14 Nisan 2014 Pazartesi

Legend Online kader taktiği

Legend online taktikler paylaşmıştık. Bir yenisi dün gece elimize geçti.
Bu taktik nedir? Bilindiği gibi  yeni sunucularda mor kader eskilerde ise sarı ve kırmızı çıkarmak çok zor. Eskiler bilir  günde 1 2 sarı kader çıkartılırken artık 2 milyon gibi bir paraya şansınız yoksa mor bile zar zor düşmekte. Kader bölümü değişirken aslında ufak bir açık unutulmuş. Sizlere bunu resimli anlatmayı uygun bulduk.
Dikkat: Bu açık 20-60 seviye için daha uygundur. Üstü için ise denemelerinde fayda var.
Taktik anlatımı;
Mor kader topu bulmak (Az paralılar içindir.)
Sistemimiz şöyle çalışıyor. Lütfen sırasıyla yapınız. Öncelikle topu 3. seviyeye çıkartınız. Daha sonra 3. seviye topa dokunmadan tekrar 1. seviyeden başlayınız tıklamaya. 2. seviye yaptığınızda, lütfen 3. seviyeye önce tıklayın 4de geçme şansı yükselecektir.Eğer olmazsa2. seviye topunuz ise 3. seviyeye %80 geçecektir. Eğer hızlıca mor bulmak isterseniz, öncelikle bir topu 4. seviyeye getiriniz, sonra diğer topu 3 diğeri 2 olmak üzere sıralayınız. Sonra 4. seviyeye basıp sırayla sonra 3 sonra 2 ye basınız. Eğer 5. seviyeye geldiyse topunuz. Hiç işlem yapmadan 4-3-2 sıralamasınıda yapınız daha sonra 5. seviyeden başlamak üzere geriye doğru gidiniz. Bu yolla 2 altın kader düşürüldü.
Sarı kader bulmak
Burayı resimli anlatacağım. Sarı kader bulmakta geyet basit. En azından şansınız katlıyor.
1- Öncelikle 5. seviyeye bir topu getirin.
2

Daha sonra tekrar baştan başlayın ve 4. sevıyeye getirin.
3
Şimdi 3. seviyeye getirmek için bir top gerekiyor hemen getirelim.
4

2. seviyeye topu getirmek zaten kolay .Onuda halledelim
Adsız
Buraya kadar yaptıktan sonra, önce 5. seviyeye basınız. Sonra 2 kere 1. seviyeye basınız. Sonra 4. seviyeye basınız. Sonra 2 kere 1. seviyeye basınız. Devamında 3.ye basınız. Sonra 2 kere 1 ye basınız.Bu kombinasyondan %90 ya altın ya da 4. sevıye topun 5. sevıyeye geçtiğini göreceksiniz. Bu oranda hala sarı topu bulamadıysanız gidin duş alın sonra deneyin. Diğer konu ise örnek 5. sevıyeye top getıremedınız veya 3. seviyeden 4de gecıreceksınız, Yine aynı sistmei uygulayınız. Unutmayın bir kare atlamak icin sıralı dizilim yapıyoruz. Sevgilerimle Trgala. (Teşekkürler hamit.)
5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder