10 Ekim 2014 Cuma

Karıma arkadan girdim

Merhaba okurlar Karımı ne zaman arkadan (götten sikmek istesem şiddetle red eder, siktirmezdi. Bu isteğime engel olamıyordum, artık ne pahasına olursa olsun karımı arkadan yapacaktım. Bir plan yaptım ve uygulamaya koyuldum. Satın aldığım azdırıcı damlayı, sevişme gecemizde karımın kahvesi ile birlikte içtiği suyun içine 5-6 damla damlatıp, içmesini sağladım. Azdırıcının etkisini göstermesini beklemeye başlayıp, karımın yanına oturdum, yavaş yavaş okşamaya, saçlarıyla oynamaya başladım. Yarım saat kadar sonra, karım da artık benim üstümdekileri çıkartmaya, dudaklarımı öpmeye, emmeye başladı. Bende karımı soymaya başladım, önce badisini ve südyenini çıkarttım, serbest kalan memelerini emmeye başladım. Bir elimle amını okşuyor, yavaş hareketlerle parmaklıyordum.
Memelerinden göbeğine, ordan amına inip, emiyor, amına dilimi sokup karımı delirtiyorum. Bu şekilde 10-15 dakika kadar emdikten sonra, karım bana, “Hadi, kudurttun beni, gir artık!” demeye başladı. Fakat asıl şimdi başlıyordum, dilimi amından göt deliğine kaydırdım ve dillemeye, parmağımla oynamaya başladım. Karım her zaman, “Sakın oraya dokunma!” derdi, ama bu sefer sesini çıkartmadı. Ben bundan cesaret alıp parmağımı sokmaya başlayınca, “Hayır yapma!” dedi. Ben de, “Birşey yapmayacağım, sen kendini bana bırak karıcığım, tadını çıkart, gevşe!” dedim, bir yandan da parmağımı göt deliğinde hareket ettiriyordum. Karım ise sürekli, “Oramla oynamayı bırak da amımı sik!” diyordu.
“Tamam karıcığım!” diyerek, karımı yüzüstü yatırdım, göbeğinin altına iki yastık koyup, arkadan amına sikimi sürtmeye başladım. Karım, “Artık gir, dayanamıyorum!” demeye başlayınca sikimi tek hamlede amına soktum. Karım, “Ihhhh!” diye ses çıkarttı ve “Hadi devam!” diye inlemeye başladı. İlk defa bukadar ateşli sevişiyordu. Planım tam istediğim gibi devam ediyordu. Amına girip çıkarken, orta parmağımı iyice tükürükleyip göt deliğine tekrar sokmaya başladım, aynı anda iki deliğini de doldurmuştum. Karımın artık inlemeleri artmış, altımda zevkten kıvranıyordu. Parmağımı göt deliğinden çıkarttım ve daha önceden ayarladığım vazelini çaktırmadan elime alıp kapağını açtım, sikimi amından birden çıkartıp, vazelinden elime alıp sikime iyice sürdüm. Karım, “Neden çıkarttın? Sakın bitti deme, hadi devam et!” dedi…
Kafasını kaldırıp bana çevirecekken, ensesine eğilip öpmeye başladım ve “Tamam, şimdi tekrar içine girecem, gevşe, kendini bana bırak!” dedim ve götünün yanaklarını ayırıp göt deliğini ellemeye, vazelinli parmağımı götünün deliğine sokup çıkarttım. “Ne yapıyorsun? Orası olmaz!” dedi. “Tamam, ordan yapmayacağım!” dedim, ama yine de göt deliğine sikimi dayayıp ittirmeye başladım. “Hayır yapma!” demeye ve debelenmeye başladı. Fakat üstüne abanıp sikimi iyice ittirip götüne tamamını soktum. Karım birden tiz dul seks hikayeleri bir çığlık attı ve “Çıkart lütfen, yapma, acıyor!” diyordu. Bense yıllardır sikme özlemi çektiğim karımın götünü sikmeden bırakmayacaktım, ne pahasına olursa olsun. “Az bekle karıcığım, şimdi acısı geçecek, gevşe, zevk alacaksın!” diyerek biraz hareketsiz bekledim. Karım sürekli, “Hadi çık!” diye yalvarıyordu…
Ben artık yavaş yavaş hareketlenmeye başladım ve karımın götüne girip çıkıyordum. Karım da artık sesini kesmiş, işimi bitirmemi bekliyor gibiydi. Ama 3-4 dakika sonra artık o da kısık sesle inlemeye ve zevk almaya başlamıştı. Artık içim rahatlamıştı liseli seks hikayeleri ve daha bir zevkle karımın götünü sikmeye başlamıştım. “Götünü sikmek çok zevkli oluyormuş karıcığım, bak artık sen de zevk alıyorsun, güzel değil mi canım?” dediğimde, “Evet canım, çok güzel, hadi devam et, götümün derinliklerine boşal!” demesi beni iyice azdırmış, elimi karımınamına atıp klitorisini okşayarak, sikimi götüne köküne kadar sokmaya başlamıştım. 2-3 dakika sonra artık dayanamadım ve son kez abanarak köküne kadar sokup götünün derinliklerine boşaldım. Artık ikimiz de bitmiştik. Sikimi karımın götünden çıkartmadan yan devrilip sarıldım ve öylece uzandık, sikim götünün içinde uyduk.
Sabah olduğunda karım bana sarılıp dudaklarımı öperek uyandırdı beni ve “Götüm de amım gibi artık senin, isteğin zaman sikeceksin, hadi tekrar götüme gir de, mahrum kaldığım bu zevki tadayım!” diyerek götünü döndü. Artık karımın hasta olduğum götünün ensest hikayeler derinlikleri de bundan sonra sikimin yuvası olmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder