12 Şubat 2015 Perşembe

Kuzenimle sex yaparken anneme yakalandım

Ben sizlere başımdan geçen güzel bir ensest sex hikayesi anlatmak istiyorum. Adım gül yaşım 16 lise ikinci sınıf ögrencisiyim bu olay bir kaç ay önce yaşandı. Amcamın oğlu ile aramızda geçen bir hikayedir.
Amcamın oğlu kemal 19 yaşında üniversiteye hazırlanıyordu babamda arada beni de çalıştırması için onu tembihlemişti. Yaşım gereği artık hormonlarım yükselmiş vucud hatlarım iyice belirgin olmuştu. Yaşıtımdaki kızlara göre daha büyük gögüslerim ve kalçalarım vardı. Doğal olarak cinsel isteklerimde artmış. Çoğu vaktimi internette geçiriyordum, sex hakkında araştırmalar yapıp pornolar izlerdim. Tesadufen bir sex hikayeleri sitesine denk geldim okumaya başladım çok güzel hikayeler vardı bir kaç tanesini okuyup kendimi parmakladım. Günlerim böyle geçiyordu kemalle ders çalışıp o gittikten sonra da bazen onu düşünerek bazende okuldaki erkeklerin beni ellemesi arada sürtmelerini hayal ederek kendimi tatmin ediyordum.
Yine internette sex hikayeleri okurken kendimi parmaklıyordum kendimi o kadar kaybetmiştim ki kemalin geldiğini fark etmemiştim kapı önünde beni bir süre izlemişti. Gözlerim kapalı hayal kurarken birden elini amıma atınca fark ettim onu. Önce irkildim ne oluyor diye kafamı kaldırdığımda kemal baş ucumda eli amımda elimin uzerinde beni okşuyordu. Çok şaşırmış ve utanmıştım ama amım su içindeydi oyle zevke gelmiştim ki hiç tepki vermedim kemal ise elimi çekip kendi eliyle amımı okşamaya başladı. off bu daha harikaydı gözlerimi tekrar kapatıp kendimi onun ellerine bıraktım. Sandalyede sere serpa amı götü dağıtmış kemalin amımı okşamasıyla boşalıyordum.
Kemal boşaldığımı anlayınca sıra bende diyerek önümde pantalonunu indirdi sikini elime almamı istedi. İlk defa sik görüyordum videolarda ve okuduğum hikayelerden aklımda kaldığı kadarıyla birşey yaparım diyerek sikini elime alıp okşamaya başladım, kafamı tutup sikine yaklaştırdı ve ağzıma almamı soyledi hiç deneyimim yoktu ama bu tecrube olabilirdi benim için hemen ağzımı açıp kafasını ağzıma aldım dilimi başında gezdirerek yalamaya başladım. Kemalde kendinden geçmiş kafamı sikine bastırıyordu. Daha fazlasını ağzıma sokmaya çalışıyordu. Büyüktü siki hepsini alamıyordum, harikasın gül ağzının içi sıcacık deyip daha fazla ağzıma pompalamaya çalışıyordu.
Kafamı tutup sabitledi ve kendisi ağzıma git gel yapmaya başlamıştı. Kemal resmen ağzımı sikiyordu. Pek hoşuma gitmemişti ama herşeyi yaşamak lazım bu hayatta bir kerede olsa. Ağzımdan sikmeye devam ettikce benimde amım tekrar sulanmaya başladı. Elimi amıma atıp tekrar kendimi okşamaya başladım. Kemal bunu görünce beni kaldırıp kendi yere uzandı ve amımı ağzına vermemi, benimde onun sikini yalıycak şekilde üstüne oturmamı söyledi, 69 pozisyonu geldik kısacası. Kemal hemen kalçalarımdan kavrayıp amımı iştahla yalamaya başladı. Öyle bir zevke geldim ki bunu anlatamam ilkti benim için, daha önce boyle bir deneyimim olmamıştı.
Kemalin iştahla yalayışı beni uçurmuştu resmen bende iştahla kemalin sikine saldırıp yalıyordum. İkimizde uçmuştur artık deli gibi yalıyorduk bir birimizi taki annemin kapıyı açıp bizi öyle yakalamasıyla neye uğradığımızı şaşırdık. Hemen toplanmaya başladık. Annem napıyorsunuz siz deyip bizi azarlamaya başladı. Kemalin yanına giderek sikini tuttup naptın kız bu çocuga deyip sikini sıvazlıyordu. Kemalle biz şaşkınlıkla anneme bakıyorduk. Annem kemalin önüne çokerek sikini ağzına alıp emmeye başladı. Benide çağırıp gel birşeyler ögren annenden dedi. Bende yanına diz çoktum. Bak kızım sik böyle yalanır deyip başladı kemale sakso çekmeye. Kemalin aldığı zevk yüzünden belliydi. Annem öyle bir vakumluyordu ki sikini 40 yıllık orospu gibi emiyordu resmen.
Şaşkınlıkla annemi izlerken, kemal iyice kendinden geçmiş olayın zevkini çıkartıyordu. Annem siki tutup sıra sende deyip benim ağzıma yoneltti. Kafamın arkasından bastırıp ağzıma soktu. Yala bakalım ufak orospu dedi, gördüğüm manzara benide etkilemişti amım sulanmıştı tekrar. Annem elini amıma atıp beni okşamaya başladı, bir yandan da kemalin daşşaklarını okşuyordu. 3 müzde kaptırmıştık olaya kendimizi iyice iş çığrından çıkmıştı. Annem kemale siktinmi lan kızı dedi, kemal de yok daha sikmedim ilk seferimizdi dedi, Annem ayağa kalkıp bana bakiremisin kız diye sordu, Bende kısık bir sesle evet diye cevap verdim.
Annem eteğinin altından kilodunu çıkarıp kemalin önüne domaltı önce benim işimi gör işlerim var sonra siz devam edersiniz dedi, Kemal sikini ağzımdan çıkarıp annemin amına kokledi. Kemalin git gelleri annemi çok fena azdırmıştı, bana donup gül bacak arama gir deyip beni tam amının altına getirdi, yala kız çıktığın deliği dedi, Dilimi uzatıp annemin amını yalamaya başladım, hem annemin amını yalıyor hemde kemalin sikini yalıyordum.
Kemal anneme yenge geliyorum ben dedi, annemde az dayan bende geliyorum dedi, kemal o kadar hızlı girip çıkıyordu anneme canlı bir sikiş görmenin hatta o sikişin içinde olmanın verdiği zevkle amımı yırtarcasına okşamaya başladım, Kemal annemin kalçalarından sıkıca tutmuş makineli tufek gibi girip girip çıkıyor, annemin amına sikini pompalıyordu, annem birden inlemelerle boşalmaya başladı am suları ağzımın içine doluyordu yaladıkça, Kemal bende geliyordum derken annem hemen kemalin önüne çöküp sikini ağzına alıp emmeye başladı, Ağzıma boşal deyip sikini vakum gibi emiyordu, bu manzara karşısında çok dayanamadım bende boşalmaya başladım, Annem saçımdan tutup benide kemalin sikinin yanına aldı, eliyle siki sıvazlayıp gel döl tat biraz deyip siki tam ağzıma verdiği an kemal boşalmaya başladı, boşalırken annem siki ağzımdan çıkartınca çeneme felan da geldi hemen kendi ağzına alıp emmeye başladı, Ağzımda kalan dölleri tükürmek istedim ayağa kalkıp lavobaya gidecektim annem hemen çağırıp gel buraya ağzıma tükür onları dedi sen ne anlarsın dedi, diz çokmuş annemin yanına yaklaştım ağzına açtı dudaklarıma yaklaştırdı bende hemen ağzına dölleri tükürdüm, dilimden aşağı akan dölleri de annem kendi ağzıyla emdi çenemi felan yalayıp temizledi.
3 müzde çok rahatlamıştık. Annem hemen toplanıp baban gelmeden işinizi bitirip toplanın böyle yakalamasın sizi dedi, Kemale donup bundan sonra daha erken gel sikici erkeğim deyip odadan çıktı kemal ve ben yalnız kalmıştık. Babamın gelmesine az kalmıştı yakalanmak korkusuyla toparlandık. Kemal evine gitti bizde annemle hiç birşey olmamış gibi devam ettik. Bir daha ki hikayemde kemalin kızlığımı nasıl aldığını sizlere anlatıcam hoşçakalın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder