14 Nisan 2014 Pazartesi

Deep Freeze Full Enterprise v7.70.270.4460 Torrent indir

Deep Freeze Full
Deep Freeze Full Enterprise v7.70.270.4460

Güçlü teknoloji; üstün koruma. Deepfreeze full yeni sürümüyle karşımızda. Bilgisayarınız yeniden başladığında her şey %100 ilk açtığınız gibi olacak, 8 saniyelik tek bir yükleme yeterli. Elveda virüsler, casus yazılımlar, korkular; Deepfreeze yenilenmiş versiyonuyla daha muhteşem döndü. Bırakın çocukları bilgisayarınızı istediği gibi dağıtsın silsin. Tek bir yeniden başlatma ile her şey eskisi gibi olacak. Üstelik tek bir bit bile kaybolmayacak.

Temel Özellikleri:
# Tüm programların kaydını tutup, açılışta silebilir.
# Birden çok sabit sürücüyü destekler.
# FAT, FAT32, NTFS desteği mevcuttur.
# Güvenli bir şifre koruması mevcuttur.
# Tüm bu işlemleri gerçekleştirirken sadece 2Mb alan kullanır.

Önemli Not:
Önemli çalışmalar yapıp dosyalarınızı kaydedeceğiniz zaman veya yeni bir oyun ve program kuracağınız zaman deepfreeze programını kapatmayı unutmayın.

Bilgi Notu:
Programın çalışması oldukça zahmetsiz olduğu kadar güvenlik açısından da kaldırılması bir o kadar zordur. Ancak bu kadar zor bir kaldırılma işleminin olduğunu bilmemiz programın gerçekten de işini ehliyle yaptığını kanıtlar nitelikte. Yine de programı kaldırmakta güçlük çekmemek için en başta anlattığımız program şifresini mümkünse seçmemeniz ya da kolay hatırlayabildiğiniz bir şifre ile değiştirmenizi şiddetle öneririz.
Deep Freeze Full Enterprise v7.70.270.4460
Deep Freeze Enterprise Sürümü (Gelişmiş olan)




Deep Freeze Standard Sürümü


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder