15 Nisan 2014 Salı

USB Secure v1.7.0 Full Torrent indir

USB Secure

USB Secure v1.7.0 Full

Bilgisayarınıza bağlamış olduğunuz harici disk, usb gibi aygıtlar için ek olarak koruma sağlar. Programın ana temeli şifre oluşturmaktadır. Belirlenen şifre olmadan usb belleğe erişim mümkün olmamaktadır.

Bazı antivirüs programları harici olarak bağlanan usb bellekleri taramamaktadır, manuel olarak müdehale edilmesi gerekmektedir. Eğer harici olarak bağlanan aygıtta zararlı mevcutsa sabit disklerimiz zarar görebilmektedir. Zarardan kasıt olası bir virüs tehlikesine karşı sabit diskimizde yer alan dosyalara virüs bulaşabilmektedir. Program ile harici olarak bağlanan aygıtlarda şifre talep edilmesi nedeni ile bu sorun ortadan kalkmaktadır.

Özet olarak ücretli veya ücretsiz bir antivirüs programı kullanıyorsanız usb yada benzeri medyalar takıldığında antivirüs programınızın yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu program çözüm olacaktır. Zira şifrelenen disk içerisinde zararlı olsa dahi şifre duvarını geçemediği için sabit disklerinize virüs bulaşmayacaktır. Bu aşamada manuel olarak harici disk yada benzeri medyalarda tarama yapabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder