7 Mart 2013 Perşembe

Samsung Kies Gezginler indir


Samsung KiesSamsung Kies İNDİR


Samsung marka cihazlara özel yazılım güncelleme ve uygulama yönetim programıdır. Markaya ait telefon ve bilgisayarlar arasında bağlantı kurulmasını sağlayan yazılım sayesinde birçok dosya ve bilgi aktarımı yapılabilmektedir. Kies ile telefonunuzu bilgisayar üzerinden kontrol edebilirsiniz. Gelişmiş özellikleri sayesinde bilgisayarınıza kablosuz olarak bağlanabilir ve ağ kurabilirsiniz. Kies’in bir alternatifi de kies air’dir.

Kies air için kablosuz veri sağlayıcısı üzerinden bağlantı kurmak gereklidir. Kies kullanımı oldukça basittir. Sürükle ve bırak seçenekleri kullanımını kolaylaştırmıştır. Kablosuz bağlantı özelliği sayesinde rahatça cihazınıza bağlanarak dosya ve veri aktarımı yapabilirsiniz. Güncellenen yazılımı ve eklenen özellikleri sayesinde telefonunuzu bilgisayarınız üzerinden yönetebilirsiniz. Mesajlarınızı bilgisayarınız üzerinden yönetebilir ve kaydedebilirsiniz. Samsung markalı tüm cihazlar üzerinde kullanılabilen bu yönetim sistemini kullanmak için model ve işletim sistemi fark etmemektedir. İnternet kullanarak cihazlara yönetim ve veri aktarım hizmeti sunmaktadır. Telefonunuzu daha iyi kontrol edebilmek ve bilgi kayıplarını önlemek adına yedekleme yapabileceğiniz ve cihazınızı güncelleyebileceğiniz kolay kullanımlı veri aktarım uygulamasıdır.

Ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde cihazınızı yedekleyebilir, bilgileri geri yükleyebilir, güncelleştirmeler yapabilir ve cihaz içeriğini yönetebilirsiniz. Wi-Fi yardımıyla bilgisayarınıza bağlanıp tüm özellikleri senkronize edebilirsiniz.  Bilgisayara bağlandığınız da yeni ve güncellenmiş sürümü otomatik olarak size sunmaktadır.  Samsung marka tüm cihazlarda Kies ile veri alışverişi yapmanız mümkündür.  Üretici firmaya ait olan bu yazılım sürekli güncellenmektedir.
Son Sürüm :2.5Yazılım Dili :Türkçe
Lisans :Ücretsizİşletim Sistemi :Windows
Boyutu :76 MbYükleme :8
Güncelleme :2 hafta önceÜretici Firma :Samsung

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder