20 Mart 2013 Çarşamba

Fetih 1453 Tek Link indir



Yapım: 2011 – Türkiye
Tür: Savaş – Tarih – Aksiyon
IMDB Puanı: 8.3
Süre: 2 Saat 20 Dakika
Filmin Konusu : Türk sinema tarihinin en pahalı filmi olan Fetih 1453 filminndir8.com kalitesi ile sizlerle buluşuyor. Babası II. Murat’ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet’in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu’nun son toprağı olan Konstantinapolis’i Osmanlı Devleti’ne katmaktır. Bu uğurda ne yapılması gerekiyorsa genç padişah hiçbirinden feragat etmeyecektir. Osmanlı Devleti’ne çağ atlatarak imparatorluğa taşıyan Fatih Sultan Mehmet’in 1451 yılında henüz İstanbul’u alma planları yaptığı dönemden başlayan film, şimdiye kadar çekilmiş en büyük tarihi-kahramanlık projesi olma iddiası ile yola çıkmıştı ve bu isteklerini başardı. Böyle bir film çektikleri için yapımcı firmaya ve çalışanlara teşekkür ediyoruz.

Film Hakkında Yapılan Yorumlar;
Yorum 1=İnsanları anlamak gerçekten çok güç.Kimisi der efektleri kötü,kimisi der şurası burası doğru yansıtılmamış,kimiside para amacı ile çekilmiş gibi vs. bir film diye yorum yapmakta.Efektler yeterli değil dersen anlarım ama neredeyse cast ile birlikte 3 saate yakın bir film, 17 milyon gibi bir rakamla çevrilirken ,100 milyon$ lık Hollywood filmi çapında görsel efekt beklemen abes değil mi sence?Yanlış veya eksik yansıtılmış yerleri elbetteki olabilir ama koskoca Osmanlı Tarihinin Fetih zamanındaki dönemini nekadar detaylı ve kusursuz bir şekilde yansıtabilirsin ki beyaz perdeye? Bence hiçbir film kusursuz değildir buarada. Başka bi konu, yapımcı elbette kötü film yapmak için yada parasını sokağa atmak için film çekmez.Niyeti belli ki makul seviyede elinden geldiğince iyi bir şekilde ve daha önceden kimsenin cesaret edemediği birşeye elini atmış.Bunu bilmen bile bırak Türklüğü,sinemayı gerçekten seven biriysen şayet saygı göstermen gerekir.Faruk Aksoy bu filme yatırdığı parayı izleyiciden karşılayamazsa yada kar sağlayamazsa, bir daha böyle işlere girişir mi sence? yada başka bir yapımcı?.Destek ol daha fazlasını iste diyenlere sonuna kadar katılıyorum, eminim ki bu film maddi açıdan beklediğini karşılarsa, daha nice güzel filmler bizi beklemekte.Ama köstek isen şayet , lütfen insanlığını göster, sus kardeşim sus.
Yorum 2=Filmi benden önce izleyen arkadaşlarımın kötülemeleri yüzünden acabalarla izledim. Ama bütün kötülemelere karşı gerçekten başarılı bir film çıkmış ortaya. Konu zaten muhteşem, işlenişi de konuya uygundu. Eksik yönleri yok muydu ? Tabiki vardı. Mesela efektler kötüydü.. Oldukça amatördü. Bu kusurun dışında hemen hemen kusursuz denilebilecek bir film olmuş. Umarım sinemamız böyle tarihi,büyük bütçeli daha nice işler yapar… 8/1o
Yorum 3=Filmi uzun bir süre sonra izledim. En başta söyleyeyim hayal kırıklığına uğradım. Bu kadar bütçe ayrılmış, şu kadar kostüm dikilmiş, şu kadar animasyon yapılmış demeden önce oyuncu kadrosuna bir kere bakmanız yeterli. Filmde oynayan oyuncuların hepsi ya bir ya da üç, dört filmde oyunculuk yapmışlar zaten biraz dikkatli izleyenler farkı anlamıştır eminim. Tarihi gerçekleri çok da iyi yansıtamadıkları konusuna hiç girmiyorum uzun hikaye. Çekim teknikleri bile dizi mantığı ile çekilmiş filmin yarısı sabit görüntülerle geçiyor. Yine de bu tür filmlerin yapılması iyi bir olay hele ki Osmanlı tarihi filmlerimiz pek yokken. Ama yinede söylemeden edemeyeceğim. Arşivime koyacağım filmler arasında değil.
Yorum 4=film harikaydı.tek kusuru karadan gemi geçirme sahnesinin kısa sürmesi ve sonunun direk bitmesiydi.onun dışında gayet mükemmel izlenmeye değer bir film.

Turbobit Download indir
Rar Şifresi: www.filminndir8.com
Aşağıdaki Reklamları Tıklamasanızda Filmleri indirebilirsiniz...:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder