6 Mart 2013 Çarşamba

BluetoothView Gezginler indir


BluetoothViewBluetoothView İNDİR


Son teknolojik gelişmeler göstermiştir ki artık birçok aygıtta kablolara veda etmenin zamanı gelmiştir. Bilgi akışının hızlanması ve kablolardan bağımsız halle gelmesi bu tür cihazlara olan talebi de artırmaktadır. Kablosuz internet sağlayıcıları, kablosuz Mouse ve klavye gibi donanımlara eklenen kablosuz ses sitemleri bunlardan sadece birkaçıdır. Veri iletişiminde çok popüler olan bluetooth aygıtlarının kullanımı son derece yaygındır. Bluetooth View bu aygıtların çevrede olup olmadığını kontrol eden ve bilgisayara bağlayan programdır.

Bluetooth View küçük boyutu, kullanışlı olmasının yanı sıra sistemin arka planın da sessizce çalışarak görevini yapar. Arka planda alışırken bulduğu bluetooth cihazlarının kimliğini, sürücü adını, sürücü tipini, bulunma zamanın gibi bilgileri ekrana taşıyarak kullanıcısına bilgi vermektedir.  Bu şekilde istenilen cihazla PC senkronizasyonu yapılabilmektedir. Küçük boyutlu olması ve sistem kaynaklarını az kullanması bakımından tercih edilen programlardan biridir. Günümüzde her bilgisayarda olması gereken programlardan biridir. Son teknolojik cep telefonları bilgisayara bağlamak için bu program rahatlıkla kullanılabilir. Kullanımı çok basittir.

Tüm kullanıcılar rahatlıkla kullanılabilir durumda basit yazılmış bir programdır. Programı internet üzerinden indirildiğinde sıkıştırılmış dosyalar açılarak içinden çıkan bildik bluetooth simgesine tıklanarak aktif hale getirilir. Programın çalışabilmesi için bilgisayarda bluetooth aygıt donanımın bulunması gerekir. Aksi takdirde yazılım çalışmayacaktır. Bluetooth View işlevselliği, küçük boyutlu olması ve az sistem belleği tüketmesi açısından kullanışlı bir programdır.
Son Sürüm :1.65Yazılım Dili :Türkçe
Lisans :Ücretsizİşletim Sistemi :Windows
Boyutu :1 MbYükleme :48
Güncelleme :2 hafta önceÜretici Firma :Nirsoft

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder