7 Mart 2013 Perşembe

Alliance of Valiant Arms Oyun indir


OYUNU İNDİR

Alliance of Valiant Arms inceleme : Bu oyunda çok farklı ve göze şık gelen grafikleri sayesinde heyecan verici savaş oyunu oynamanı sağlanan bu oyuna hayranAlliance of Valiant Arms indir kalacaksınız. Alliance of Valiant Arms oyununda farklı olarak öncelikle silahları ve savaş gereçlerinin eklenmiş olduğunu görmemek mümkün değil aynı zamanda FPS oyun tarzı oyunların en yenilerinden olan bu oyun içerisindeki karakterlerde çok fazla dikkat çekebiliyor. Oyun içerisinde sizleri bir haylı heyecana sokacak olan savaş macerasında silahlar hiç susmuyor, ürkütücü kimlikleri ile üzerinize gelen düşmanlardan kurtulmak için hiç sanmadığınız kadar zorlu bir mücadele içerisine gireceksiniz. Alliance of Valiant Arms oyunu bir çok oyun severin isteklerini tam anlamıyla yerine getirebilecek olan en kaliteli oyunlardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Bu oyun aynı zamanda A.V.A diye kısaltılmış hali ilede sık sık karşınıza çıkacak ve tüm savaş oyunu sever oyuncuları bir araya toplayacak en kaliteli oyunlardan biri olabilecek kapasitededir. Oyuna ilk başladığınızda oyun hakkında size anlatılacak ve gösterilecek olan görev yerlerinin detaylarının yanı sıra oyunda alacak olduğunz görevlerin kısaca özetini gösteren müthiş bir intro ile başlayacaksınız.
Oyun sizler için hazırlanmış olan birbirinden ilgi çekiçi özellikleri olan 3 farklı sınıf bulunuyor. Bu sınıflar silah kullanım yeteneklerine göre de kendileri arasında büyükAlliance of Valiant Arms indir ornda değişkenlik göstermeye devam edecektir. Oyunda kişisel becerileri olan karaterler arasında yakın mesafe atışı yapma özellikleri olan Point Man grubu, Orta Mesafe atışı yapabilen Rifle Man sınıfı, Uzun Mesafe atışı yapabilen Sniper sınıfı olmak üzere müthş sınıflar arasında kıyasıya mücaele içerisinde olacaksınız. Sıra dışı hazırlanan oyun oynama motoru ve müthiş ortamda sizler kendi sınıfınızı seçecek ve görevlere atılacaksınız. Ayrıca bu oyundaki her sınıfın kendi içinde avantajları olduğu kadar çeşitli aktivitelerinin olduğunu bilemenizi istiyoruz.Oyunda en çok dkkatinizi çekecek olayların en başında ikinci göreviniz olacak diye tahmin ediyoruz, bunun nedeni ise ikinci bölümde yaşanan olay içerisinde yer aldığınızdaki fark edeceksiniz ki gerçek hayatımızda yaşanan savaş konularının yer aldığı en korkunç savaş anlarına yer verilmiş olmasıdır.
Alliance of Valiant Arms indirAlliance of Valiant Arms oyununda karakterler kadar dikkat çeken silahlarla savaşın tadını çıkartmanızı tavsiye ederiz, böylesine kaliteli grafkler ve çok etkileyici gerçekliği ile ön plana çıkan bu oyunda diğer oyunlardan çok daha heyecanlı oyun oynamanız sağlanıyor. Oyuncular multiplayer modundan kolayca giriş yaparak oyuna dahil olabiliyorlar ve bu durumda oyundan çok daha fazla zevk alabileceksiniz. Oyunda harita olark ilk önce İngiltere'den başlayarak Almanya işgaline giden bu uzun ve korku saçan savaş operasyonları ile merhaba diyeceksiniz. Oyundaki harita üzerinde inanılmaz şiddetli ve nefes kesen gerçekçi bir görünüm sunan savaş olaylarında kendi tavırlarınız olduğu kadar kendi kişisel becerilerinizi ortaya dökmek zorundasınız. Düşman yapısı ilk başlarda sürekli defans yapan ve ineri çıkmakla değilde sürekli sabit yerinden saldırılarınıza cevap verirken sizde onlara karşı sürekli strateji değiştirerek karşılık vermelisiniz.
Alliance of Valiant Arms indirDüşmanlarınızın pasif olduğunu sanmayın savaşı kaybedecekleri hissine düştükleri anda çılgınça savaş taktiklerine baş vurmaktan hiç korkmayan bir düşman yapısı ile çarpışacaksınız. Oyunda sadece askerler değil aynı zamanda sizi yok etmek için bölgeye sevk edilen özel birliklere ait ajanlar ilede kıyasıya mücadele içerinde olacaksınız. Oyunda elde taşınan silahlardan çok daha fazla etkil ağır sanayi silahlarından olan tanklar ve danzerler ile düşman hattını yok ettirebilecek ve oyununda işgalinizi başarı ile sona erdireceksiniz. Modern bir savaş haritası olan bu oyunda Almanya ülkesinin en işlek ve en şık dizayn edilmiş kentlerinde savaşarak ortalığı alt üst edeceksiniz. Mükemmel grafikleri sayesinde inanılmaz nefes kesen bir savaş oyunu oynama deneyimi sunacak olan bu oyundan hiç çıkmak bile istemeyeceksiniz. Kıran kırna geçen savaş olayları içerisinde yer alacak olduğunuz bu oyunu oynamak isteyen oyun severler için sitemizde yer verdiğimiz Alliance of Valiant Arms oyunu indirme sayfasından bu oyunu ücretsiz indirebilir ve oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder