24 Nisan 2015 Cuma

Kızımın Orospu Kaynanası

Kızım geçen sene evlendi, kocasının ailesi o kadar rahat insanlarki bunu kendi gözlerimle gördüm. Kızımın kaynanası kocası yanındayken elinde telefon artık kiminle mesajlaşıyorsa sürekli bir aktivite içerisinde. Evlerimiz aynı semtte olduğu için ailevi bağları güçlü tutmak adına ayda bir kaç defa görüştüğümüzden dolayı ister istemez bu durumlar benimde dikkatimi çekiyor. Kadın 45 yaş civarında ama bakımlı olgun kadınlar olurya hani, sanırım kokoş diye tabir edilen tiplerden yani. İşte şuan sizlere benim içinde ilk başlarda inanması güç olan ama bir aydan uzun zamandır neredeyse dost hayatı yaşadığım kadınla, kızımın kaynanasıylaaramızda geçenleri anlatacağım. Benim yaşım 50, genelde bilgisayarın başına geçtiğimde badoo da sohbet için takılıyorum ama orasıda son günlerde beşyüz liraya yakın paramı yediği için artık başka uğraşlar arayışındayım.
Son alışkanlığımda bu tür porno hikayeleri sitelerine takılarak hikayeler okumak, bazende sex filmleri izlemek. Yaşım 50 olmasına karşın akranlarıma göre kuşum hala ötüyor, hatta öyle ötüyorki karım bile bana fayda vermiyor. Neyseki karımda benim kadar olmasada yine sex konusunda hala istekli olduğu için işte yetmesede idare ediyorum ne yapayım. Gerçi dediğim gibi bir ay kadar önce kızımın orospu kaynanasıyla görüştüğüm için çok daha mutluyum. Yine böyle bir aile toplantısındaydık, yani toplantı dediğim geçtiğimiz ayda havaların iyi olduğu bir gün pikniğe gittik. Kızımın kaynanası yine her zamanki gibi elinden telefonu düşünüyor sürekli birileriyle mesajlaşıyordu. Mangalın yanması ve yiyeceklerin hazırlanması için en az yarım saat falan vardı o yüzden beklemek yerine biraz yürüşüşe çıktım.
Bizimkilerin yanlarından ayrılırken kızımın kaynanasınada "buyrun birazda yürüş yapın, hep telefon hep telefon nereye kadar" diyerek takıldım, benimle yürüyüşe geleceğini pek düşünmüyordum ama "tabi ya iyi olur benim içinde" diyerek hemen ayağa kalkıp önüme düştü. Kocasını orada bırakarak benimle yürümeye başladı. İşte ortalama elli altmış metre kadar ilerledikten sonra ben daha fazla dayanamarak "efendim kiminle mesajlaşıyorsun böyle sürekli çok merak ediyorum, ne zaman görsem elinizde telefon sürekli mesalaşıyorsunuz" dedim. Kendini o an mesaj yazmaya o kadar kaptırmıştıki hemen cevap dahi veremedi. Önce işini bitirdi sonrada "amaaan hiç işte can sıkıntısı ne yaparsınız" dedi. Ben sorumu tekrarladım ve "yok ciddiyim kiminle mesajlaşıyorsunuz, gerçekten merak ediyorum" dedim.
Telefonu cebine koyarak "aslında bazen kiminle mesajlaştığımı bilmiyorum bile" dedi, anlamamıştım ne demek istediğini "nasıl yani, ne demek bilimyorum" diye sordum. Oda tıpkı benim gibi internette sohbet peşinde koşanlardanmış meğerse. İnanmazsınız ben bu yaşımda internetten en az sekiz on kadınla yazıştım ve bazılarıylada karımdan gizli buluşmaya gittim. İşte o kadın tiplerinden biride meğerse benim azgın dünürümmüş. Bizim o an başlayan ve gayet sağlam temeller üzerine atılan bir arkadaşlığımız başladı. Ben ona badoo hayatımdan söz ettim, oda bir zamanlar oraya takıldığını ama artık oradan pek kimseyle tanışamadığın, tıpkı benim gibi site içerisinde bir sürü para harcadığını söyledi. O gün bana bir site önerdi ve hem ücretsiz hemde siteye takılan kişinin oldukça fazla olduğunu söyleyerek üye olmamı istedi.
Sitenin adını adıktan sonra birazda yürüşün ardından tekrar pinik yaptığımız yere geldik. Yemeğimizi yeyip sohbetimizi ettikten sonra evlere döndük. O gece ilk işim dünürümün verdiği siteye girmek oldu. Kendime oradan bir üyelik aldım ve inanın o gece boyunca saatlerce site içerisinde kaldım. Sabaha karşı saat altı gibi yatmak için hazırlanırken mesaj attığım kadınlardan biri bana dönüş yaptı. Tesadüfün böylesi dönüş yapan kadında dünürümdü. Bunu ilk sohbete başladığımızda anlamadım tabi ama "selam, naber, nasılsın" gibi sorulardan sonra nereli olduğunu, ne iş yaptığını falan sorunca direk tanıdım. Yalnız beni tanımaması için o bana bilgilerimi sorduğunda farklı farklı cevaplar verdim. O sabah saat sekiz gibi yatağa geçmiştim, saat bir gibi uyandığımdada ilk işim bilgisayarı açıp tekrar sohbet sitesine girmek oldu.
Beklediğim kişi tabiki dünürümdü ama o siteye gelene kadar bir kaç kişiyle daha sohbet ettik, dünürüm siteye girdiği anda sabah kaldığımız yerden sohbet etmeye başladık. Kadın dakikalar geçtikçe o kadar açılıyorduki inanın elinde telefonla mesajlaşırken içten içe ne kadar orospu bir tip olduğunu tahmin ediyordumya gerçetken tahminlerimde haklıymışım. Kadın sabah sohbete son verirken pek böyle değildi ama öğleden sonra tekrar sohbet etmeye başladığımızda resmen yarrak meraklısı biriydi. Sohbet ne kadar sıradan olursa olsun o sonunda cinselliğe getirmeyi başarıyordu. Bir saatlik sohbetin ardından artık kocasıyla arasında yaşananları, ne kadar arzulu bir kadın olduğunu ama onu doyuracak bir erkek bulamadığını falan anlattı durdu. Kadının derdi benimle buluşmaktı ama öncesinde beni görmek istediği için site üzerinden kamera açmamı isteyip duruyordu.
Onunla sitede görüşeli iki gün bile olmamışken kendini siktirmek için elinden geleni yapıyordu, kamerayı o an açamayacağımı ama akşam üzeri görüşebileceğimizi söyledim. Akşama kadar yine ara ara sohbet ettik, akşam olduğundada saat sekiz gibi tekrar bilgisayar başına geçip uzun uzun sohbet etmeye başladık. Ben bilgisayar başına geçip sohbet sitelerinde takılırken karım pek umursamaz beni, oda televizyonda takılır ve inanın piyasada ne kadar dizi varsa hepsini takip eder, hiç birini kaçırmaz, yani sizin anlayacağınız onun işi başından aşkın ve benimle ilgilenmeye, yaptıklarımı sorgulamaya zamanı dahi yok :). Her neyse karım dizilerinden birini izlerken bende bigisayar başına geçip dünürümle sohbete başladım. İlk bir kaç dakika yine havadan sudan konuların ardından dünürüm bana "hadi artık kameranı açta göreyim seni, sende beni gör, hiçmi merak etmiyorsun" diyordu.
Kamerayı açmadan önce "bak ne olursa olsun sohbet etmeye devam edelim ama tamam mı" diyerek beni görünce çekinmesini falan istemedim. Dünürüm "tamam sorun değil,açalım hadi" diyerek kamera teklifni gönderdi, kabul ettim ve saniyeler sonra birbirimizi görmeye başladık. Tahmin ettiğim gibi beni karşısında görünce önce çok şaşırsada sonralardan çok memnun olduğunu söyledi. Kameraları açıp görüşmeden önce bir kaç defa cinsel içerikli sohbetimiz olduğu için artık aramızda bir dünür bağından ziyade sanal arkadaş bağı vardı. Arkadaşlar aslında bu konuyu uzun uzun anlatırdım ama inanın fazla hızlı yazamadığım için artık parmaklarım ağrımaya başladı, ben direk konuya geçmek istiyorum artık. Dünürüm bir kaç günlük sohbetin ardından tekrar erotik konular konuşmaya başlayınca ilk teklifi ben yaparak "sizinde benimde bu siteye neren girdiğimiz belli, isterseniz bir ara bizimkilerin haberi olmadan baş başa görüşelim" dedim.
Bizim evde görüşmemiz mümkün olmadığı için onların boşta duran evinde görüşme ayarladık. Hali vakti yerinde bir aile olduğu için bir kaç evi daha vardı aynı semt içerisinde. Evlerinin sadece biri hariç diğerlerinde kiracı vardı, boş olan evde mart ayının sonlarına doğru bir buluşma ayarladık. Ben karıma "kahveye gidiyorum" diye çıktm, evden çıkarken saat iki civarıydı. On dakikalık yürüyüş mesafesinden sonra evlerine vardım, kapıyı çaldım ve beklemeye başladım. Şuan sakin sakin anlatıyorum ama o gün çok fena heyecanlıydım yani. Kapıyı açtığında zaten üzerindeki o gecelik beni bitirmişti. Siyah ve kırmızı işlemeli mini bir geceliği vardı, daha ilk dakikalardan bu kadarını beklemiyordum açıkçası. Beni içeri davet etti, içeri girip eşya olan odalardan birine geçtik, zaten o odayı muhtemelen bu iş için kullanıyordu çünkü evin diğer odaları pek dolu olmasada o oda gayet düzenli, yataklı falandı yani.
İçeri girer girmez hemen "üzerindekileri çıkarabilirsin, rahat ol lütfen" diyerek beni soydu, içeri o kadar sıcaktıki kaloriferlere el değmiyordu resmen. Hemen üzerimdekileri çıkarmaya başladım, sadece külotum kalana kadar neyin varsa çıkarttım ve yatağa geçtim. Zaten kocaman bir yatak, bir tane tekli koltuk ve yerde bir kaç minder vardı, yani oraya giren kesinlikle yetağa geçmesi gerekiyordu oturacak pek yer yoktu, kadınında amacı zaten bu olsa gerekki oturmadan çok yatmaya yönelik hazırlamıştı odayı. Her neyse külotumla yatağa geçip oturmaya başladım, oda karşımdaki tekli koltuğa oturdu ve içtiği içkiden bir kadehte bana uzattı. Sormadım ama zannediyorum beyaz şarap vermişt, içkiyle aram pek olmadığı için ne içirdi aslına bakarsanız bilmiyorum. Her neyse verdiği içkiyi bir dikişte içtikten sonra "hmm acelecisin demek" diyerek elindeki kadehi bırakıp yanima geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder