1 Mart 2013 Cuma

FIFA 12 apk indir


Açıklama

Daha önce hiç olmadığı gibi favori spor eylem yaşayın! İzle maçı canlı grafikler ve ultra-gerçekçi animasyonlar ile hayat buluyor.

** Bu büyük bir oyun, şiddetle indirmeden önce WiFi bağlanmanızı öneririz böylece. Söz veriyoruz - buna değer! **

GERÇEK OYUNCULAR, gerçek takımlar, gerçek LİGLER
22 resmi lisanslı ligler, 500 + lisanslı takım ve 15.000 'den fazla oyuncu fazla sahip. Kaka, Wayne Rooney, Gerard Piqué, Karim Benzema ve daha fazlası gibi superstars ile sahaya götür. İngilizce Premiership ve Alman Bundesliga ve ötesine La Liga, Nereden - 32 otantik stadyumlarda zafer doğru senin lig ve yürüyüşü hakim.
GÜN ÇILGINLIĞI MATCH
Benzeri görülmemiş bir özgünlük ile tutku ve dünyanın en popüler spor gücü yakalayın. Bu tüm zamanların en derin, en görsel çarpıcı futbol başlığıdır. Kahramanlar ile sahada her heyecanını hissedin, zaman, her yerde.
Fantezi ayak
Yeni kontrol düzenleri her zamankinden çok daha hassas bir topu halledeyim. Tam dokunmatik kontrol ile serbest vuruş ve penaltı şutları Master. Gerçekçi 360 ° oyuncu hareket ve jest-odaklı beceri hamle ile oyun alın. Savunma yarma geçer, helezon çekim, penaltı atışları, ve pro-tarzı hileler çekin.
Futbol hayattır! Şimdi Android SADECE resmi lisanslı FIFA oyunu ile sonuna kadar yaşamak!
EA SPORTS ™, The Sims ™ Freeplay ve Real Racing 2 ile NBA JAM gibi EA fazla oyun keşfedin. Şimdi Android için tüm oyunları görün!
Bilmek siz olun! Büyük fırsatlar EA bilgileri, artı en son oyun güncellemeleri, ipuçları ve daha içeri alın!
ZİYARET ABD: http://www.ea.com/android
BİZİ TAKİP EDİN: twitter.com / eamobile
GİBİ ABD: facebook.com / eamobile
SAAT ABD: youtube.com / eamobilegames
Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi: http://tos.ea.com/legalapp/mobileeula/US/en/Android/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder