19 Mart 2014 Çarşamba

Ücretsiz Kahve Falına Bak

Kahve Falı Ve Kahve Falına Nasıl Bakılır ?
Bir fincan kahve içildikten sonra fincanın dibinde kalan telve parçalarının kalıntılarıyla falcı tarafından bu parçacıkların yorumlanmısıdır.Bu falda fala bakan şahısın hisleri önemlidir.Kahve telvelerinin açık renk yada kapalı renk çıkmasıyla duruma göre değişşik yorumlarla bakılır. Genelde bayanların bir arada bulundukları durumlarda ve muhabbet ortamlarında günlük bakılan fal olarakta bilinir. Yaygın olarak bakılan fal tipidir.


Kahve fincanı saat yönüne doğru yavas yavas çevirilerek fincan kenarları yorumlanmaya başlar. Telvenin damar şeklindeki bıraktığı izler yol anlamına gelir Misal olarak saat 10 yönünde bir kısa bir uzun yol var kısa Yol izi yakın zamanda bir yola çıkacağınıza, uzun yol izi ise epey bir müddet sonra yola çıkacağınıza yorumlar. Eğer yolun orta yerinde minik bir telve tümseği varsa ve yo1 bu tümsekten sonra da devam ediyorsa, o zaman yolculugunu daha sonra gerçekleşeceğine yorumlanır.

Eğer tümsek yolun sonunda ise, çıkacağınız yolculuktan kısmetle döneceğinize yorumlanır. Bu arada yolun uzunluğu kısmete ne zaman kavuşacağınıza dair ayrı bir işaret teşkil eder. Fincanı döndürmeye devam ettiğimizde iki insan gölgesi görüyorsunuz bunların kadın ya da erkek olduğunu tanımladıktan sonra bu kişilerin tarifle en uygun ve yakın zamanda ilişkide bulunduğunuz ya da epeydir görmediğiniz ancak tanıma uygun olarak yorumladığız kişi ile bir bağıntınız olacağıanlamına gelir. Tabi bu kişilerden biri siz ya da varsa eşiniz ya da sevgiliniz de olabilir.

Bir önceki yol yorumuna dönersek bu kişi ya da kişilerle yapacağınız bir yolculuk anlamına gelebilir. Eğer gölgeler birbirlerine bakar durumda iseler o kişilerin bir konuda hemfikir oldukları anlamına gelir. Eğer gölgeler ters istikamette duruyorsa yapılan yolculuktan sonra bir konuda anlaşmazlığa düşeceğiniz anlamına gelir.

Bu böyle saat yönüne doğru çevirerek gölgeleri yorumlayarak sürer.

Ücretsiz Kahve Falına Bak
Sade Orta Şekerli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder