5 Şubat 2015 Perşembe

Banyoda görünce dayanamadım Ensest hikaye sex


Sizle bir anımı paylaşmak istiyorum.Ben 22 yaşında evlenip beş sene sonrada anlaşmazlıktan boşanmıştım.Bu arada balık etinde beyaz tenli ve eski kocamın deyimiyle koca popolu bir bayanım.

Neyse boşanmamın üzerinden 1 sene geçmişti.Birgün babam yanında bir gençle geldi bizle tanıştırdı.Adı murattı ve babamın uzaklarda oturan yiğeniydi.Acemi birliğini bitirmiş ve usta birliği bizim oraya çıkmıştı.

Baya sempatik ve iyi bir genç görünüyordu murat yani insanın kanı kaynayacağı bir samimiyeti vardı.Babam e hadi muratı odasına yerleştirip yatalım sabah

birliğe teslim olacak birde yat iznini ayarlarız babası gelince hafta sonları bizde kalır dinlenir dedi.Aradan geçen bir kaç ayda murat la baya samimi olmuştuk.

Havdan sudan yani her konudan konuşuyorduk.Birgün Babamlar hafta sonu yazlık eve bakmaya gitmişler muratla ikimiz kalmıştık. Murata askerde o kadar erkek hiç kadın yok sıkılmıyormusunuz dedim sıkılıyoruzda ne yapalım anca işte hafta sonları çarşı iznine çıkıyor arkadaşlar dedi.Kimi geziyor kimi sinemaya gidiyor dedi.

Ne acayip hafta sonunu niye . sinemaya kapanıp film izlemekle geçiriyorlar deyince murat senin bildiğin filmlerden değil abla dedi nasıl yani deyince kırmızı noktalı yani porno film dedi.Bende sende gittinmi deyince e bende erkeğim abla dedi.Nasıldı ya güzelmiydi dedim eh işte dedi.Şortundaki kabarıklığı farketmiştim.

Neyse ben bir banyo yapayım dedi ve banyoya gitti.Meraklanmıştım acaba birden neden böyle banyoya kaçmıştı. banyonun önüne gittim ve anahtar deliğinden içeri baktım.Acayip büyük bir siki vardı ve dimdik duruyor murat kendini eliyle tatmin ediyordu.Eski kocamın sikin den daha büyüktü siki,Beni bir ateş sarmıştı elimi amıma sürdüğümde sırıl sıklam olduğunu farkettim evet o amıma girmeli beni dağıtmalıydı.

Yatak odasına gittim ve soyunup bornozumu giydim muratın çıkmasını bekledim.Az sonra banyo kapısının sürgü sesi geldi bende murata seslendim.Yanıma gelince murat şu kremi sırtıma sürermisin dedim tabi dedi.Yatağa yüz üstü uzandım ve bornozu aşağı kaydırdım.Sırtım ve kalçalarımın yarısı açıkta kalmıştı.Kremi sürmeye başlamıştı ama ben bir yandan bunun sikini düşünüyordum.Murat hiç bir kızla yada kadınla birlikte olmadınmı dedim.Yo . oldum deyince o zaman söylermisin neden banyoda kendini tatmin ediyordun hadi yalan söyleme gördüm dedim.

Ne yapayım abla askere öyle yerler yasak deyince önce abla demeyi bırak bakalım deyip yatağa oturdum gözleri fal taşı gibi açılmıştı çünkü göğüslerim ortaya çıkmıştı.Ayakta duruyordu elinden tuttum ve karşıma çektim sen kendini tatmin ettin diye bizdemi kendimizi tatmin edelim yani dedim ve altındaki şortuyla beraber ayak bileğine kadar indirdim.Ya birileri gelirse dedi bende merak etme babamgil 1 hafta yok yazlığın onarımını yaptıracaklar dedim.Siki tam önümde tüm ihtişamıyla duruyordu.

Gövdesinden tuttum ve başını ağzıma aldım.Başı yumşacık ama kocaman gövdesi sıcak ve semsertti.Oh harika bir tadı var özlemişim dedim ve tekrar ağzıma aldım.İçini çekiyor somuruyordum siki ağzımın suyundan parlamış ve daha tahrik edici olmuştu murat o heyecan ve zevkle geliyorum dedi bende sorun değil deyip ve hepsini yuttum.İlk defa eski kocamınkinden başka bir sik in sularını yutuyordum.Devam ettim sikini yalamaya önünde dönüp domaldım ve hadi girdir artık . onu içime dedim.

Başını amımın dudaklarına dayadığında yeni ilişkiye giriyor gibi heyecanlanmıştım.Yavaş yavaş amımın duvarlarını aça aça içime girdi ve tamamını doldurdu bir ohhhh çekmiştimki sormayın.Sonra ritmik hareketlerle sikini amıma sokup çekiyor beni uçuruyor zevk denizinde yüzdürüyordu.Çığlık çığlığa boşalmıştım fakat o daha devam ediyordu.

Ters döndüm ve bacaklarımı ayırdım tekrar amıma dayadı ve bir hamlede hepsini soktu içimde gidip geliyor bir taraftan göğüslerimi sıkıyor öpüp bırakıyordu harika bir duygu ve andı bu tekrar çığlık çığlığa geldim.Harikasın dedim ve dudağından öptüm.Ama benimki hala sert kaldı deyince ne istersen söyle bu sike yapılır özlemiştim zaten dedim.

Sinemada izlediğim gibi isterim o zaman dedi.O nasıldı diye sordum domalacaksın ve ben arka deliğine gireceğim dedi.Hiç yapmadım ama olur ondanda zevk alınır herhalde dedim.Sikini kremimle iyice kremledim birazda arkama sürdü ama siki kocaman ve dimdikti.Sikinin başını arka deliğime dayadı ve yavaşça bastırdı.Siki sımsıcaktı yanıyordu sanki.

Biraz daha bastırınca acıdı dedim öyle durdu ve alışmamı bekledi tamam deyince tekrar bastırmaya başladı.Canım yanıyordu fakat ilerde alacağım zevki düşündükçe dayanıyordum.Bir 5 dakika uğraşmıştı arka deliğime girmek içinki baldırlarını kalçamda hissettim.Tamamını sokmuştu arkama.Biraz öyle içimde bekledi ve sonra yavaş bir şekilde tekrar geri çekti ve geri içime girdi.

Yavaş yavaş içime girip çıkarken bende acımı hafifletmek için amımı okşuyordum ama kıçım yanıyordu.Bir zaman sonra hareketleri hızlandı hem ben alışmıştım hemde o geliyordu ve tüm evk sularını hırıltılar içinde içime boşalttı.İçimden çıktı ve yatağa uzandı yoruldum dedi.Bende yoo kolay bırakmam dedim tekrar uğraştım ve sikini kaldırdım alışmışken tam alışsın dedim ve sikinin başını arka deliğime dayayıp üstüne oturdum.

Üstünde zıplaya zıplaya o pozisyonda hem onu hemde kendimi getirdim.Askerliği bitene kadar yaşadık bu ilişkiyi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder