19 Mart 2014 Çarşamba

Kadınları Etkiyen Sözler- En Çok Etkileyen Sözler-Kadınlar İçin Full Etkili Sözler

İşte Kadınları en çok etkileyen sözleri sizler için bir arada topladık. Birbirinden güzel kadınlar için için yazılmış sözler:
1. Günün nasıl geçti?: Tüm gün eşek gibi çalışmış olabilirsiniz, sevgiliniz ise o gün hiç bir şey yapmamış yan gelip yatmış veya kankalarıyla cafe-cadde-vitrin şeytan üçgeni arasında dolaşıp perişan(!) olmuş olabilir. Öküzlük etmeyin ve bir kez olsun siz ona günün nasıl geçti diye sorun, dinlemeyecek olsanız bile.

2. Harika görünüyorsun: Her zaman söylemiyorsunuz ama arada sırada ona iltifat edin, gönlünü alın. Ve lütfen zamanlamayı tutturun, yani kalkıp da saçları bigudili, yüzünde bakım maskesi varken söylememeye gayret edin!

3. Kız arkadaşlarından daha güzelsin: Sizi yeni tanıştırdığı kız arkadaşları hakkında konuşurken onu yüceltecek    şekilde iltifat edin, onlardan daha güzel olduğunu vurgulayın, egosunu tatmin edin. Ama bunu o kızların yanında yapmayın ki ilerde o kızlara işiniz düşebilir!

4. Bu konuda sen ne düşünüyorsun?: Onun düşüncelerine de önem verdiğinizi gösterin, ama lütfen bu Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkında olmasın! 

5. Gerçekten zekisin: Onun zekasına da önem verdiğinizi gösterin, ona zekasını gösterecek fırsatlar verin. Kadınlar zekalarına iltifat edilmesinden hoşlanırlar. En azından gazete eklerindeki çengel bulmacaları ondan önce çözmeyin!

6. Bundan sonraki hayatımı seninle geçirmek istiyorum: Muhtelemen bunu sarhoş olduğunuz zaman söylemişsinizdir, ertesi sabah uyandığınızda pişman olacaksınız. İşte alkolün zararları! 

7. En iyi arkadaşımsın: Kadınlar sevdikleri erkeklerin en iyi arkadaşlarından birisi olmayı severler, ama bu onları alıp maç öncesi birahaneye götürmenizi gerektirmez!

8. Harika bir anne olursun: Eğer önceki evliliğinizden bir çocuğunuz varsa bu sözden sonra ona açıklayabilirsiniz!

9. Eksik kalan hayatımı seninle tamamladım: Onun sayesinde bir eksikliği giderdiğinizi hissettirin ki sizi isteğiniz dışında terk ederken iki kez düşünsün!

10. Seni seviyorum: Bu sihirli sözcükler için diyecek hiç bir şeyimiz yok, seviyorsanız söylemekten asla çekinmeyin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder