9 Mart 2013 Cumartesi

Easy MP3 Downloader Gezginler indir


Easy MP3 DownloaderEasy MP3 Downloader İNDİR


Capcanlı menüsü ile kullanım esnasında, müzik indirme işlemini gerçekleşirken bile sıkılmanıza mahal vermeyecek easy mp3 downloader programı sayesinde en rahat aramanızı gerçekleştirebilirsiniz. Şarkınızın ismini veya bulmanızı sağlayacak şarkı ile alakalı bir kelime yazarak gerçekleştireceğiniz arama işlemi ile karşınıza çıkan ilgili birçok seçenek içerisinden istediğinizi seçerek; bilgisayarınıza indirme işleminizi başlatabilirsiniz.

Farklı müzik indirme sitelerinin haricinde bulunan en büyük alternatifi; ön izleme şansının olmasıdır. Aramasını gerçekleştirdiğiniz şarkının aradığınız doğru şarkı olup olmadığınızı kontrol etme şansınız bulunmaktadır. İstediğiniz müziği arama ve indirme işleminiz tamamlandığında ayrıca dosya ile ilgili daha birçok bilgilere de sahip olmuş olursunuz. Bu bilgilerin başında dosyanın adı, parça sıralaması ve daha birçok bilgisine ulaşabilirsiniz. Easy mp3 downloader programı ile yalnızca müzik değil aynı zamanda istediğiniz birçok mp3 uzantılı dosyayı da indirebilirsiniz. İndirilen tüm dosyalar kütüphanede saklanır. Programın demosu beğenildiği takdirde asıl easy mp3 downloader programını indirebilirsiniz.

Demosunu kullandığınız ve memnun kaldığınız takdirde müzik indirme programının tamamını indirmeye karar verdiğiniz bu programda; daha sonra indireceğiniz tüm şarkılar tekrardan sorun teşkil etmeden bütün ve net olarak bilgisayarınıza inecektir. Bu programda bulunan kullanıcı ara yüzünün kullanışlılığı ve canlılığı sayesinde verdiğiniz kararın doğruluğundan bir kez daha emin olacaksınız. Tüm bu işlemlerin gerçekleştirildiği süre zarfı içerisinde beğendiğiniz albümlerin resimlerini ve sevdiğiniz sanatçıların kapak resimlerini bulabilirsiniz.
Son Sürüm :4.5.1.2Yazılım Dili :İngilizce
Lisans :Ücretsizİşletim Sistemi :Windows
Boyutu :6.40 MbYükleme :1,419
Güncelleme :1 ay önceÜretici Firma :Easymp3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder