19 Temmuz 2014 Cumartesi

cemal süreya sözleri

Kim istemez ki mutlu olmayı ? Ama mutsuzluğa da var mısın?


Konuşabilmek ile konuşmayı bilmekarasında büyük bir fark vardır. Mesela çoğu insan ikincisini bilmez.


İki kalp arasında en kısa yol: Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol.


Tam unuttuğunu sanırsın, Karşına çıkar tebessüm eder ve yine bağlar seni kendine.. Yine inanırsın yalan olduğunu bilsen bile.


Şimdi sen kalkıp gidiyorsun. Git Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar. Gitsinler. Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin.


Neden yorgunsun sorusuna cevap aramaktan, ‘Ve bunu sormasınlar diye gülümsemekten yoruldum.



Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar. Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar. Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır. Genellikle ne cevap alır? Abuk sabuk konuşma! Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır. Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez…


Uysal sevgilim, ben şimdi büyük bir kentte seni düşünmekteyim Elimde uçuk mavi bir kalem, cebimde iki paket sigara Hayatımız geçiyor gözlerimin önünden Çıkıp gitmelerimiz, su içmelerimiz, öpüştüklerimiz ağlarım aklıma geldikçe gülüştüklerimiz. Her şey seni bekliyor, her şey gelmeni içeri girmeni senin elinin değmesini gözünün dokunmasını ve her şey tekrarlıyor seni nice sevdiğimi.


Hayat benimse eğer kimse karışamaz ve biliyorum ki herkesle dost olunmaz. "Aşka gelince birkere sevdim işte, birdaha işim olmaz.


Boğαzımα tαkıldı sevdαn.. 3 kere sırtımα vur helâl de; Alışık değilim hαrαmα, ondαn olαcαk herαlde..


Tüm anneler hep tanımadıklarına güvenme derler, kötü olur sonu. Düşünüyorum da tanıdıklarımıza güvendikte ne oldu.


Seni seviyorum"dan daha özel bir cümle de var: Sana güveniyorum. Çünkü herkes herkesi sevebiliyor; ama herkese güvenmiyor .


Güvenebileceğiniz ve sırtınızı dayayabileceğiniz sadece bir kişi vardır. Bu kişi annenizin kocasıdır ve çok 'baba' bir adamdır.


Pişman değilim, kırgınım biraz ama üzülmüyorum. Çünkü gittiğinde yeni birşey öğrendim: artık her Seviyorum diyene inanmıyorum.


Annem gözyaşları için ekmek kırıntısı gibi değerlidir derdi. Üstüne basıp geçenlerin çarpılışını görmek için bekliyorum seni.


Ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış demiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler.


Yine yanlış yerlerde bekledik birbirimizi.


Herkes az buçuk sarhoş, herkes bir şeyler söylüyor. Ama yalnız ikimizin sözcükleri sarmaşdolaş.


Yağmur oLsan binLerce damLa arasından buLur tutardım seni . Çünkü korkarım; toprak aLdıgını vermiyor geri. . .!


Ertesi gün sana kavuşmayacağım için, uyumadığım geceler var benim..


Son çırpınışımdın sen insanlar arasında , Keşke yalnız bunun için sevseydim seni.


Gerçekten seven insan hiçbir şeyi mazeret etmemeli. Seviyorsa söyleyebilmeli, söyleyemiyorsa sevmiyordur bitti...


Ben nerde bir çift göz gördümse, tuttum onu güzelce sana tamamladım, sen binlerce yaşayasın diye yaptım bunu.


Uğraşamayı bırak artık dünle ve dünündekilerle. Bir de hep yanında olanlarla yarına bakmayı dene.


Mesafeler birleştirdi bizi bir de sözler, razı olma hiçbir sessizliğe. Biliyorsun seni seviyorum.


Neydi aramızdaki fark biliyor musun.. Ben senin sadece gözlerinle meşgulken, Sen yarın ne giyeceğini düşünüyordun.


Hayatımda ilk kez birisi bana "Kendine çok dikkat et" dedi sadece. Anlamış onun kalbini taşıdığımı herhalde.


Nasıl bilirdiniz? sorusuna, ''Tanıyamamışım'' deyip geçtim...


Benimsin demeden önce, Seninim demeyi bilmeli insan.


Aslında annem seni anlatır dururmuş çocukluğumda, Meğer her masala seni anlatarak başlarmış. 'Bir varmış, Bir yokmuş.


Gülen gözlerinin bebeğinde kendimi görebilmekti dilediğim; keşke yalnız bunun için sevseydim seni.


Özlemek, ölmek’ten sadece iki harf fazla be çocuk.


Önemli olan hastalıkta sağlıkta değil, yalnızlıkta yanımda olman.


Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa, sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki.


Seni bir kere öpeyim desem ikinin hatırı kalıyordu. İki kere öpeyim desem, üçün boynu bükük.


Aslında onun karşısındayken konuşmak istemezsin. Çünkü o an susmak, gözlerine doya doya bakmak için en büyük fırsattır.


Kimse benimle oynamıyor diye ağlayan çocuk ! Sen büyü hele, Bak ne oyunlar oynayacaklar seninle.


Senin çelme taktığın yerden başlıyorum hayata.. Varsın yara içinde kalsın dizlerim, Yüreğim kadar acımaz nasıl olsa.


Unutsun beni demişsin, bu bana imkansız geliyor. Çünkü unutmam için önce seni hatırlamam gerekiyor. Kim istemez ki mutlu olmayı ? Ama mutsuzluğa da var mısın?


Annem gözyaşları için ekmek kırıntısı gibi değerlidir derdi. Üstüne basıp geçenlerin çarpılışını görmek için bekliyorum seni.


Acı çektikçe insan olgunlaşırmış.. yalan be ! İlk önce kalbin kırlır, sonra çürümeye başlarsın.

18 Temmuz 2014 Cuma

atilla ilhan sözleri / kısa / aşk

Sanat, toplumsal bir çabadır; toplumdan gelir, topluma döner. Fakat gelenle giden aynı şey değildir.




Son umut kırılmıştır, Kaf Dağı’nın ardındaki ne selam artık ne sabah, kimseler bilmez neredeler namlı masal sevdalıları, evvel zaman içinde kalbur saman ölür, kubbelerde uğuldar bâkî çeşmelerden akar Sinan an gelir -lâ ilâhe illallah- kanunî Süleyman ölür.


Ne vakit bir yaşamak düşünsem, bu kurtlar sofrasında belki zor ayıpsız, fakat ellerimizi kirletmeden ne vakit bir yaşamak düşünsem, sus deyip adınla başlıyorum, içim sıra kımıldıyor gizli denizlerin hayır başka türlü olmayacak, ben sana mecburum bilemezsin.


Ne kadınlar sevdim zaten yoktular, yağmur giyerlerdi sonbaharla bir azıcık okşasam sanki çocuktular, bıraksam korkudan gözleri sislenir, ne kadınlar sevdim zaten yoktular, böyle bir sevmek görülmemiştir.






Türkiye’de asıl sorun aydınların yabancılaşmasıdır.







Kimin elinin, kimin cebinde olduğu belirsiz, tek kesinlik şu ki, 'encebi'nin eli, çıkmamak niyetiyle, bizim cebimizdedir.







Batı Hıristiyanlığı, bilerek bilmeyerek, Roma İmparatorluğu 'nun dünya idrakini, hâkimiyet fikrini ve yönetim düşüncesini özümsemiştir. Doğu 'nun Hıristiyanlığı, bunun dışında kalmıştır.







Çoğu zaman üç beş kişi için yazdığımızı sanırız, onlar bizi okumazlar. Asıl seslendiklerimiz, hiçbir zaman tanımayacağımız, başka üç beş kişidir.







Anadolu ’dan beliren ulusallaşma, gittikçe daha büyük bir dip dalgası halinde yükseldikçe, Beyaz Türkleri dehşete düşürmektedir.







Cumhuriyet kuşaklarının dramı Atatürk sonrasında başlar. Çağdaşlaşmayı batılılaşma yapan sonrakilerdir.







Ekonomi, savunma ve eğitim; milli olmalıdır.







Doğu ölüm kavramını hâlletmiştir. Batı bunu hâlledememiştir. Bizim ve bütün Avrasyalılar’ın ölebilme kâbiliyeti var, onların yok!







Batı diye bir şey yoktur. Bu hayali bir kavramdır. Almanya Almanya'dır,Fransa Fransa'dır. Birleşik, bütünleşmiş Batı diye bir şey yoktur.







Avrupa Birliği; Roma-Germen imparatorluğu projesidir. Bu nedenle kendisinden olduğunu kabul ettiği ülkeleri devletin içine alacaktır, kendisinden olmadığını düşündüğü ülkeleri de periferik devletler diye etrafına yerleştirip onlarla iş görecektir.







Ne kadınlar sevdim, zaten yoktular.







Liberallik, saydamlık ilkesi gerisinde, görünmez bir totaliterlik anlamına gelir, gündemdeki totaliterlik de, işte budur.








Demokrasi özgürlükleri yalnız kendisi için istemek, yalnız kendisi için kullanmak demek değildir.


Ben sana mecburum bilemezsin, adını mıh gibi aklımda tutuyorum, büyüdükçe büyüyor gözlerin, ben sana mecburum bilemezsin, içimi seninle ısıtıyorum.


Ağzımın tadı yoksa hasta gibiysem, boğazımda düğümleniyorsa lokmalar, buluttan nem kapıyorsam, inan hep güzel gözlerinin hasretindendir.


Beni koyup koyup gitme, n’olursun durduğun yerde dur, kendini martılarla bir tutma, senin kanatların yok düşersin yorulursun beni koyup koyup gitme, n’olursun.

Aysel git başımdan ben sana göre değilim, ölümüm birden olacak seziyorum, hem kötüyüm, karanlığım biraz, çirkinim. Aysel git başımdan seni seviyorum…

Mutluluk uzun sürmez mutlaka gündeliktir. Ölüme yenik düşen aslında korkuya yeniktir.


Oysa ben akşam olmuşum, yapraklarım dökülüyor usul usul. Adım sonbahar…


Adımla nasıl berabersem öylece beraberiz seninle her saat seninle her dakika seninle her saniye gönlümüz mutluluğa inanmış olmanın gururuyla rahat koltuğumuzun altında birer dinamit gibi kellemiz ve sonra her zaman her ölümlüye aynı şartlar altında kısmet olmayan gerçekleri görmenin aydınlığı alınlarımızda.


Batık bir gemiymiş aşk limanında, kader bu deyip de avutma beni. Ayrılık kapımızı çaldı sonunda senden son dileğim unutma beni.

Benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün dağıtır gecelerim sarışınlığını uykularımı uyusan nasıl korkarsın, hiçbir dakikamı yaşayamazsın.


Gözlerin gözlerime değince felâketim olurdu ağlardım beni sevmiyordun bilirdim bir sevdiğin vardı duyardım…


Bana bir şimşek çak çok yanlış anlaşılmaktayım, hesabım yanlış bir mahkemede görülüyor içimdeki zemberek boşandı boşanacak, yaşamak mı gerek yoksa unutmak mı şaşırmaktayım.


Kestiremedik ne yaptığımızı kim olduğumuzu sanki bir tesbih koptu tane tane savrulduk köy köy bucak bucak memleket memleket.


Çoğu zaman üç beş kişi için yazdığımızı sanırız, onlar bizi okumazlar. Asıl seslendiklerimiz, hiçbir zaman tanımayacağımız, başka üç beş kişidir


Hava soğuk olmalı, ağaçlar bütün duman, eğer bulabilirsen ölü bir kar getir, beyazlığı kalın bir su gibi uzayan. Bu gece yalnızım onlar gelmeyecek batan bu köhne şileb de ne işleri var.


Beni de kırdılar ben artık küsüm, yağmurları yağmıyor ağaçlarıma sularından içmiyorum susadım ama beni de kırdılar soğuk bir ölüm.


Kimi zaman ellerini kırar tutkusu birkaç hayat çıkarır yaşamasından hangi kapıyı çalsa kimi zaman arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu.


Bu yollara düşecek adam mıydı çiçek yaptırmalar parfüm filan bu sefer yakasını fena kaptırdı Sevtap başını yiyecek anlaşılan boş versene, daha ölmedik ulan.


Ne kadar yoksul ve çıplak görünürse görünsün ağaçlar, o kadar yakındır ilkbahar özsuyu yürümüş dallara uğultuyla bakarsak.


Gök yarıldıkça şimşeklerden soğuk aynalarda kilitliyim tırnaklarımdaki elektrikten su gibi erir iliştiklerim kıvılcımlar uçar kirpiklerimden.


Hayat zamanda iz bırakmaz, bir boşluğa düşersin bir boşluktan. Birikip yeniden sıçramak için. Elde var hüzün.


Hacet yok hatırlatmasına seni hatıraların bir dakika bile çıkmıyorsun aklımdan koşar gibi yürüyüşün karanlıkta bir ışık gibi aydınlık gülüşün.

Aydınlık neyin oluyor senin, gökyüzü akraban filan mı, beni bulur bulmaz gözlerin şimşek çakıyorum yalan mı?

Sana gelirken hep ellerim ceplerimde gelirdim, olur da aşkımın elleri üşümüştür. Avuçlarımda ısıtırım diyerekten.


İnsan olmanın bütün komplekslerini yenmiş, günü dipdiri yakalayan, hayatın anlamını çözmüş bir bilge insan; bir yol gösterici.


Bir hırsla öptüm ki ah ölürüm unutamam, ay ışığında deniz akordeon solosu, pırıl pırıl yaşadım üç dakika tastamam.



Ah nerde gençliğimiz sahilde savruluşları, başıboş dalgaların yeri göğü çınlatan tumturaklı gazeller elde var hüzün.


Yağmur yağmaksa o güneş açmaksa o bir yerin üşüse onun sıcaklığı öbürü en içten çağrını işitmiyor alıp tutmaksa o basıp gitmekse o bakışları kıyısız deniz uzaklığı.


Sen şimdi yanımda yepyeni bir türkü gibisin, hiç görmediğim yıldızlar, gözlerine doğmuş bir büyüklük duygusu, dağlar gibi yüreğinde ah biz mutluluğu böyle aranıp duracak mıyız.


Saatler bizim değil kitaplar bizim değil bizim değil yaşamak bizim değil hiçbir şey kendi dünyamızda yabancılar gibiyiz ya çok erken ya çok geç doğmadık mı sevgilim buna rağmen mutluluğa inanıyoruz.


İkimiz iki sap buğday olsak sen benim olsan, ben senin olsam bir gece vakti aklına gelsem uykunu tutsam bırakmasam seni kucaklasam, kucaklasam.

Ölüm kadar çabuksa eğer yaşamak, hiç doğmamayı isterdim ama bir kere doğmuşum ölmek yasak.


Geleceğim bekle dedi, ben beklemedim o da gelmedi, ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi.


Sanat, toplumsal bir çabadır; toplumdan gelir, topluma döner. Fakat gelenle giden aynı şey değildir.


Hacet yok hatırlatmasına seni hatıraların sen bana kalbim kadar elim kadar yakınsın.


Bir gün seni unutmak zorunda kalırsam, aşkımın küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne inan.


Döndüm arkamı sana, sen sırtımdan vurmayı seversin, yüzüm ağır gelmesin…

17 Temmuz 2014 Perşembe

Kahraman TAZEOĞLU AŞK,SEVGİ,FACEBOOK,SÖZLERİ



Başkalarının hayallerini süslemek adına kendi hayallerinden vazgeçenler, bir gün gerçekten hayal olur.

K.Tazeoğlu


kahraman tazeoğlu aşk sözleri / facebook

Dudağımdasın ve gülümseniyorsun sevgilim 
Kayıp Yüzyılın Prensesi  K.T

kahraman tazeoğlu aşk sözleri / facebook

Hatıralar, onlara yüklediğimiz anlam kadar derindir. K.T


kahraman tazeoğlu aşk sözleri / facebook

Oysa seni suçsuz yere özür dileyecek kadar çok sevmiştim.

K.Tazeoğlu

kahraman tazeoğlu aşk sözleri / facebook

Aşk, acının dolaylı tanımıymış;

geç öğrendim.


K.T
kahraman tazeoğlu aşk sözleri / facebook

Yan yana gelmek, bir tek senin adını yazınca harflere yakışıyor. 

K.T

kahraman tazeoğlu aşk sözleri / facebook

Zorunamı gidiyor terk edilen olmama rağmen gittiğim her yere senide götürmem.Sen beni bu kadar taşıyabilirmiydin kendinde? Terk edilmiş olsan bile.. K.T


kahraman tazeoğlu aşk sözleri / facebook

Unutmak alışmaktır...UNUTURSUN demiyorum ...Ama alışacaksın biliyorum.  K.T


kahraman tazeoğlu aşk sözleri / facebook

Mutluluğunda seninle olanları değil, ağladığında sana sarılanları seç. Bak onlar hâlâ benim yanımda. Unuttum kimlerle güldüğümü, birlikte ağladıklarım aklımda.

KIYISIZLAR  K.T

kahraman tazeoğlu aşk sözleri / facebook

Bazen hak etmediği değerleri sunarız sevdiklerimize. Onlar bile şaşırırlar ne olduklarına. Gözünde çok yükselttiğin, bir gün gerçekten yukardan bakmaya başlar sana. Senin yücelttiğin, seni beğenmez. Uzaktan bakarsın eserine.

K.Tazeoğlu
Kıyısızlar

kahraman tazeoğlu aşk sözleri / facebook

Keşke hiç başlamasaydı desem, kısa ama mutlu geçen günlere ayıp edeceğim. İyi ki yaşandı desem, bu yaşanmışlığın sonucu olan ayrılığa nasıl bir kılıf giydireceğim?

K.T


Şimdi bana doğru doğrultsan aşkını
Korkarım.
Şeytan doldurur!
K.T


Gözlerini gözlerime çakıp içime daldı. Baktığıydım ama gördüğü değildim.

- Kahraman Tazeoğlu



Gitsem kalmalar saldırıyor, kalsam gitmeler çağırıyor.! - Kahraman Tazeoğlu


Şimdi benim son diye bitirdiğime, kimbilir kimler ilk diye başlayacak.

- Kahraman Tazeoğlu


Sevdamın sesi sessizliği soluyor şimdilerde, sözlerime kilit, ağzıma mühür vurdum da yine de susturamadım sen diye atan kalbimi.
K.T


Anladım ki ayrılığa değil, ayrı kalmaya yeniliyor insan.

- Kahraman Tazeoğlu

16 Temmuz 2014 Çarşamba

çok güzel sözler

çooook güzel sözler,çok güzel sözler kısa,cok guzel sözler,coook guzel sözler


bazen insan ben iyiyim dediğinde gözlerinin içine bakıp iyi değilsin biliyorum diyecek birine çok ihtiyaç duyar..

Akıllı şakadan  bile ders alır, ahmak her öğüdü şaka sanır.

Sevmek çay gibidir sevilmek seker.Bizim gibi garibler çayi sekersiz içer.

dünya unutursa dönmeyi, rüzgar unutursa esmeyi, asiklar unutursa sevmeyi, belki o zaman unuturum seni...

Sen bû dûnyada sûrgûn meleksin... Seni ben ôyle cok sewecegim ki birdaha cennetine dônemeyeceksin...

Sen benim bitanemdim hiçbir zaman ulasamadigim ve ulasamiyacagim.sen beni herne kadar ciddiye almasanda ben senin gözlerine bakip senin gezdigin sokaklarda gezdigim senin yanindan bir dakika olsa ayrilamayan platonigimdin.birçok seyimiz ayniydi ama sen hiç bilmedin... mutlu ol karagözlüm sen benim tek karagözlümsün sana kiyamam.....

Hersey bosmus iste candir canandir zaman hakliyida haksiz çikardi vuslatin yollari çoktaan kapandi unut onu unut gönlüm SEVMEDIM FARZET


Yalnizliga gömüldügün bir aksamda.Günesin geç dogdugu bir sabahta.Özlediginde ve agladiginda,Sicak bir aska hasret kaldiginda.Ben Hep Yaninda Olucam.Onur

Ne yapsam asktan kaçamiyorum,eninde sonunda yakalaniyorum.Kararliyim bu defa bitti,Ben artik Küstüm Oynamiyorum.Onur....

Merhaba hüzün adasi.Ben duygu gemisi.Gecenin ilk isiklariyla demir attim kiyilarina.Hadi uyan aç gözlerini,ne diyor gemideki ses."Seni Çok Özledim"...

Babama degerimi sordum dünya kadar dedi.Dünyanin degerini sordum,bes para etmez dedi.

Su an kalbime çok kiziyorum.Benim içimde bana ait oldugu halde senin içn çarpiyor...

Pismanlik duyupta bir gün ararsan nerdeyim nasilim diye sorarsan,bir ayrilik sarkisisin sen sessizce çal benim için,veda ederken arkana bakmadan git benim için...

Don Herold
Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin.

Friedrich von Schiller
Sevgi birliğe, bencillik yalnızlığa götürür.

Daniel Defoe
İnsanlar hatalarını mutluyken değil ancak mutsuzken anlar.

Oscar Wilde
Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir.

Goethe
Aşk, imkansız birçok şeyi mümkün kılar.

Tolstoy
Güzel olan sevgili değildir, sevgili olan güzeldir.

Honore de Balzac
Güzellik, çoğu zaman kusurları gizleyen bir örtüdür.

George Jean Nuthar
Hiç kimse yumrukları sıkılıyken net düşünemez.

Aristoteles
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Leonardo da Vinci
Insan ne kadar büyük ruhlu olursa, aşkı o kadar derin bir şekilde duyar.

Moliere
En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır.

Ö M A
Hayatta en anlamlı kelime "BİZ", en anlamsız kelime ise "BEN" dir...

Emile Chartien
Hiçbir şey bir fikirden daha tehlikeli değildir. Eğer o fikir sahip olduğunuz tek fikirse.


Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklersen hepsini açmak zorunda kalırsın. 
Belki Cebimizde Yoktu Harçlık , Belki Hep Parasız Dolaştık ;
- Ama Ne Olursa Olsun Kardeşlerimizi Satmadık 



Bu kadar üzerime gelme gece Alt tarafı karanlığın var, alt tarafı simsiyahsın. Alt tarafı üç-beş yıldız ve yalancı bir ay şavkı Ve hepsi hepsi sabaha kadarsın.. Bu kadar üzerime gelme gece Alt tarafı yalnızlığım var, alt tarafı yaşandıkça günahsın. Ve hepsi hepsi, O'nun beni düşünmediği kadarsın..




Şimdi Şurada Ölsem , Birinin Bana İşi

Düşene Kadar Kimsenin Haberi Olmaz 


Biz Kimseyi Aptal Yerine Koymadık ,

Onlar Hak Ettiği Yere Kendileri Oturdular 


Bu sene de değişen bir şey yok,,

Yazlar sıcak ve kurak, 
bazı insanlar yine yavşak yine yavşak.


Hayallerimiz hep görücü usulü oldu ,

- Geldiler...Gördüler...Aldılar ve Gittiler



Bu işler böyledir azizim ;

- Menfaati bitenin muhabbeti de biter


7 Kocalı Hürmüz gibi dolaşıp , 

Aile Kızı gibi davranmaya çalışan Kızlar ..!
- Davul patlamamış ama tokmağın değmediği yerde kalmamış hani


Ne Kadar Keder Varsa ; Gelir Geceyi Bulur .

Giden Gündüz Gitmiştir Ama , Kahrı Geceyi Vurur 


İşi bitenin gidişine mi söveyim ;

- Yoksa işi düşenin gelişine mi ?



Sevdiğin İnsanları Kaybetmeye Alıştığın Zaman ,

- Hayat Önemsememeye Başlıyorsun




Çakallarla Uğraşacak Vaktimiz Olsaydı, 

- Veteriner Olup İti Köpeği Tedavi Ederdik



İntikam Almayı Sevmem .

Ama Ödeşmek Adettendir 



Hayat Bize Hiç Yeşil Işık Yakmadı ,

Sıkıntı Yok Bizde Zaten Hiç Kırmızıda Durmadık .



Bazı İnsanlar , Ayakkabı Mağazası Gibi ;

Her Numara Var

14 Temmuz 2014 Pazartesi

çok komik sözler

Facebook Resimli Sözler

Facebook Resimli Sözler


Facebook Resimli Sözler


Facebook Resimli Sözler


Facebook Resimli Sözler


Facebook Resimli Sözler


Facebook Resimli Sözler


Facebook Resimli Sözler


Facebook Resimli Sözler


Facebook Resimli Sözler


Facebook Resimli Sözler


Facebook Resimli Sözler


Facebook Resimli Sözler













- Aşkım üşüdün mü ?
+ Hayır aşkım neden ?
- Üşüdüysen sarıl diycektim
+ Dondum ya çok soğuk oldu birden
- Gel gerizekalı gel


-AŞKIM BENİ REHBERİNE NE OLARAK KAYDETTİN
-GOOGLE
-NEDEN MALMISIN SEN YA
-TÜM ARADIĞIMI SEN DE BULUYORUM AŞKIM
-AŞKIMM YAA


Bir tilki gün doğarken gölgesine bakıp dedi ki, "Bugün öğle yemeği için bir deve bulacağım" ve bütün sabahı bir deve arayarak geçirdi. Öğle üzeri tekrar gölgesini gördü ve "Bir fare bana yeter,"dedi.

Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez 


Neymiş nutella aşkmış, çiğköfte sevgili, lahmacun hayatımın anlamı.
Yalnızlıktan iyice sapıttınız, bi kendinize gelin yemek lan onlar!

Seviyorsan git halay çek bence, hem elinide tutmuş olursun.
- Flaş Tv yöneticileri..

En uzun rüya 7 saniye sürüyormuş. Nasıl 7 sanıye lan, ben az daha zorlasam rüyamda 2 sezon dizi çekeceğim..

Erkekler çalışan bayan istiyolarmış, yakında başlık parası da ister bunlar..

Sokakta el ele yürüyen çiftlerin el kanserine yakalandığını biliyor muydunuz?Bbilmiyordunuz, çünkü kıskançlığımdan ben uydurdum..

Adriana Lima nın fotoğrafının altına tanışalım mı yazan adamdaki umudu getirin bana..



Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey; dilek tutmak olur.


Herkese yüz verdim 96′sını geri alırım etrafımda 4 dönersin. 98′sini geri alırım 2′lersin.


Erkeklerin hepsi odun diyen kızlar hergün o kadar makyajı ormana gitmek için mi yapıyosunuz?


Şimdi nüfus sayımı yapılsa senide adamdan sayacaklar ya ona yanıyorum.

Sırf sevgilisi ödüyo diye yemeğe yüklenen değil de, “ben bi su alayım zaten gelmeden önce evde yemiştim” diyen kızı tercih ederim.

Biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar.


-Gel içelim, +Ramazandayız ama! -Biranın üstünde ramazanda içmeyiniz yazmıyor ki.. -Soğuk içiniz yazıyor.

Bana kötü kalplisin demiştin, haklıydın! Çünkü orada sen vardın!

Sendeki hava benim bisikletin tekerinde de var.


Kızlar kendisiyle ilgilenmeyen erkeklerden hoşlanıyor diye, 3 yıldır hoşlandığım kıza merhaba bile demiyorum. Umarım mesajı almıştır.

Az önce kaza yapan araçların yanına gidip “kazanız mübarek olsun” dedim. Kırık tamponla kovaladılar.

Sevgilim olduğunda, birden bire artan kısmetler için çok acayip küfürlerim var. Yalnızlıktan ölürken neredeydiniz? Laann!

Adamın biri şoka girmiş karısıda migrosa.

Sizinde buzdolabınızın yumurtalık bölümünde limon var mı?

Karşılık alamadığın bir aşkın ve şekil almayan bir saçın varsa (uzatmayacaksın).

Elin oğlu uzayda yaşamı araştırıyor bizimkiler sigaranın külünü hiç dökmeden sonuna kadar içebilmenin peşinde.

Çatlak bir kafanız varsa eğlenmek için başkasına ihtiyacınız yoktur.

Eşimle tek ortak yanımız, aynı günde evlenmiş olmamız.
Al herşey senin olsun, al hepsini gözün doysun. Şimdi başka ellerdeyim, buda sana kapak olsun.

Çok solcu tanıdım şu hayatta ama hiçbri senin gibi devrim yapmadı sol yanımda..

Erken yatana; Tavuk Çok çalışana; İnek Aklını kullanana; Çakal Kıskanmayana; Domuz Denilen bir ülkede insan olmak gerçekten çok zor.

Altmış yaşında izdivaç programına gelen teyze ‘elektrik alamadım’ diyor. Sen nefes aldığına dua et!