9 Mart 2013 Cumartesi

BearShare 10 Gezginler indir


BearShareBearShare İNDİR


Müzik dinlemeyi hepimiz çok severiz. Mp3 teknolojisi sayesinde artık müzik setlerini ceplerimizde taşır olduk. Bu minimalize etki sonucunda mp3 şarkı indirme işlemi de bir nevi vazgeçilemez hale geldi.  Hal böyle olunca bir mp3 programına ihtiyaç duyuldu ve Bearshare kullanımına başlandı. Bearshare en çok kullanılan ve sevilen bir müzik indirme programıdır. Bearshare birçok fonksiyonel özelliğe sahiptir. Son derece hızlıdır. Arama çubuğuna indirmek istediğiniz şarkının ismini yazmanız yeterlidir. Hemen oldukça geniş bir kapasiteye sahip veri tabanından aradığınız müziği bulacak ve hemen indirmenizi sağlayacaktır. Üstelik virüs bulaştırmadan bilgisayarınıza mp3 indirme şansına da sahip olacaksınız.

Bearshare ’in kullanımı oldukça basittir. Dilediğiniz videoyu, albümü, şarkıyı bulabilmek için tek bir tıklama yeterli olmaktadır. Ayrıca medya player özelliği de mevcuttur. Bu sayede indirdiğiniz şarkıyı anında dinleme şansına sahip olursunuz. Kütüphane özelliği sayesinde de daha önce download etmiş olduğunuz parçayı bulabilme şansına sahipsiniz. İndirilen mp3 ve videolar sorunsuz olarak dinlenebilmektedirler. Şarkı listesi de oluşturulabilmektedir. Dünyanın her yerinden farklı sanatçıların mp3’lerini ve videolarını indirme imkânına sahip olabileceğiniz Bearshare tüm dünyada bilinen ve sıkı bir şekilde takip edilerek kullanılan bir program olmuştur ve bu başarısınız halen sürdürmektedir.

Bearshare ’de ebeveyn kontrol sistemi de mevcuttur. Aileler istenmeyen içerikleri engelleyebilirler. Sizde hemen bu şahane programı indirin ve sevdiğiniz şarkıların tadını çıkarın. 
Son Sürüm :10Yazılım Dili :Türkçe
Lisans :Ücretsizİşletim Sistemi :Windows
Boyutu :2.40 MbYükleme :1,859
Güncelleme :2 ay önceÜretici Firma :Bearshare

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder