26 Mayıs 2015 Salı

Jalenin bakireligini bozdum

jale o zamanki görünümü pek aklıma gelmiyor ama size şu anki görünümünü anlatabilirim 164-166 boyunda geniş kalçalı ince belli göğüsleri dolgun ve sıkı güler yüzlü siyah saçlı siyah gözlü bir kadın . bize komşu olarak taşındıklarında yeni evlenmişlerdi kocası tüccardı jale o zamanlar 18 yaşındaydı benim annem ve babam tam gün çalışıyorlar bu yüzden okul çıkışların da sürekli babaannem gile gidiyordum kısa sürede annem ve jale kaynaşmışlardı jale gerçekten çok içten bir kadındı. okul başladı 2,3 ay sonra annem okul cıkışlarıda jale gilde kalacağımı söyledi.ben başta itiraz ettisem de olmadı neyse ilk bir hafta hayatımın en sıkıcı günlerini yaşadım daha sonra yavaş yavaş jaleyle kaynaşmaya başladık jaleyi çok sevmeyede başladım her okul çıkışında koşa koşa eve gidiyordum jaleninde beni çok sevdiği belliydi okuldan geldiğimde başlangıcı yemeğimi hazırlar yememe yardımcı olur sonrada beni dizine yatırı saçımla oynayarak sohbet eder okul olan olayları anlatmamı isterdi onun yanındayken zamanın nasıl geçtiğini anlamazdım. 
 
her şey arkadaşımın okula getirdiği bir porno dergi ile değişti. ogunü hayatım boyunca hiç unutamadım. kadınlar ve erkekler ne yaptıklarını anlamam baya uzun zamanımı aldı. okuldan çıktım ve eve gittim jale her zamanki gibi gülerek bana kapıyı açtı. mutfağa geçerken kendimi onun kalçalarına bakmaktan alamıyordum.mutfağa geçtik bana yemek hazırlamak için dolabı eğildi ve bir şeyler alırken bana tayfun üstten peyni çıkar dedi yanına kadar sokuldum iyice tahrik olmuştum aynı zamanda kendimden de utanıyordum ama içimde karşı konulamaz bir arzu vardı ve arzuma yenik düşerek ona penisimi hafiften kalçalarının arasına dayadım normalde bu önemsiz bi şeydi çunki genelde birbirimize çok temas ederdik. oda önemsemedi sofrayı kurduk yemek yedik ben bu arada onun yüzüne bakmaya utanıyordum yemek biterken bana ne olduğunu sordu.ben hiç falan diye geçiştirmeye çalıştıysam da olmadı.ve ona olanların hepsini anlattım ve dergideki kadınları onun gibi gördüğüm içi kendimde nefret ettiğimi söyledim hiç sesini çıkarmamıştı
Ogün eve gidene kadar hiç konuşmadı yüzüne hiç bakmadım .akşam eve gittim.sonraki bi hafta jaleyi hiç görmedim çıkışlarda baba annme gittim.bir akşam evde otururken kapı çalındı ve annemle jale odama geldiler jale yarın için bana cok güzel bir yemek hazıladıgnı söyledi ve gelemezsem küseceğini söyleyerek çıktı.o gün çıkışı dar ettim . bir saatlik gecikmeyle de olsa jale gile gittim mutfağa geçtik hala yüzüne bakamıyordum. yarım saat böyle geçtikten sonra yanıma geldi ve bir şeyler anlatmaya başladı ergenlik cinsellik falan ben hala yüzüne bakamıyordum çünkü ona penisimi arkasına sürttüğümü söylemiştim. çenemden tuttu kafamı yukarı kaldırı gözlerime baktı sanırım aramız da küçük bi problem var onu halletmeden hiç birşey eskisi gibi olayacak dedi ve once yüzümü sonra dudagımı optu elimden tuttu heşey onun kontrolünde idi beni yatak odasına goturdü fermafımı açtı pantolumu ve gomlegimi cıkardı ben tam bi şokta idim . sadece üzerimde külotum kalmıştı. sonra kediside soyundu sadece külot ve sudyenle kaladı elimi tuttu memesine goturdü okşamaya başladım kendide benim penisimi sıkıp sıkıp bırakıyordu penisim kalkmıştı ve zonkluyordu sonra sudyenını cıkardı sikimi memesine sürtmeye başladı 2.3 dakika sonra agzına aldı ve yavaş yavaş emme ye başladı bir iki kere agzına itti ve cıkardı penisimde mütiş bir kaşınma hissettim ve boşaldım ama ne oldugunu anlayamamıştım sonra beni yataga yatırdı banyoyo gidip temizlendi geldiginde penisim yavaş yavaş hareketlenmeye başladı külotunu çıkardı elimi tuttu ve amına sürttürmeye başladı ben hala ne oldugunu anlamakda güçlük çekiyiordum birden kalktı şeftalisi agzıma gelecek şekilde oturdu opmemi istiyordu istedeigini yaptım opmeye başladım nefis bi kokusu vardı içime çektim öptum yaladım agzıma tatsız ve renksiz bir sıvı gelmeye başlamıştı tam o sırada üzerimden kaltı ve sikimi dibiden kavrayıp amına sürmeye başladı ve baışı seftalısinin hizasına getırıp yavaş yavaş üzerime dogru gelmeye başladı ellerimi tutup kalçalarına goturdu avuçladım harıka bi duygu idi. girdigim yerin içi fırın gibi yanıyordu çok kaygan ve nemli bir yerdi 1.2 dakika boyle gidip geldikten sonra içine boşaldım bir süre yan yana yatakta yattık bukez gozllerinin tam içine bakıyordum. şu an jale yanımda bu hikayeyi onunla birlikte yazıyoruz .

1 yorum:

  1. Ateşli bayanların whatsapp'a mesajını bekliyorum.05367425071
    Birlikte Zevkin doruklarına çıkalım..
    Pişman olmicaksin her konuda güvenebilirsin.
    Whatsapp'ta profil Resmim var,Sapık yada öcü değilim:)
    Whatsapp No: 05367425071

    YanıtlaSil