17 Ağustos 2014 Pazar

Külotsuz Gamze


Slm..Ben Özlem.36 yaşındayım.Hemen konuya gireyim. Bir gün arabam tamirde olduğu için işe otobüsle gitmeye karar verdim.Hem bayadır otobüslere binmiyodum.Sabah otobüsün içine zor attım kendimi..İşe kadar kapının dibinde gittim.Neyse akşam otobüs daha kalabalıktı.Herkes benim gibi işten dönüyodu.Yine zorla bindim otobüse Ama ayakta durcak yer bile yoktu.bi kaç dakika sonra arkamda birinin vücudunu hissettim.Biraz arkaya döndüm.

arkamda bi bayan vardı.vücudu benim vucuduma yapışmış,otobüs sallandıkça beraber sallanıyorduk..bayan bastırdıkça bastırıyordu önüyle kalçama inanılmaz baskı yapıyordu.hoşuma gitmeye başladı.kalçamda onun amını hissediyodum.amım sulanmaya başladı.ama utanıyodum acaba bilerek mi yapıyordu arkamdaki.ben de kalçamı ona yasladım ve ona ayak uydurmaya başladım.bacaklarımız yapışmış o hala amıyla bana baskı yapıyodu.göğüslerini sırtımda çok sert hissediyodum.bi ara dizini kaldırdı ve bacak aramı zorlamaya başladı ben iyice sulanmıştım.dizini oynattıkça amım kabarıyodu.

durağa geldik pek inen yoktu zaten ine! nler kadar binmişlerdi otobüse.ben de bu karambolden istifade yüzümü o bayana döndüm.daha gençti. altında mini etek üstünde bi gömlek vardı.şimdi yüzyüzeydik.otobüs kalktı.tekrar başladık bacaklarımız birbiribe değiyodu.iyice yaklaştı bana kafamı yan tarafa çevirdim çünkü utanıyodum.göğüslerimiz birbirine değmeye başladı ve tekrar baskı yapıyodu bana.bu sefer ön taraflarımız yapıştı.amını hissediyodum önümde.

amını benimkine sürtmeye başladı.zevkten uçuyoduk.en son çok sert bi şekilde bastırdı ve boşalmıştı galiba.bana baktı ve pantolonumun üstünden amımı elleyip gitti. eve geldim bi türlü unutamıyodum bunları kocamla ayrıldıktan sonra ilk defa bu kadar azmıştım.2 kızım da gelmemişlerdi okuldan.kızlarımdan gamze 14 yaşında buse 18 yaşındaydı.kapı çaldı küçük kız gamze gelmişti.annecim diye atladı kucağıma aklıma hemen otobüsteki kız geldi.ama kızıma bu şekilde bakmak korkuttu beni..

kızım bacaklarını aralamış kucağımda oturuyodu ve eteği sıyrılmıştı.diğerb kızım gelince yemek yedik ve tv izlemeye başladık.benim aklım hala otobüsteki olaydaydı bi türlü unutamıyor sulanıyordum.yatma vakti gelmişti.ben gamzeyle yatıyodum buse de yan yatakta.geceliğimi giydim altımda külot yoktu.gamze de geldi yanıma yattı.arkasını döndü.bacaklarını açmış birini benim üstüme atmıştı.kalçası amıma deyiyodu.tahrik olmuştum.amımı sürtmeye başladım kalçasına.

iyice hızlandım ama o uyuyodu galiba.arkamı döndüğümde büyük kızımın beni izlediğini gördüm. yanınızda yatmak istiyorum'dedi. o da geldi iyice sıkışmıştık. anne napıyodun az önce dedi. hiiç dedim bana da yap ben daha büyüğüm dedi.bu sırada elini bacaklarımda gezdiriyodu.bacağını aldım ve amıma sürtmeye başladım.tabi onun amı da benim bacağıma baskı yapıyordu.amının dudaklarını bacağımda hissediyodum.dudağıma yapıştı.

bu arada küçük kızım uyanmış arkadan amıyla kalçama bastırıyodu.şimdi iki amın arasında gidip geliyodum.amının dudakları göt deliğime değiyordu.büyük kızım dudaklarımı yalarken ben de parmağımla onun bacaklarını kalçalarını okşuyodum.am sularımız birbirine karışmış gidip geldikçe şap şap diye ses çıkıyodu.üçümüz bürden boşaldık.ertesi gün kızlarıma çeşitli elbiseler giydirip amlarını elliyordum.amlarımızı eteklerimizin üstünden birbirine sürterek defalarca boşaldık..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder