8 Ekim 2014 Çarşamba

Seksi yengemle sikişiyorum

Bu hikaye Edirne’da başımdan geçmiştir. Ben 1,80 boylarında,  mavi gözlü, kumral, çok hafif göbekli on altı yaşında bir gencim.
Çikolata tenli yengem yani Kuzenimin karısı 1,65 boylarında, çikolata tenli, çok tatlı suratı olan,  otuz dört yaşında ve balık eti kıvamında, çikolata tenli bir bombadır. Kuzenimle yaklaşık on yedi senedir evliler. Masturbasyona başladığım yıllarda onunla ilgili fantaziler kurar, kendimi tatmin ederdim. Nedense hep benden olgun kadınlara ilgi duymuşumdur.
Geçen yaz gene çok azdığım vakitlerdi, sürekli tuvalete gidiyor 31 çekiyordum. Daha önce milli olmuştum, ancak çikolata tenli yengem başkaydı. Yazın her hafta sonu yazlığa gideriz, çikolata tenli yengem ve kuzenim çalıştığı için, hemen hemen her hafta sonu ben de onlarla giderim. Gene böyle bir vakitte gece evlerine gittim. Kuzenim üstünü giyinmişti, benim geldiğimi görünce arabaya çantaları indirdi ve yengen de birazdan hazır olur diyerek diğer çantaları da benim almamı söyledi. O ana kadar aklımda hiçbir kötü düşünce yoktu. Taaki çikolata tenli yengemi o dar elbisenin içinde görene kadar!!!! Saçları da düz bir şekilde beline kadar uzanıyordu.
O şekilde karşıma çıkınca bir anda çok şaşırdım, benim ufaklık ta bu durumdan bayağı hoşlanmış olacak ki, kalkmaya başladı ve birkaç saniye içinde devasa bir boyuta ulaştı. çikolata tenli yengem bunu farketti, gene de bana sarıldı ve hoşgeldin diyerek çantaları elime tutuşturdu. Tam arabaya bineceğimiz sırada kuzenime şirketinden bir telefon geldi ve bize bilgisayarlarda bir problem olduğunu söyledi, ben de tamam o zaman ben eve gideyim dedim. Kuzenim önemli değil, siz gidin dedi. Çikolata tenli yengem de tamam dedi ve arabaya bindik.
Yaklaşık 3,5 saatlik bir yolumuz olduğundan konuşacak birçok konumuz vardı. Yola ilk çıktığımızda çikolata tenli yengem bana kız arkadaşımın olup olmadığını sordu, ben de hayır yok dedim, o da hadi canım olur mu öyle şey dedi, ben de bunun üzerine derslerden zaman bulamadığımı falan söyledim. Yola çıktığımızdan beri yaklaşık 1,5 saat geçmişti ve konu dönüp dolaşıp üstü kapalı bir şekilde cinselliğe geliyordu.
Ben çok utangaç bir insan değilim, ancak çikolata tenli yengem karşısında bu konuyla ilgili konuşamıyordum. Bacaklarına ince baklava dilimli çoraplarından giymişti ve altındaki eteği çok da uzun değildi ve ince sivri topuklu ayakkabısıyla çok hoş bir bacak sergiliyordu. Benim sürekli ona baktığımı anlamış olacak birşey mi oldu diye sordu ve ben aniden irkildim!
Yüzüm kızarmıştı, ancak o bana bakarak güldü ve bunda utanacak birşey yok, bacaklarıma baktığını biliyorum dedi. Aslında erkeklerin dikkatini çekmek ve onların hoşlarına gitmek beni mutlu ediyor dedi. Ben daha da çok utanmış ve bir okadar da suskunlaşmıştım. Yolumuz pek fazla kalmamıştı. Sonunda yazlığa varabilmiştik.
Yazlıkta teyzemler bizi karşıladı ve yatakları hazırladılar. Yazlığımız 3 katlıydı ve çikolata tenli yengem teyzemlerin odasında en üst katta kalıyordu. Bu arada teyzem kocasından ayrı yaşıyor. Neyse ben de orta kattaki kendi odama geçtim. Her yazın başında masaüstü bilgisayarımı yazlığa götürürüm. Evde genelde babamın laptop’u oluyor, onu kullanıyorum. çikolata tenli yengemin bu halinden dolayı çok etkilenmiştim ve hemen odama girip kapıyı kilitledim. Kulağıma kulaklıklarımı takarak porno filmi izlemeyebaşladım. Tam patlayacağım sırada KAPI ÇALINDI !!!, hemen toparlandım ve filmi simge durumuna küçülttüm.
Gelen çikolata tenli yengemdi. Bilgisayara şöyle bir göz ucuyla baktı, hafif tebessüm ederek gitti. Gider gitmez ben de büyük bir patlama gerçekleşti. Ardından duş aldım ve yattım, sabah kalktığımda evde sadece çikolata tenli yengem ve biz vardık, teyzemler evde birşey olmadığı için arabayı da alarak pazara gitmişler. Biz de çikolata tenli yengemle kahvaltı ettik. Aradan bi 15 dakika geçti, çikolata tenli yengem üzerinde üstüne tam oturmuş siyah bir bikini giyerek yanıma geldi ve ben en üst katta güneşleneceğim, istersen gelip sen de güneşlenebilirsin. Aylardan Ağustos olduğundan çevredeki evlerde kimseler kalmamıştı, yani en üst kattan kimse bizim terasımızı görmüyordu zaten etrafı tenteliydi.
Çikolata tenli yengem yere serdiği havluya yüz üstü dönerek bikinisinin arka bağını daha iyi yanabilmek için açtı ve bana biraz güneş kremisürebilirmisin dedi. Ben de tabi diyerek kremi sürmek üzere eğildim. Ancak götü okadar tatlı duruyordu ki artık dayanamıyorum. Neyse kremi sürdüm ve ben de sırtüstü yattım!
Sık sık ona bakıyordum, bir anda aklımdan onu sikme fikri geçti ve sikim kalkmaya başladı. Başı diğer tarafa çevrili olduğundan nasıl olsa göremez diyerek önemsemedim, ona baktığımda ise benim kalkmış olan sikime doğru baktığını fark ettim. Önün de bayağ bi kabarıkmış dedi. Ben de artık dayanacak güç kalmamıştı ve kendi kendime utanacak ne var utanacak olsa o benden utanırdı, diyerek evet öyledir dedim. Bunun üstüne gözlerimin içine baktı ve ayağa kalkarak mayomun iplerini çözerek kalkık olan sikimi ellemeye başladı, ben ne yapıyorsun ya teyzemler gelirse dedim o da önemli değil, gelirlerse zaten denize girerler daha çok zamanımız var diyerek duduklarıma yapıştı, belliydi ki o da çok azmıştı, öpüşmüyor resmen beni sömürüyordu. Dayanamadım ve soyunmasını söyledim. Bana doğru döndü ve bana istediğini yapabilirsin dedi. Ben de herşeyi mi diye sordum, evet herşeyi diye cevap verdi. Karşımda daha yeni traşlanmış, sanki hiç sikilmemiş, özenle saklanmış, tapataze bir amcık duruyordu. Okadar güzel vücut hatları vardı ki….
Artık dayanamayarak onun amcığını adeta sömürmeye başladım. İniltilerin arasında başını kaldırıp evet çok tatlsın ve bu işi iyi biliyorsun gibi sözler söyleyerek beni deli ediyordu. Tam o sırada önümde diz çökmesini söyledim. Neden dedi ağzına vericem  dedim. Önce olmaz dedi, sonra ona verdiği sözü hatırlattım ve ağzına verdim. Bana hiç sokso çekmediğini söylemişti. Ancak o kadar güzel yalıyordu ki, sanki yılların saksocusu bana saksoçekiyordu. Geliyorum dedim ve ağzına doğru patladım. Çılgınlar gibi döllerimi yalıyordu. Daha sonra yere sırtüstü uzanmasını söyledim ve belinin altına bir yastık koydum. Sikimi amına sokmuyordum, sadece değdirip çekiyordum, bu onun bana fantazileriyle çektirdiği birkaç yılın bedeliydi. Artık bağırmaya başlamış artık sok yoksa daha fazla bağrırım diyordu, ben de korkumdan bir anda çikolata tenli yengemin o tatlı amcığına kökledim. Bir anda gözleri sulandı, ama etraftakiler duymasın diye bağıramadı. Onun göğüslerini yalıyor onu adeta çıldırtıyordum. Onu bu şekilde yaklaşık olarak 10 dakika kadar acılar içerisinde siktim.
Daha sonra arkasını çevirdim ve amcığına arkadan girmeye başladım. Amcığı fazla geniş olmadığından, bu pozisyonda canı daha fazla yanıyordu, ancak ağzından çıkanlar zevk iniltilerinden öteye gidemiyordu. Bir yandan da o 95a ölçülerine yakın memelerini sıkıyor, onu çıldırtıyordum. Bir anda aklıma onu göt deliğinden sikmek geldi, ancak çok bağıracağını düşünerek içeri girelim dedim, bana ne oldu dedi, ben de çok fazla güneş var dedim. İçeri girerken kalçasına birkaç kere tokat attım, bu iş hem benim, hem de onun çok hoşuna gitmiş olacak ki, eğer beni birdaha sikmezsen, seni annenlere bile söylerim dedi.
Ben de ona arkasını dönmesini söyledim. Neden dedi deminki pozisyona devam edicez dedim tamam dedi. Amına girip çıkarken, bir yandan da göt deliğiyle oynuyordum ve orayı kremlemeye çalışıyordum.
Bana ne yapıyorsun demesine fırsat vermeden, amından çıkarttığım o mosmor olmuş sikimi bir anda göt deliğine dayadım, sikim çok acıdığından fazla ittiremiyordum. Bir anda kızmış bir şekilde bana yüzünü döndü ve sen ne yapıyorsun öyle dedi. Seni götten sikmek istiyorum dedim ve ona sözünü tutmasını söyledim. O da sıkıla sıkıla, ama bi okadar da sevinerek sikimi ağzına aldı ve bu sikin biraz dinlenmeye ihtiyacı var diyerek yalamaya başladı. Biraz sonra çok feci bir şekilde yüzüne patladım. Ama o güne kadar hiç öyle fena patlamamıştım. Neyse arkasından bayağı bi temizlendi ve bana sende ne döl varmış neredeyse boğacaktın beni  dedi ve kremi elimden alarak göt deliğini kremledi. Ardından benim sikimi taş gibi oluncaya kadar yaladı ve sikimi de kremledi. Ardından hiç beklemeden hadi sik artık, bunun da tadına bakalım. Kısmette yiğenimiz amımıza kodu, şimdi de kimsenin sikmediği götümüze koyuyor diyerek homurdandı. Arka kapısına okadar zor girdi ki sikim daha önce hiçbir kapıdan girerken bukadar zorlandığımı hatırlamıyorum! Çok fazla bağrıyordu.
Bunun üzerine sırt üstü yatırdım ve belinin altına kalınca bir minder koyarak bu şekilde göt deliğine girmeye başladım. Çok bağırdığı için ellerimle göğüslerini sıkıyordum ve dudaklarımız da birleşmişti. Artık sesini çıkartamıyordu. O sırada ayak sesleri duyduk son kezöpüşüyorduk ki yukarı teyzemin kızı çıktı ve bizi o şekilde gördü!! Teyzemin kızı ile olan sex hikayemi daha sonra anlatacağım. Esen ve sex ile kalın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder