1 Mart 2013 Cuma

Counter Strike 1.6 indir Gezginler indir



Image

Counter Strike 1.6 Valve Corporation firmasının ürettiği Counter Strike aksiyon oyunu serisinin en sonuncusu olarak kullanıcılarına sunulmuştur.

Counter Strike 1.6 sürümünden sonra Counter Strike severler tarafından 1.7 sürümü geliştirildi fakat fazla rağbet görmediğini oynayanlar bilirler. Counter Strike 1.6 şuan dünya genelinde en çok oynanan aksiyon oyunlarının arasında iddialı bir yer tutmaktadır.

Steam oyunlar en sonuncu içerik ve degisiklikler ile otomatik olarak güncel tutulmustur. Ayrıca Steam siz oyundayken bile çalisan anlik ileti alicisini dahil etmektedir. Çekirdeginde, Steam iyi bilinen dagitilmis bir dosya sistemidir ve herhangi bir yazilim uygulamasina tamamlanabilir paylasilmis teknoloji bilesenler takimidir.
Steam Beta son evresine girmektedir ve simdi halka açiktir. Bu betaya girmek için 500K yükleyicisini basitçe yükleyin ve çalistirin. Teslim için genis bant düzlemi ve dijital içerigin yönetimi olan Steam, yeni gürültü koruyucu ekrani, resmi CS botu ve daha fazlasini tanitan Counter-Strike 1.6`yi dahil eden Valve oyunlarinin bir çesidini güncel olarak göstermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder