2 Mart 2013 Cumartesi

YouTube Music Downloader Gezginler indir


YouTube Music DownloaderYouTube Music Downloader İNDİR



İnternette bulunan birçok program sayesinde hayatınız da gerçekleştirdiğiniz her eylem kolaylaşmaktadır. Bu programlardan en çok kullanılanların başında youtube music downloader gelmektedir. Bu kusursuz program sayesinde; büyük bir video, müzik paylaşım sitesi olan youtube ‘dan arzu ettiğiniz tüm videoları ücretsiz ,indirmenizi sağlar. İndirimini gerçekleştirdiğiniz videonun format uzantısını mp3, wmw, avi, mp4, mov, 3gp olarak değiştirebilme imkânını da elde etmiş olursunuz.

İnternet bağlantısı gerçekleştiremeyeceğiniz ortamlarda bu gibi durumlara istinaden dilediğiniz tüm videoları cep telefonunuza veya ipod cihazlarınıza iletebilirsiniz. Birçok kişinin tutkunu olan kablosuz oyun konsolu Psp’ler için özel olarak sistemleştirilen mp4 dosya formatına dönüştürülebilme özelliği mevcuttur. Ayrıca video olarak bulduğunuz kaynağın yalnızca ses kaydını oluşturarak mp3 dosya formatına dönüşümünüsağlayarak, müzik dosyası elde edebilirsiniz. 3gp özelliği sayesinde cep telefonlarınıza da uyum sağlar. Youtube music downloader programında bulunan ve seyredebileceğiniz tüm videolar HD olarak adlandırılan yüksek çözünürlük ve yüksek kalite adı verilen HQ özelliğindedir. Hem kullanım fonksiyonelliği açısından hem de kalitesi açısından kullanıcıyı kendisine bağlayan bu program son zamanların indirilen baş programlarından birisidir.

Youtube music downloader Türkçe menü özellikleri ile kullanıcılarına daha rahat bir hizmet sunmaktadır. Kullanıcı ara yüzü özellikle sade ve karmaşasız tutulmuştur. Bu durumdan ötürü internet kullanımına fazlasıyla vakıf olmayan kişilerce bile tercih edilip, rahat kullanıldığı doğrultusunda beyanlar ulaştırılmıştır. Hızlı ve %100 güvenli olması size hizmet ederken tüm dış etkenlere karşı bilgisayarınızı korur.
Son Sürüm :5.9.7Yazılım Dili :İngilizce
Lisans :Deneme Sürümüİşletim Sistemi :Windows
Boyutu :4 MbYükleme :2,856
Güncelleme :2 ay önceÜretici Firma :HiHi Soft

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder