30 Mart 2013 Cumartesi

Facebook Zaman Tünelinden Kurtulma 2013


Facebook’un hala bazı kişilerce günümüzde nefret duyduğumuz o zaman tüneli zorbalığından kurtulabileceğiz. Tamam aylardır zamantünelini kullanıyoruz. zaten hemen hemen’de alıştık ama eminim ki aramızda hala buna alışamayanlar vardır bunun içinde sizlere kurtulabileceğiniz bir eklentiyi paylaşıyorum.
Eklenti Chrome içindir, Diğer tarayıcılarda çalışmaz. Ayrıca  ” eklentiyi kullanınca artık zaman tünelinden kurtulmuş olacakmıyım, başkalarıda böylemi görecek ?  ” şeklinde sorular soruyor olabilirsiniz. Eklenti sadece sizin zamantünelinden kurtulmanızı sağlayacak, yani tamamen zaman tünelinden kurtulmuş olmayacaksınız, hangi bilgisayarda bu eklenti mevcut olursa o şekilde zaman tünelini görmezsiniz.
KURULUM KULLANIM, 
1- Eklentiyi indirmek için BURAYA tıklayın.
2- Açılan chrome mağaza sayfasından ilgili uygulamayı chrome’a eklemek için sağ üstten “CHROME’A EKLE” deyin. daha sonra gelen uyarı penceresinden “tl remove ” eklensinmi , uyarısına evet deyin bu kadar eklenti otomatik eklenecektir.
3- Facebook sayfanız bu işlemi yaparken açıksa tarayıcıdan sekmeyi kapatıp yeni sekme açarak zaman tünelinizden kurtulduğunuzun farkına varabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder