1 Mart 2013 Cuma

music2pc Gezginler indir


music2pcmusic2pc İNDİR



Bilgisayarlarımız ve özelliklede internet son dönemlerin en eğlenceli dünyasıdır. Aranan her şeyin fazlasıyla bulunması her geçen gün gördüğü rağbeti arttırır. Son dönemde müzikler dahi internet üzerinde dinlenmektedir. Türkçe ve İngilizce başta olmak üzere alternatif dil seçenekleri ile kullanıcılarının en gözde müzik indirme programı music2pc olmuştur. Ayrıca bu kolay uygulama doğrultusunda bilgisayarınıza indirmeyi başardığınız tüm şarkıları; diğer bir taşınabilir cihaza da aktarma şansınız bulunmaktadır. Bu sayede arzu ettiğiniz tüm şarkılar daima ulaşabileceğiniz bir hale gelecektir.

İnternete bağlanılabilecek pozisyon olduğu sürece internete bağlanabildiğiniz takdirde; işleme başlayabilirsiniz demektir. İnternet üzerinde başta mp3 kategorisindeki şarkılarolmak üzere birçok şarkıyı indirmenizi sağlar. Şarkı kapasitesi diğer müzik indirme programlarına kıyasla daha fazla olan musiz2pc programında bulunan tüm şarkılar, en hızlı şekilde ve tamamen ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Beğendiğiniz veya bulmayı arzu ettiğiniz şarkının net ismini tam olarak bilmiyorsanız bile bildiğiniz şarkıcı veya şarkı sözünü dahi girerek arama yapabilme şansınız bulunmaktadır.

Karşınıza yaptığınız aramaya istinaden birçok farklı seçenek çıkacaktır. Sizlerde bu seçeneklerin içerisinden arzu ettiğinizi seçip en kaliteli, en hızlı şekilde bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Diğer benzer programlarda bulunan şarkı arama kısıtlaması, farklı amaçlarda yapılan ticari reklam bulunmaması en tercih edilir programlardan biri olmasını sağlamıştır. Music2pc müzik indirme programı sayesinde tüm müzik severler programda bulunan milyonlarca şarkıya en kaliteli ses netliği ile ulaşabilirler.
Son Sürüm :2.13Yazılım Dili :İngilizce
Lisans :Ücretsizİşletim Sistemi :Windows
Boyutu :2.50 MbYükleme :2,766
Güncelleme :1 ay önceÜretici Firma :music2pc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder