3 Mart 2013 Pazar

Ares 2.2.0 Gezginler indir


AresAres İNDİR


Ares, bir dosya paylaşım programıdır. Ares, araştırma sırasında çok fazla temiz ve güvenli kaynak bulur ve kullanıcılarına sunar. Özellikle mp3 indirmeleri sırasında en başarılı ve en hızlı sonuçlar Ares ile elde edilmektedir. Ares’de birden çok dil desteği de bulunmaktadır. Müzik, ses, film, belge gibi birçok farklı türde arama seçeneğinin olması kapsamlı bir arşivi olduğunun göstergesidir.

Ares’de dosyalar indirilirken içindeki oynatıcı ile ön izleme yapılması da mümkün olmaktadır. Paylaşım sırasında aynı zamanda başka uygulamalar da gezinmeniz ya da çalışmanız da mümkündür. Bu durum sizin ya da aktarımın süratini etkilemeyecektir. Program içerisinde değişik sohbetlere de katılabilmeniz mümkündür. Aynı zamanda dosyayı indirdiğiniz kişi ile de sohbet yapmanızı olası kılmaktadır.

Son derece hızlı bir yükleme ve aktarma hızı olan Ares ile son derece güvenli bir ortamda dosya, film, müzik, belgelerin aktarımı yapılabilmektedir. Ares aynı anda birden fazla kaynaktan da dosya indirilmesine izin vermektedir. Sahte dosyaları da tespit eden uygulamaları bulunmaktadır. Dosyaların, film ya da şarkıların indirmesi devam ederken, indirmeyi herhangi bir neden ile keserek tekrardan başlatmanıza da imkân vermektedir.

Sistem içerisindeki aradığınız en güvenli ve temiz kaynakları kısa bir süre içerisinde tespit edip kullanıcılarına yönlendiren Ares, dosya indirmelerindeki başarısı ile sıklıkla bilinen ve tercih edilen bir dosya paylaşım programı olmaktadır. Ares ücretsiz olarak indirilebilmektedir.
Son Sürüm :2.2.0Yazılım Dili :Türkçe
Lisans :Ücretsizİşletim Sistemi :Windows
Boyutu :2.90 MbYükleme :4,697
Güncelleme :1 ay önceÜretici Firma :Ares Galaxy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder