13 Mart 2013 Çarşamba

GTA 3 indir - GTA Tek Link Gezginler indir

gta 3 indirGta 3 indirme oyunu 3 boyutlu hal kazanan Rockstargames firması oyununda konu banka soygunu ile başlamaktadır. Banka soygunu sonucunda kendi hırsız arkadaşını vuran kişinin heyecan verici aksiyonuna şahitlik etme fırsatını yakalayacaksınız. Amerika caddelerinde aracınızla hızla ilerlerken yapmanız gereken görevlerin farkında olarak ilerleyeceksiniz.Gta banka soyguncularını hapishaneye götüren araçın teroristler tarafından suikasta maruz kalması sonucu 2 soyguncu karekter araçtan kaçar oyun ve heyecan fırtınası o şekilde başlar.
Daha sonra bir eve sığınıyorsunuz ve bu evi oyun boyunca oyunu save etmek için kullanabileceksiniz. İlk görevlerinizi de arkadaşınızın ( 8 balls ) tanıştırdığı Luigi'den alıyorsunuz. Luigi tipik bir sicilya mafyası ve Luigi's Club adlı klüte duruyor. Onun genellikle telekızlarını taşıyorsunuz ve de bir iki adamı onun için korkutuyorsunuz. Tabi ki Luigi İtalyan mafyasının en son halkası. O da sizi bir tamirci olan Mafya babası ile tanıştırıyor. Onun görevlerini de yaptıkça daha üst ve daha Elit Mafya gruplarına katılıyorsunuz. Ta ki onların ihanetine uğrayıp size saldırmaya çalıştıkları güne kadar. Neyse ki mafya babasının metresi size bu tuzağı haber veriyor ve kaçıp Yakuza mafyasının görevlerini yapmaya başlıyorsunuz. Hatta ilk göreviniz de size ihanet eden İtalyan mafya babasını öldürmek oluyor. Oyunun buradan sonrasını kendiniz oynayıp görmeniz için açıklamıyoruz.
Oyunda taksi, ambulans, polis hatta tank araçlarına bindiğinizde bunlara ait görevleri de tamamlayarak oynayabilirsiniz. Taksiye bindiğinizde yolcuları gidecekleri yere hızlı bir şekilde süre dolmadan taşımaya çalışıyorsunuz. Ambulansta ise hastaları hastaneye yetiştiriyorsunuz. Polis görevleri daha heyecanlı çünkü hem araba hem de silah kullanabiliyorsunuz, göreviniz ise suçluları yakalamak. Ama tabiki bu küçük görevler oyunun ana senaryosundan bağımsız, tamamı ile oyuncuya farklı deneyimler yaşatmak için hazırlanmış. Beğenerek takip edeceğiniz oyun diğer versiyonlarına göre görsellik olarak da iyi efktlerle huzurunuza çıkmıştır. Son ifadelerimiziTake2 Interactive yayıncılığında sunulan oyun için en alt seviyede sistem gereksinimleriyle sonlandıralım.
gta 3 ekran görntüsü
GTA 3 indirme Sistem Gereksinimleri
  • Merkezi İşlem Birimi (İŞLEMCİ) : P3 450 MHz
  • KISA SÜRELİ BELLEK(RAM): 96 Mb
  • VİDEO KART(EKRAN KARTI): 16 Mb grafikli ekran kartı
  • BOŞ ALAN:700 Mb boş alan
  • SİSTEM: Windows Xp/98/2000
  • DirectX : 9 ve üstü
  • Online : Multiplayer oyun modu bulunmamakta.
oyun indir GTA 3 OYUNUNU İNDİRMEK İÇİN YANDAKİ BUTONU TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder