21 Mart 2013 Perşembe

Kelebeğin Rüyası TEK LİNK/FULL/TORRENT İNDİR


Herşeyiyle bir Yılmaz Erdoğan başyapıtı.Senaryosu Yılmaz Erdoğana ait,Yönetmen koltuğunda Yılmaz Erdoğan oturuyor bu da yetmezmiş gibi filmde de rol alıyor.
Bkm mutfaktan sonra fazla göremediğimiz Yılmaz Erdoğan bomba gibi bir film ile gelmeye hazırlanıyor.Çekimleri tamamlanan filmin çıkış tarihi belli oldu.22 Şubat tarihinde vizyona girecek olan Kelebeğin Rüyası filminde oyuncu kadrosu müthiş. Hepimizin bildiği tanıdığı oyuncuları bu filmde bir arada göreceğiz.Aşk-ı Memnu dizisi ile yıldızı parlayan manken Kıvanç Tatlıtuğ,Yılmaz Erdoğan ve Eşi Belçim Erdoğan,Mert Fırat, Öyle bir geçer zaman ki ile tanınan Farah Zeynep Abdullah ve Barış Çakmak gibi fevkalade isimler ile bomba gibi gelmeye hazırlanan film Yılmaz Erdoğan hayranlarınıda şimdiden heyecanlandırdı.
İkinci dünya savaşı sırasında alevlenen bi aşkı anlatıyor.Filmin konusunu Yılmaz Erdoğan’ın “Aşk en güzel bahanesidir şiirin” sözüyle özetlemek yeterli olacaktır.Şiir ve aşkın buluşmasını anlatan bir film.Gerçek hikayeden esinlenerek yazılmış bir senaryo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder