5 Mayıs 2014 Pazartesi

ağır söz,ağır sözler,en ağır sözler,acılı sözler

Sizler için Ağır Sözler sayfası altında en iyi sözleri ve mesajları toparladık.
Birisiyle sevgiliyken diğer kızlarla ilgilenip sevgilini ihmal edersen gün gelir ve o ihmal ettiğin sevgilinin nikah şahidi olursun ve mal gibi ağlamaktan başka çaren kalmaz ;)
Dost dediğin Düştüğünde yanında olan değil kalkman için el uzatandır... Kadir Szn
Dalından düşen yaprak Rüzgarın oyuncagı olur..
"Olmazsa olmaz" dediğimiz insanların genelde "Olmasada olur"larıyız..
Bu kadar üzerime gelme gece Alt tarafı karanlığın var, alt tarafı simsiyahsın. Alt tarafı üç-beş yıldız ve yalancı bir ay şavkı Ve hepsi hepsi sabaha kadarsın.. Bu kadar üzerime gelme gece Alt tarafı yalnızlığım var, alt tarafı yaşandıkça günahsın. Ve hepsi hepsi, O'nun beni düşünmediği kadarsın..
İnsanlar, İnsanlar'ın İnsanlık duygularını elinden alıyor. Bu katliamın cinsiyeti yok! Salgın bir virüs gibi ... Sonra cesetler boy gösteriyor, Karanlık şehirler'in Hüzünlü sokaklarında .... Cem ARABA
Armut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur! _Necip Fazıl Kısakürek _
Ben sana kavuşmak için herşeyimi feda ederken sen beni her seferinde rezil ettin
“Bu memlekette sağcı-solcu, ilerici-gerici yoktur, bu memlekette namuslu ve namussuzlar vardır. Siz namuslulardan olun.”
“Başkalarının mutluluğu, artık mutlu olamayanların avuntusudur.” ( Balzac )
“Kim kimi kurtarabilmişti şimdiye kadar? Beni kim kurtaracaktı? “Kurtuluş” dedim “Ankara’da bir mahalle.” fazlası değil.” ( Hakan Günday )
“Sokaklarda yürümemiş, düşmemiş, aşık olmamış, gece vakti açlıktan uyuyamadığı tek gün geçirmemiş, memleketten haftalardır haberdar alamamanın korkulu bekleyişini hissetmemiş, öğrenci evinde bir hafta boyunca bol sulu patates yemeği yemenin ne demek olduğunu bilmeyen ağabeylerimizin, hayat hakkındaki üst perdeden yalanlarını dinlemek gece vakti dişine saplanan hain bir ağrı gibidir.”
Mutluluk en iyi intikamdır, biliyorsun...
“İnsan bir kere birine geç kalır ve bir daha hiç kimse için acele etmez.” ( Yaşar Kemal )
bana tek kelime unut demişsin al benden sna iki kelime (sen kimsin)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder