5 Mart 2013 Salı

Virtual DJ Gezginler indir


Virtual DJVirtual DJ İNDİR





Basit bir tasarıma sahip olan virtual dj, kullanım açısından da kolaylık sağlamaktadır. Program sayesinde mix yapılabilmektedir. Bir şarkıdan diğer şarkıya geçişi dinleyiciye hissettirmeden şarkıyı bir bütün olarak dinleme imkânı sunmaktadır. Her iki tarafta birer müzik oynatıcısı, ortada mikser ve altta da şarkı listesini görebileceğiniz basit bir ekrana sahiptir.

İlk oynatıcıya şarkıyı attığınızda şarkının ritmini gösteren çubukları da görebilirsiniz. Yukarıya doğru oluşan bir vuruşu ifade eder ve 4 vuruşta çizginin altında bulunan kutucuklar genişler. Şarkı geçişleri sırasında bunu dikkate almak gerekir. Çünkü mixlerde geniş olan kutucuk kullanılmaktadır. Her iki oynatıcıya atılan şarkıların üst kısmında bpm değeri yazan yere dikkat edilmelidir. Bpm değeri şarkının kaç vuruş olduğunu gösterir. Şarkı geçişi sırasında iki şarkının bpm değerleri en fazla 4 vuruş olmalıdır. Şarkı bpm değerlerini eşitlemek için SYNC butonunu kullanmamak gerekir. Örneğin; 125 bpm değerinde bir şarkıyla 118 bpm değerindeki bir şarkıyı eşitlemek için SYNC butonuna basıldığında şarkının değeri 125 bpm olur.

Ancak arada 8 bpm hız artışı meydana gelir ve bu da şarkının birden hızlanmasına aynı zamanda da bozulmasına nedendir. İkinci şarkının müzik ritminin geçiş sırasında ortada olmasına dikkat edilmelidir. Mix işlemi bittikten sonra, ekranın altındaki mikserde low bas, vokal ayarı ve tiz ayarları yapılarak kulağa en hoş gelen ses bulununcaya kadar ayarlamaya devam edebilirsiniz.
Son Sürüm :7.3Yazılım Dili :İngilizce
Lisans :Deneme Sürümüİşletim Sistemi :Windows
Boyutu :40 MbYükleme :10
Güncelleme :2 hafta önceÜretici Firma :Virtualdj

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder