1 Mart 2013 Cuma

Google Chrome Gezginler indir

Google Chrome İNDİR

Sade, basit ve yalın uygulamaları ile Google Chrome, işlerinizi hızlandıracak bir Web tarayıcısıdır. Tarayıcılar arasında en hızlı olarak nitelendiren Google Chrome, çift tıklanmasının ardından hızla başlar. Anahtar kelimeleri adres çubuğuna yazmanızı takiben süratli biçimde uygun adresler ekranınızda gelir. Otomatik kelime tamamlama özelliği ile size sunduğu uygun adres önerileri doğru siteye yönlenmenizi sağlayacaktır.

Google Chrome, tüm uygulamalarda hızlı olmasının yanı sıra aynı zamanda son derece sadedir. Bu da kafa karışıklığına sebep vermeyecek şekilde direkt konuya odaklanmanızı sağlayacaktır. Favori siteleriniz için düzenleyebileceğiniz anahtar kelimelerle bir sonraki site girişleriniz daha hızlı olacaktır. Kapattığınızda bile son kaldığınız yeri hatırlatan fonksiyonuyla Google Chrome, tam bir kullanıcı dostudur. Güvenlik ve gizlilik yönünden de tekrar gözden geçirilen uygulamaları ile tüm kişisel bilgileriniz koruma altına alınmaktadır. Ayrıca zarar verici içeriklere karşı sizi koruyan sistem güncellemelerinin hatırlatılması ile tam bir koruma kalkanı içerisinde çalışmanıza olanak sağlamaktadır.

Google Chrome’u ince ayarlar yaparak tamamen kişileştirme ve kullanıcıya özel hale getirmek de mümkün olmaktadır. Yalınlığın, kullanım kolaylığının üstün güvenlik sistemi ile buluştuğu çağdaş çizgide kullanıcıya jet hızında bir web deneyimi vaat eden Google Chrome, sizin ideal web tarayıcınız olacaktır. Uygulamalardaki sürat ve basitliği, kişileştirme özelliklerinin yanı sıra güvenlik kalkanı ile de birleştiren Google Chrome ile iş ve eğlencede en iyi deneyimi yakalayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder