28 Eylül 2013 Cumartesi

Need For Speed The Run Full Indir // Tek Link

Need For Speed The Run Full Indir // Tek Link


Sizler için oyun paylaşımlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.Bu yazımızda da en sevilen yarış oyunlarından biri olan nfs serisinden bir oyun paylaşımında bulunuyoruz.
Oyunumuz Need For Speed The Run indir mek isteyenler için konumuzda yer verelim istedik.Yarış oyunları denildiğinde akla ilk gelen oyunların başında nfs oyunları yer alır.
Aksiyon ve macera dolu bir kovalamacaya hazır olun.Bu oyunda yüksek hıza ulaşırken bir yandan da peşinize takılacak olan polislerle uğraşmak zorunda kalacaksınız.
Polisler peşinize takıldığında onlardan kurtulmak hiçte kolay olmayacak.Amansız bir takiple sizi kovalamakta kararlı olacaklar.Need For Speed The Run indirdiğinizde aksiyon ve macera dolu heyecanlı bir oyunla karşılaşacaksınız.
Polislerin sizi yakalamasına kesinlikle müsaade etmemeniz gerekiyor.Bütün sürüş yeteneğinizi bu oyunda kullanacaksınız ve polislerden kaçacak kurtulmaya çalışacaksınız.
Yarış oyunlarında heyecan dolu dakikalar yaşamak istiyorsanız bu oyun tamda size göre.Sitemiz üzerinden full ve tek link indirme imkanıyla indirin ve hemen aksiyona başlayın.Hepinize iyi oyunlar.

Need For Speed The Run Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 32-bit
DirectX: DirectX 10
İşlemci: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo veya eşit düzeyde AMD
Bellek: 3 GB
Grafik (AMD): 512 MB RAM ATI Radeon 4870 veya daha iyi
Grafik (NVIDIA): 512 MB RAM NVIDIA GeForce 9800 GT veya daha iyi
HDD: 10 GB

Need For Speed The Run Resimler

Resmi büyük boyutta görmek için tıklayınız.
Resmi büyük boyutta görmek için tıklayınız.
Resmi büyük boyutta görmek için tıklayınız.

{{ Indirme Linki }}

Need For Speed The Run Indir 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder