20 Eylül 2013 Cuma

cFosspeed İnternet Hızlandırma Programı indir


cFosspeed programı kabaca bir internet hızlandırma programıdır.İnternet trafik düzenlemesi, veri alışverişininin 3 kat daha hızlı gerçekleşmesini sağlar dolayısıyla internet hızını cFosspeed programı sayesinde 3 kat daha hızlı olur. Bu hız sizlere internetinizi tam verimli olarak kullanma imkanı sunar. Benim de kullandığım ve en sevdiğim programlardan birisidir. Bu program sayesinde internetten aldığım verim 2 katına çıktı diyebilirim.Programın özelliklerini okudukça daha iyi anlayabilirsiniz..

cFosspeed programının başlıca özellikleri: 

    Online oyunlar için ping'inizi azaltın ve lagsız bir oyun deneyimi yaşayın
    Ağır gönderme/indirme işleri sırasında internetiniz hızlı kalsın
    Mobil interneti hızlandırın ve sörfün keyfini çıkarmaya başlayın
    Ses/video akış sorunlarını azaltın duraksız izlemenin keyfi başkadır
    VoIP konuşma kalitesini artırın                   

Online oyun oynarken trafik hızınız düşükse oyundan düşme gibi problemler yaşayabilirsiniz.  cFosspeedprogramı sayesinde ping'inizi arttırarak bu problemi ortadan kaldırabilirsiniz..İndirme veya yüklemeler sırasında internet hızınız yavaşlar, internette gezinirken sayfaların daha yavaş açıldığını görebiliriz, hatta bazen hiç açılmazlar. cFosspeed İle bu problemide ortadan kaldırabiliriz.ADSL dışı mobil internet kullanıyorsanız ve veri akımı yavaşsa veri hızını maksimuma çıkarabilirsiniz

İnternette video izlerken videolarda donma yüklenmeme gibi sorunlar olabiliyor, cFosspeed ile bu problemi en aza indirebilirsiniz.Görüntülü görüşmelerinizde donmalar veya kötü görüntü kalitesini minimum seviyeye düşürür.Kısacası cFosspeed Programı ile internetinizi en ideal ve maksimum hızda kullanabilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder