2 Mart 2013 Cumartesi

Mozilla Firefox Gezginler indir

İNDİR 

İnternet deneyimlerinizi daha hızlı ve eğlenceli hale getirmek artık Firefox ile mümkün. Girmek istediğiniz adresi unutmuş olsanız dahi, çubuğa yazacağınız hatırlatma kelimeleriyle geçmişinizdeki benzer site girişleriniz ekrana gelecektir. Kullandıkça performansı artan, sizi daha çok tanıyan Firefox ile gizlilik ayarlarını arttırmanız da mümkündür. Girdiğiniz sitelere çok daha kolay ulaşılmasına imkan tanıyan özelliklerle giriş yapılan sekmeler artık şahane çubuğun üzerinde yer alıyor. Bunun yanı sıra, tüm menü ailesi tek bir menü merkezinde toplanmış durumda, bu da işlerinize çok hız kazandırmış bir uygulama olmakta. Yanlışlıkla kapatılan sekmeleri, yeni kapatılan sekmeler kısmından hızlıca açmanız olası olmaktadır. Birden fazla sitede aynı anda son derece kolay bir şekilde gezinebilirsiniz. Aynı zamanda zaten açık olan bir sekme 2. kez tekrar açılmayacak, halihazırda açık olan sekme önünüze gelecektir.


Firefox’da bulunan çok özel sistemlerden birisi de internet gezintilerinizde senkronizeolmanızdır. Mobil, desktop farklı ortamlardan internete bağlanmanız hiç fark etmez. Önünüzde internet geçmişiniz kaldığınız yerde çıkacaktır. Dilerseniz parola hatırlatma ve form tamamlama seçeneklerini de devreye sokarak, internet deneyimlerinizi çok daha kolay ve özel bir noktaya da taşıyabilirisiniz.

Kısacası, Firefox da çağa yakışır yüksek bir performans, ayarlarınızı kişiselleştirme, üstün bir güvenlik ve kontrol ağı bulunmaktadır. Firefox ile güçlü bir virüs denetimi yanında, tüm yasaklı sitelere girişi de engelleyen ebeveyn kontrolü bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder