3 Mart 2013 Pazar

GPU-Z Gezginler indir


GPU-ZGPU-Z İNDİR


GPU-Z, ekran kartıyla ilgili detaylı bilgiye ulaşmamızı sağlayan yazılımdır. Bu program sayesinde ekran kartının bellek hızı, çalışma frekansları, fan hızı gibi özellikler değiştirilebilir ve ayarlanabilir. GPU-Z yardımcı uygulaması, ekran kartının yansıra bilgisayarda bulunan diğer kartlarında detaylı olarak bilgilerini göstermektedir.

GPU-Z donanım üzerindeki sensörler yardımıyla ekran kartını anlık olarak takip etmenizi de sağlamaktadır. Bellek ve çekirdek hızını, fanın dönüş hızını, ekran kartının ısısını vb. birçok özelliği ayrıntılı olarak gösteren bu yazılım tüm marka ekran kartları ile uyumludur. Kurulum gerektirmeden çalışan bu program yeni çıkan tüm ekran kartı marka, modellerine uyum sağlayarak grafik işlemci ve sürücülere de destek sağlamaktadır. Sürekli yenilenen sürümleri ile sıkça karşılaşılan hatalardan arınmış ve gelişmiş özellikleriyle en iyi yardımcı yazılım özelliği taşımaktadır. Grafik işlemci bilgilerini ayrıntılı bir biçimde sunan GPU-Z ücretsiz olarak çalıştırılabilen programlardan biridir. Bu ücretsiz yazılım ATI ve NVDIA ekran kartları ile de uyum göstermektedir. Ekran kartıyla ilgili sorun yaşayanların en büyük destekçisi olan bu program birçok güncellemeyi de kullanıcılarına sunmaktadır.

Özel olarak dizayn edilip üretilen işlemciler üzerinde rahatlıkla kullanılabilecek bir programdır. Grafik ve log kaydı yapma özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde çalışma boyunca rahatlıkla elde edilmek istenilen bilgilere göz atabilirsiniz. Güncellenen sürüm sayesinde birçok hata ortadan kalkmış ve kaliteli kullanıma sahip bir program, kullanıcıların hizmetine sunulmuştur.
Son Sürüm :0.6.7Yazılım Dili :İngilizce
Lisans :Ücretsizİşletim Sistemi :Windows
Boyutu :1.23 MbYükleme :16
Güncelleme :1 hafta önceÜretici Firma :Techpowerup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder