9 Mart 2013 Cumartesi

Age Of Empires Online Gezginler indir


Microsoft Studios imzalı tüm zamanların en sıradışı online oyunlarından birisi olan Age Of Empires artık online bir mücadele haline gelerek oyunseverlerin beğenisine sunuldu. Age Of Empires Online adı ile oynayabileceğiniz bu oyunda klasik Age Of oyununu dünyanın dört bir yanından oyuncularla gerçek zamanlı bir mücadele haline getirebileceksiniz.

Özellikle strateji ve Mmorpg oyunlarından hoşlananların, bilgisayarlarına indirip oynamalarını öneriyoruz. Oyun bildiğimiz klasik AOE oyunu fakat karakterler ve savaşçılar daha karikatürize edilmiş grafiklerle hoşlaştırılmış. Orta bir internet hızı ile oyunu akıcı bir şekilde oynamanız mümkün. Hatta oyunda Age Of Empires 3 oyununda dahi olmayan bazı binalar ve karakterler de bulunmakta. Zaten online oyun olmasının avantajı ile sürekli geliştirmelere ve yeniliklere açık olması, oyuncunun oyunu sıkılmadan oynamasını sağlıyor. 
Oyunda yine AOE oynayanların alışık olduğu Skirmish görevleri şeklinde oynuyorsunuz. Burada güzel olan taraf ise, isterseniz Skirmish seçeneklerini siz ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca oyundaki "Choose a Hero" seçeneği ile kahramanınızı da kendiniz oluşturuyorsunuz. Tabi ki bu kahraman sizin diğer savaşçılarınıza göre daha güçlü oluyor ve kafa adamınız olarak görülebilir. Oyundaki grafiklerin sevimliliği oynanışı vazgeçilmez kılıyor. Özellikle küçük birlik ve ordularla düşmanınızın üstüne gittiğiniz görüntüler ve çatışma sahneleri görülmeye değer.
AOE online oyununda kazandığınız zaferler artık daha anlamlı. Çünkü kazanacağınız ödüller sizin geliştirmeleriniz için çok önemli olacak. Bunun için Objective adı verilen oyun içi küçük görevleri başarı ile tamamlamanız gerekiyor. Oyundaki Advisor karakterinizi iyi seçin, çünkü size oyun hakkında asistanlık yapan kişi o olacak. Oyunun oynanışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için aşağıdaki videoyu izlemenizi öneririz : 
Age Of EMpires online ekran görüntüsüAge Of Empires Online sistem gereksinimleri
  • İşletim Sistemi : Windows Xp / Vista / 7
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo gibi 2.4 GHz
  • RAM : 1 GB (Windows XP için) / 2GB (Windows Vista / 7 için)
  • Ekran Kartı: ATI Radeon 9600
  • Ses kartı: DirectX 9.0 uyumlu
  • Boş alan : 3 GB
  • Bağlantı : 1024 Kbps
oyun indirAge Of Empires Online iNDiRMEK İÇİN BUTONU TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder