9 Mart 2013 Cumartesi

Super MP3 Download Gezginler indir


Super MP3 DownloadSuper MP3 Download İNDİR


Super MP3 Download, internetten müzik indirmenize imkân tanıyan harika bir programdır. Bu programla sevdiğiniz şarkıları, ya da albümleri indirebilir veya dinleyebilirsiniz. Sayısız müzik arşivlerinden istediğiniz parçayı arayabilir, bulduğunuz şarkıları bilgisayarınıza indirerek kaydedebilirsiniz.

Super MP3 Download kullanırken sevdiğiniz sanatçı ya da şarkı ismini bilmeniz yeterlidir. Çünkü program hem sanatçı ismine göre şarkıları arayıp listeleyebilir, hem de şarkı ismine göre arama yapıp sonuçları sizin için listelemektedir. Program gelişmiş arama özelliklerine de sahiptir.  Sevdiğiniz müzik tarzına veya belli bir tarih aralığında piyasaya çıkmış, ya da güncel şarkıları arayabilir, listelenen sonuçlardan istediğinizi seçip bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Super MP3 Download programı isteğinize göre arama yapmanıza olanak sağladığı gibi, aynı anda birden şarkı ya da sanatçı albümünü indirmenize imkân tanımaktadır. Zaten ara yüzüyle sizi yönlendirmekte, kendi kendisini size anlatmaktadır. Dolayısıyla dosyayı bilgisayarınıza indirip kurmanız yeterlidir. Ancak programı kurarken sadece istediğiniz özellikleri barındıran seçenekleri seçmeniz, istemediğiniz seçenekleri devre dışı bırakarak kurmanızda fayda ve kolaylıklar vardır. Böylece programdaki sizin için fazla olan ayrıntılardan da kurtulmuş olursunuz. Eğer profesyonel bir bilgisayar kullanışı iseniz, programı full kurmanız daha iyi olacaktır.

Super MP3 Download ile zevkli dakikalar geçirebileceğiniz bir programa sahip olmakla fazlasıyla ihtiyaç duyduğunuz müzik türüne sahip olmanız daha kolaydır. Çünkü Super MP3 Download sadece indirilebilecek dosyaları sizin için bulup, listeler.
Son Sürüm :4.8.6.2Yazılım Dili :İngilizce
Lisans :Ücretsizİşletim Sistemi :Windows
Boyutu :6.23 MbYükleme :1,135
Güncelleme :2 ay önceÜretici Firma :SuperMp3Download

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder