14 Mart 2013 Perşembe

GTA San Andreas Tek Link Gezginler indir

Gta San Andreas indirGTA San Andreas indirmek sizin için vazgeçilmez bir olay sanki. Tarih bundan 4 sene önce 2005 yılı 6. ayını gösterdiğinde herkesi derinden etkileyecek bir gta serisi çıktı. Adı büyüğünden küçüğüne kadar herkesin ezberleyeceği San Andreas oldu. Konusuna giriş yapalım diye dşünüyorum. Yaklaşık 17 yıl önce özel oyuncu Carl ile aksiyon son haddinde karşımıza çıkmaktadır. Çetelere karşı ayakta kalabilmenin ve dimdik olabilmenin son mücadelesini sizlerle birlikte vermek isteyen oyuncuyu bekletmeyin. Zaten oyuna değişik tad katan çete savaşları olmuş. Yapımcısının kim olduğunu söylememe gerek yok Rockstar games'i her gtaoyunu indirmek isteyen biliyordur. Bu seri ile üne kavuşan Rockstargames firmasının diğer güzel oyunlarını da sitemizde bulmanız mümkündür.
Gta oyunu kısacası grand theft auto oyunu dünyada en çok oynanan oyunlar arasında birincidir. Özellikle gta3 ve gta vice city oyunlarında olmayan farklı hususiyetleri san andreas sürümünde bulmanız mümkündür. San andreas farkı: gta serilerini farketmeksizin oynayan şahıslarda burda bir takım farklı özelliklerle karşılaşacaklardır. örneğin oyunun ana oyuncusu carl’ı burda kendi fikriniz ve kafa yapınıza göre şekil verebilir ve oyuna renk katabilirsiniz. Örneklememiz çok gerekli olursa vücut oluşumu, göze hitap eden kısımları ve bunun gibi zor ayarlaını düzenlemeniz olası olacaktır. Oyunun playstation versiyonu ile de farklar taşıdığı söyleniyor.
Gta San Andreas hileleri - Gta San Andreas save dosyaları - Gta San Andreas videoları
Gta san andreas İle ticarete atılım: oyunun ehemmiyetli özelliklerinden birtanesi de bizlere ticaret yapabilme olanağınız oluyor. Elinizdeki para oranında atılımlar yapabilir kendi vaziyetinizi düzeltebilirsiniz. Böyle bir durumda sizin oyunda sahip olduğunuz gücü etkileyecek etkenlerdir. İndireceğiniz oyun nerde geçmekte? Bu sorunun cevabını merak edenlere hitaben los santos, san fierro, las venturas diyoruz. Sizi en çok memnun edecek ve gereksinimlerinizi karşılayabileceğiniz alternatif ise elbette dünyanın ehemmiyetli şehirlerinden biri bulunan los santos olacaktır. öteki şehirleri de açabilmek için oyundaki görevleri geçmeniz icap ediyor. Vazife geçtikçe aslında hikayenin sizi nereye götüreceği belli oluyor. Oyunun sahasına bakacak olursa 36 km2 büyüklüğü olan bir alanla oyuncunun karşısına çıkıyor. Bu da vice city oyununun neredeyse tam 4 katı daha büyük demek.
Arabalar hakkında : oyunda toplamda 200 adet vasıta bulunmakta. Ama sonradan yapılan modifiyelerle otomobil hileleri de girerek bu sayıyı arttırmanız olası. Oyundaki 200 vasıtanın 86 tanesi gta3 te bulunan arabalar aslında. Buna bakacak olursak oyun, arabalar hususunda devrim yaşamış sayılabilir. Oyunda bisiklet, biçerdöver, sokak temizleme aracı, hoverkraft gibi oyuna renk katması için vasıta tipleri de bulunmakta. Oyunda artık jet ve helikopter gibi vasıtaları kullanabileceğimizi söylememize artık ihtiyaç yok, ama ekleme olarak paraşütle atlama oyuna eklenen en göze çarpan aksiyonlardan biri olmuş. Arabadayken radyo dinleyebiliyorsunuz ve radyo kanallarını değiştirebiliyorsunuz. Gta san andreas oyunu ile alakalı veriyi rockstargames san andreas resmi web sitesinden alabilir ve gelişmeleri takip edebilirsiniz.
Gta San Andreas ile oyun tadını almak için en alt seviyedeki sistem ihtiyaçları nelerdir?
Piii 1.0 ghz işlemci 256 mb ram olmalı 64 mb video kart 3.6 gb boş alan Windows 98/2000/xp işletim sistemi Gta san andreas ile oyun tadını almak için orta seviyedeki sistem ihtiyaçları nelerdir? P iv 1.4 ghz işlemci 384 mb ram 16 x speed dvd room 128 mb ekran kartı Windows 98/2000/xp işletim sistemi.
oyun indirGta San Andreas iNDiRMEK İÇİN BUTONU TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder