerekli olacak tüm güncellemeleri iTunes üzerinden yapacaksınız.

Bir Apple ürünü sahibiyseniz mutlaka edinmeniz gereken yazılımlardan olan iTunes, sizleri sahip olduğu ileri teknoloji ile eğlence dünyasının kapısından içeri sokacak ve doyasıya müzik keyfi yaşamanızı sağlayacaktır.
Son Sürüm :11.01Yazılım Dili :İngilizce
Lisans :Ücretsizİşletim Sistemi :Windows
Boyutu :83.10 MbYükleme :783
Güncelleme :2 ay önceÜretici Firma :Apple

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder