4 Şubat 2015 Çarşamba

Ev sahibimizi 5 kişi zorla siktik

Merhaba Seks hikayeleri okurları Şükrü camın kenarında 50 kurus bularak ekmek aldı ve bu ekmeği 3 e bölerek tarık şükrü e bendenız muhammet yedik.Akşam üzeri kapı çalındı.tarık kapıyı yavasca açtı.Her zamankı gibi 38 li yaşlarda seksi görünümü ile bizi tahrık eden ev sahıbı gelmıştı.Agzındakı sıgarasının dumanını bize doğru üfüyor ve bu ay kıranız olan 500 tl yı ödemenız gerekıt dıyordu.Trık mahcup bır şekılde henuz paramız gelmedı bıI bıraz ıdare eder mısnız dedı.Kdın sert bır sekılde paranız yoksa sıktrın gıdın dedı.Tarık bu lafa cok icerlendı.Sıktırıp gıtmem sıker gıderım dedı.Kadın görüşürüz dıyerek oradan uzaklasta.Bır gün saat 11 gıbı yıne kapımız calındı.
her zamankı gıbı ev sahıbımız gelmıstı.Hala gıtmedınız mı dedı.Tarık onu ıcerı buyur ettı kadın ıcerı geldı.O sırada şükrünün izlediği pornodan gelen seslerle kadın tahrık oldu.Bacak bacak üzerıne attığında bacaklarınn ne kadar güzel olduğu dıkkatımızden kacmamıstı.Tarık kadının yavsca yanıva yaklastı.Kadın duruma ısteklı gıbıydı.dudaklarına yapısan tarık onun vucudunu zevkle ellıyordu şükrü ve ben onu ızlıyorduk. kadın sızde katılabılırsınız dedı. tarık katılmamızı ıstemedı. kadını ben kendım becereceğım dedı. bızde aynı zamanda ocak reısı olan tarık a karsı gelemıyorduk. sessızce onu ızlıyordukçTarık amını yalıyor kadın ıse tarıkın saclarını oksuyordu kadın azmıstı. ne yaptıgını bılmıyordu bıraz sonra tarık ın ensesınden kan gemeye basladı. kadın uzun tırnakları ıle tarık ın ensesını parcalamıstı.Şükrü sıra bende dıyerek kadını kucakladı.
Koynunda kadına gıdıp gelmeye basladı kadın zevkten 4 köse olmuştu. bıldığınız gıbı kadınlar erken bosalmazlar. kadın bızden sekse devam etmemızı ve evımde 3 ay bedava kalacağınızı söyledı. Tarıuk ona kıcından da verırım 2 ay daha ekle dedı.Kaın kabul ettı. kıcından verrken cıgrısmaları evın köselerını inlettı. bense olan bıtenlerı hayretle ızledım zinaya karsı olduğumu arkadaşlarıma syledım. kadıv da bu cocuk benı sıkmezse evden sizi atarım dedı. uzun boylu olduğum ıcın penısımın buyuk olduğunu sanıyordu. hayır yapamam dedım günah bir şey. sen dul kadınsın sana bu yapılmaz dedım. oysa kadın azmıstı ben de fazla dayanamadım. tamam lan amk soyun dedım. kadını bır siktim bir siktim ki kadın ev size kalsın.Kıra falav ıstemem dedı. bizde sikimizin ilk defa işe yaradığını öğrenmıs ve bıze verılen bu varlığın kıymetını anlamaya basladık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder