24 Nisan 2015 Cuma

Harika Türbanlı Yengem

Merhaba arkadaşlar benim adım Yaşar Nevşehir'den yazıyorum. Hikayem tamamen gerçektir. Yaşım 18, hafif kilolu ama okulda popüler biriyim, boyum 1.80. Her neyse artık hikayeye geçiyim. Her yaz olduğu gibi bu yazda dayım, türbanlı yengem ve 2 küçük kuzenim tekrar Nevşehir'e geldiler. Anneannemin evinde kalacaklardı, bu arada anneannemle evlerimiz karşılık apartman dairesidir. Dayım geldikten yaklaşık 20 gün sonra eve doğalgaz döşeme işleri başladı. Tabiki anneannem, dayım, kuzenler ve yengem (RAHİME) bizde kalmaya başladılar (bu arada yengem kapalı ama kendine dikkat eden bir kadındır ve kendisinide çok severim oda beni) yine bir gün öğle vakitleri dayım, annem, babam çarşıya gidelim dediler, türbanlıyengemde "çocuklar uyuyor ben gidemem" dedi ve bizimkilerle bir yere gitmeyeceğim için bende gitmedim.
Gittikten 20 dk sonra yengem "ben banyo yapacam, sen çocuklara bak" diye tembihledi ve bunu der demez benim aklıma birden banyo deliğinden bakmak geldi. Sonra yengem banyoya girdi, 5 dk sonra arkasından gittim ve sessizce delikten baktım. Delikten bakar bakmaz yengem çırılçıplak yıkanıyordu, benim 19 santim kalkmaya başladı ve bir kaç dakikada boşaldım, ortalığı sildim geldim. Ardından Tekrar delikten baktım, yengem amcığını traş etmeye başlamıştı, off dedim kendi kendime. Biraz izledim yengem işini bitirdi çıktı ve kapıyı açtı. Karşısında beni görünce birden bağıracaktı ki üstüne atladım ve yandaki yatak odasına attım, bana hem bağırıyor hemde yalvarıyordu, kapıyı kapattım ve üstüne atladım, erkek gücü tabi. Yatağa yatırdım ama inanın bunları nasıl yapıyordum anlamadım ama bundan sonra kesin sikecektim.
Bağırmaya devam ettiği bir anda tokatı yapıştırdım, bembeyaz yüzünde elimin izi bariz bir şekilde çıkmıştı ve bayıldı. Bundan sonra çok rahattım, eşofmanımı indirdim ve yengemin biraz önce traşlanmış amcığını yalamaya başladım. Yalarken bir inliyordu görmeniz lazım hiç durmadan sürekli "aaahhh , aaahhh" diyerek inlemeye devam etti. Yalamayı bırakıp kalktım ve yarrağımı yengemin amından içeri sokmaya başladım. Birden uyandı, çekildi ve "yapma nolursun, sikme beni, yalvarıyorum" demeye başladı ama amı şelale gibi akıyordu. Yengeme kulak asmadan "siktir oruspu, biri amıma soksa diye çıldırıyorsun, amının suyundan belli" dedim. Ben öyle deyince türbanlı yengem birden sustu, sesini kesti. Amına tekrar yavaş yavaş sokmaya başladım ve birden bir kökledim, yukarı katt neyseki kimse oturmuyordu.
Sonrasında hızlı hızlı sokmaya başladım, inlemeleri beni bitiriyordu. Bi ses duydum ve birden geri çekildim, biri mi geldi diye durup dinlemeye başladığımda kuzenlerin ağladığını fark ettim ama aldırış bile etmeden devam edecektim ki yengemendişelendi ve "bakacam" dedi, tabiki izin vermedim, tekrar yatağa attım. Öyle sert sokup çıkartıyordum ki bir süre sonra yengemde seslere aldırış etmedi, adeta unutmuştu çocuklarını. İnlemeye başladı deli gibi, ardından yarrağımı içinden çıkardım ve domaltıp amına tekrar sokmaya başladım. Hızlı tempoda çok iyi sikiyordum, inlemeleri harikaydı "aaahhh aaahhh, sik nolursun sik beni, devam et aşkım sik beni, sik sikk aaahhh aaahhh" şeklindeydi. Bu iniltilere ve orospuyengemle sikiş deneyimime daha fazla dayanamadan yarrağımı içinden çıkartarak üzerine doğru boşaldım.
Yengem ben boşaldıktan sonra sikimi eline aldı ve yalamaya başladı, harika bi zevkti gerçekten, ağzına alıp yalamaya başlar başlamaz benimki tekrar kalkmıştı. Bu defa yengemle sikişimizdeki ikinci raundu o başlatmıştı. Hemen beni yatağa yatırdı ve üzerime çıktı, çok güzel zıplıyordu ama ben bişey yapmayınca olmaz dedim. Üzerimde sabit durdurdum ve alttan küt küt geçirmeye başladım, yengemde bende o kadar azmıştık ki yengeme "götten sikiyim mi, götten sikilmek ister misin?" diye sordum önce biraz düşündü ama sonra istemedi, bende pek hevesli değildim açıkçası. Bir süre o pozisyonda sikiştikten sonra yataktan kalktık, bu kez duvara dayadım ve bacaklarımı kucağıma aldım, duvarın yardımıyla zıplatıyordum ama sırtı hep çizildi.
Çiziklerden dolayı canı acıyınca tekrar yatağa yatırdım, bacaklarını omzuma aldım ve amını 1-2 dk yaladıktan sonra yengemin bacak arasındaki yerimi bir kez daha alıp amından içeri yarrağımı soktum. Ama diğerlerinin aksine bu defa çok daha sert sokmuştum, sırt ağrısıyla birlikte bu sefer daha çok bağırıyordu, yan yatırdım ve yandan sikmeye başladım. Götünden çıkan sesler beni bitiriyordu, tekrar düz bir şekilde sikmeye devam ettim ve gelmek üzereyken sikimi içinden çıkartarak harika bir şekilde boşalmaya başladım. Spermlerim yüzüne kadar ulaşıyordu, yengemin gözü, ağzı, saçı full benim döllerimle doldu ve yığıldım kaldım. Tekrar öpüşmeye başladık ama bende güç kalmamıştı. Yengeme "yeter artık doyumsuz aşkım" dedim ve ikimiz beraber banyoya girdik.
Banyoda amını bi güzel yaladıktan sonra bide banyoda siktim. Banyodaki sikişimizde yengemi duvara yaslayarak arkasına geçip çaktım. Biz banyodan çıktıktan sonra çocuklar tekrar uyumuşlar. 1 saat sonra dayımlar felan geldi ve yaz bitene kadar hemen hemen her gün doyumsuzca sikiştik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder