4 Mart 2013 Pazartesi

Speed MP3 Downloader Gezginler indir


Speed MP3 DownloaderSpeed MP3 Downloader İNDİR



Müzik dinlemek kişilerin hayatlarında karşıladıkları beklide en doğal ihtiyaçların başında gelmektedir. Her ruh hali, her tarz ve yaşam şekli farklı müzik türevlerinin ortaya çıkmasına yol açmıştır. Ve bilgisayar kullanıcılarının nerdeyse hepsi bu şarkıların bilgisayarlarında bulunmasını arzu eder. Bu amaca istinaden oluşturulan bir çok programın içinde en çok tercih edilen Speed MP3 Downloader yani sizlere özel geliştirilmiş mp3 müzik indirme programı.

Milyonlarca şarkı çeşidinin içerisinden dinlemeyi arzu ettiğiniz şarkınızı arayabilirsiniz. Bulduğunuz şarkı ile aramasını gerçekleştirdiğiniz şarkı aynı mı diye dinleme şansınız da mevcuttur. Üstelik bu emin olma evresinden sonra tek tık ile indirme işlemine başlayabilirsiniz. Programın ilk açıldığı ana menüsünde sloganı bulunmaktadır. Kendi bünyesinde kendi tanıtımını gerçekleştiren bu programın diğer mp3 indirmeprogramlarından en temel farkı ücretsiz oluşudur. Özellikle kurulum esnasında menüde sürekli belirecek olan kurulum seçeneklerini dikkatle göz önünde bulundurun. Speed MP3 Downloader programı kurulduktan sonra kullanıma hazırdır. Bazı müzik indirme programlarında söz konusu olan yalnızca şarkının tam adıyla arama yapma vs… gibi kriterler bulunmadığından ötürü, arzu ettiğiniz sanatçı ya da şarkı adıyla arama yapabilirsiniz.

Programın belleğinde günümüzde bulunan tüm müzik türlerini bulabilirsiniz. Avantajları kadar dezavantajı da olan Speed MP3 Downloaderın ücretsiz sürümünde aynı anda yalnızca bir adet mp3 indirebilmektesiniz. Birden fazla mp3 indirme desteği bulunmamaktadır. Ve bir diğer dezavantajı ise; gelişmiş arama seçeneğini kullandırmıyor oluşudur.
Son Sürüm :2.3.5.8Yazılım Dili :İngilizce
Lisans :Ücretsizİşletim Sistemi :Windows
Boyutu :6.20 MbYükleme :5,928
Güncelleme :1 ay önceÜretici Firma :Speedmp3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder