4 Mart 2013 Pazartesi

Football Manager 2012 Tek Link indir


Dünya çapında en çok sevilen menajerlik oyunu kuşkusuz Football Manager serileridir. Serilerin her yeni oyunu çıktığında mutlaka yenilikçi gelişmelerle tanışırız. SI Games firmasından yapılan açıklamalara göre oyunda 800 e yakın yenilik var. "Ulan yoksa oyunu baştan mı yaptılar" diye sorduğunuzu duyar gibi oluyorum. Fakat endişelenmeyin, SiGames sizin gözünüzün ve mouse unuzun alışık olduğu dizaynı değiştirecek kadar tecrübesiz bir firma değil. 
Football Manager 2012 oyunuyla gelen en büyük yenilikler, yeni oyucu transfer ve sözlşeme, kontrat sistemleri olarak göze çarpıyor.Dünya futbol anlayışında global olarak değişen düzen oyunda da iyi işlenmiş.Artık gözcüleriniz gerçek anlamda sizin eliniz ayağınız olacak.Artık onlar size takımın durumu hakkında etkili analizler sunacaklar ve siz de buna göre davranmak zorunda kalacaksınız.Ayrıca yine oldukça görsel ve analitik bir biçimde karşılaşacağınız rakip takımınız hakkında bilgi sunabiliyorlar.Oyunun menüleri beyaza yakın ve göz yormayan bir biçimde sunulmuş.Saatlerce ekrana bakan FM oyuncularıın sesi duyulmuş gibi.
Fm 2012 3d maç sahası görünümüFM 2011 de görmeye alıştığınız 3D maç görünümü daha da geliştirilmiş.FM 11 de maçı izlerken karşınıza çıkan bazı saçma durumlar giderilmiş.Ama yine de tam anlamıyla bir maç izliyor hissi alamıyorsunuz.Yine maç izlerken ekran seçeneklerinden, isterseniz sadece önemli anları, isterseniz full maçıizleyebiliyorsunuz.Yine maçın akış hızını ayarlamak da sizin elinizde.Buna ek olarak yeniliklerden birisi de maçı izleyebileceğiniz kamera açılarını kendiniz seçebilmeniz.
Görsellerdeki yenilikler ve daha parlak ve kaliteli bir görünüm daha oyuna başladığınız ilk dakikalarda dikkatinizi çekecek.Stadyumlar üzerinde çalışılarak, büyük takımların stadyumları oldukça güzel simule edilmiş.Taraftarlar üzerinde de çalışılarak, daha organik bir görünüm elde edilmiş.En azından FM 12 de Fm 2011 de olduğu gibi yapay gözükmüyor.Bunun yanında kapatılan en büyük eksiklerden birisi de hava durumunun eklenmesi.Böylece hangi ayda iseniz o ayın mevsimine göre maçlar seyredebiliyorsunuz.Üstelik efektler güzel kullanılarak güzel bir görsellik yakalanmış.
Football Manager 2012 takım görünümüFm 2012 oyununda genç oyuncuları yetiştirip dünya futboluna kazandırmak daha da çok önem kazanmış.İlk bakışta yıldız futbolcu transfer etmenin zor olduğunu görüyoruz.Ve genç yıldız sayısı da bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az.Bunun için hızlı gelişimlerini takip edebileceğiniz gençlere yönelmekte fayda var.Takımınızın gelişimi için daha fazla zaman ayırıp, antreman programı ve taktik gibi konulara yoğunlaşmalısınız.
Oyunda Messi, C. Ronaldo gibi oyuncuların özellikleri neredeyse ekrana sığmayacak kadar çok.Bir Beşiktaş taraftarı olarak R. Quaresma'nın sahip olduğu özelliklerden daha az yansıtıldığı gözümden kaçmadı.Fenerbahçe'de oynayan Alex'in özellikleri oldukça iyi fakat çabuk yaşlandığı için özellikleri düşüyor.
Oyunda size önerebilececeğimiz genç futbolcular da mevcut.Fiyatları konusunda tam bilgi veremesek de, ileride dünya yıldızı olacağını düşündüğümüz genç futbolcuları sizlere önerelim : CSKA Moscow takımında oynayan, Dzagoev ve Seydou Doumbia uygun fiyatları ile takımınızı ligde coşturabilir.Ama Avrupa kupalarında başarı için biraz daha gelişmiş gençler gerekebilir.Mario Gotze, Phil Jones, Lucas Piazon, Marco Verratti, Lucas Digne, Xherda Shaqiri, Sime Vrsaljko, Franck Bambock, Maxim Koval, Adam Maher ve Zezinho kesinlikle kaçırılmaması gereken genç yetenekler.
Türkiye Ligi oynamak için Türk FM oyuncuları için, yeni transfer statüsünün oyuna yansıdığını ve bol bol yabancı transfer edebileceğinizi hatırlatmak isteriz.Listesini verdiğimiz genç oyunculardan bir iki tanesini takıma katarak muhteşem bir takım oluşturabilirsiniz.Oyunda yeni gerçekleşen play off sistemi yok ama Türkiye Ligi yine eskiden olduğu gibi çok zevkli.
FM 2012 ekran görüntüsüFM 2012 indirme sistem gereksinimleri
  • İşletim Sistemi : Windows Xp / Vista / 7
  • İşlemci : Intel Pentium 4 2.0 GHz veya üstü
  • Ekran kartı : Nvidia Fx 5900 veya daha iyisi
  • DirectX : 9 ve üstü
  • Boş Alan : 2 GB
  • Ses Kartı : DirectX 9 uyumlu
  • Klavye ve mouse

oyun indirFootball Manager 2012 iNDiRMEK İÇİN BUTONU TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder