18 Mart 2013 Pazartesi

Asphalt 7 v1.0.0 HD İndir Android Apk


Asphalt 7: Heat Apk+SD
Mobil oyun devi Fransız Gameloft’un meşhur araba oyunu Asphalt’ın son sürümü Asphalt 7 Heat, nihayet Android tarafındaki bekleyenleriyle buluştu.
Android için 0.99 dolara Google Play Store’dan yayınlanan Asphalt 7, oyun içi içerik satın alma yöntemini kullanıyor. Böylece örnek vermek gerekirse oyunda alışveriş için lazım olacak paraları, bir miktar ücret karşılığında alabileceğiz. Oyun üreticileri özellikle Android tarafında yaşanan kırılmış oyun gerçeğine karşı, bu tip önlemleri alıyorlar.
1.4 GB büyüklüğündeki oyun, biraz optimizasyon konusunda sıkıntılı. Düşük donanımlı telefonlarda istenilen verimi sunamıyor. Belki ilerleyen günlerde gelecek güncellemeyle, desteklediği telefon sayısı arttırılabilir.
Asphalt 7 Heat, 6 farklı mod, 15 lig ve 150 farklı yarışta mücadele gibi yenilikleri bizlere sunuyor. 60 çeşit yüksek kaplama detaylarıyla donatılan birebir modellenmiş araçlarıyla dikkat çeken bir oyun.

 
 

Partlar;
Part1: İNDİR(1)
Part2: İNDİR(2)
Part3: İNDİR(3)
Part4: İNDİR(4)
APK:
Link 1:  İNDİR
Alternatif: İNDİR
(Rootlu / Offline)
  1. Eski versiyonun APK + OBB + SD data dosyalarını sil.
  2. Oyun Apk’sını yükle.
  3. Data dosyalarını sdcard/Android/Obb/ klasörüne kopyalayın
  4. Titanium Backup Dosyasını sdcard/Titaniumbackup klasörüne kopyalayın restore yapın sadece veri ile geri yükleme yapınız.
  5. İnternet açık bir şekilde oyuna giriniz.
(Rootsuz / Offline)
  1. Eski versiyonun APK + OBB + SD data dosyalarını sil.
  2. Bu Apk’yı yükle Root’suz Apk’yı İndir
  3. Obb dosyasını ‘sdcard/Android/Obb/’ ya kopyala.
  4. Oyunu çalıştır.
glaxyandroid.blogspot.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder