21 Nisan 2015 Salı

Türbanlıyım ve Dayanamadım Kızlığımı Köpeğime Verdim

extreme-animal-porn
Selam herkese, ben bu aralar sex hikaye sayfanızda çok dolaşır ve herkesin seks itiraflarınıokurdum, ama başımdan geçen önemli bir olayı size anlatmak istiyorum. Evde yalnızdım, hayatımda ilk sefer hem de sanırım, o kadar uzun zamandır evde tek başıma kalmamıştım ki? Evdekiler acaba bana güvenmiyorlar mıydı? Sanmam daha 17 yaşındaydım, hiç erkek arkadaşım da olmamıştı açıkçası, kendi isteğimle türban takmıştım namaza başlamamda da baskı görmemiştim ben söylemiştim anneme. Dini tam yaşamayı seviyordum ama son zamanlarda bazı sorunlar vardı, kendime engel olamadığım hisler, bilmiyordum ne olacağını. 
Acaba ben cehennemlik miydim? Hayatta en sevdiğim varlık, erkek olarak babamdı, ha bir de çomar. Çomar bizim köpeğimiz, erkek bir köpek çok şımarık ve azgın sağa sola sürterdönemi geldiğinde, ben de bizimkiler de çok güler o anlarda. Kısır da oysa ama sürter işte. Bir gün annem bana kızım ben teyzenlere gidiyorum dediğinde kalp krizi geçirecektim, kızım haditeyzenlere gidiyoruz dememişti, evde yalnızdım yaşasın! 
Çomar yine geldi, sokak köpeğiymiş ya da biz daha 2 aylıkken sahiplenene kadar, 3 yaşındaydı ama hala eğitilmemişti, azgınlık dönemleri de belalı. Çomar geldi ve bacağıma sürtmeye, tırmanmaya çalıştı, ben kızdım hemen kaçtı, iri bir köpekti ama korkaktı. O sırada telefon çaldı annem kızım ben az geç kalacağım, korkmazsın değil mi dedi, hayır anne dedim,Çomar o sırada ayıcığımı kakalamaya sikmeye başlamış bile, kızdım Onu da bıraktı, yazık kısır, dişi köpek yok, bana sürt-emiyor, ayıcığıma bile izin yok diye gülerken, kendimdeki değişimleri de düşünüyordum. Ne kadar sakin, dindar tesettürlü olursan ol, cinsellik dürtüsü seni ele geçiriyordu ve Çomara baktım, bazı filmlerde gizlice izlerken amın yalandığını görmüştüm.

 Çok utanç verici ama ara sıra kendimi de parmaklamıştım götten. Düşündüm, kendime kızdım, düşündüm ve yine kendime kızdım gibi yarım saat süren ama bana ecel terleri döktüren bir fikri uygulama kararı aldım. Çomar çikolatayı çok severdi, evde kimse de yoktu. Eteğimi indirdim ve amıma çikolata sürdüm… Çomar AMIMI muhteşem bir şekilde yalamaya başladı, inanamazsınız o an Dünya’nın rengi değişti, AMIM resmen tutuşuyordu. Az daha yalasa boşalacaktım ama rahat edemiyordum ne ben ne çomar eğildim ve arkamdan yalamaya başladı daha zevkliydi ki birden üstüme abandı tırmanıp ben hemen kızdım. Sonra köşeye kaçınca çağırdım sevecen tavırlarla ve yine üzerime atlamaya çalışınca bu sefer kızmadım, çomarınsiki ne kadar da büyükmüş kalçama, AMIMA her değdiğinde sanki koca bir salam değer gibi oluyordu. İlk zamanlar içime çektiğim kalçamı belki girer diye, çomarın sokamayacağını anlayınca ve yarrağının farklı ten olması nedeni ile ittim dışarı doğru, çomar oturtamıyor, hızlıca nefes alıyordu har har ve ben de zevk içindeydim ama birden bacaklarımın arasında sanki şimşek çaktı, iki elle bir şeyi ayırır yırtarsın ya öyle yırtıldı sanki, kendimi hemen öne attım ama acıdan titriyordu vücudum, ne olduğunu anlamıştım. Çomar sokamaz diye, çok güvenmiştim kendime çomar da birden başını itelemişti. Başı resmen AMIMA oturmuş ki o kadar acıdı diye düşünürken, birden bacaklarımın arasındaki kanı fark ettim araya doğru yavaşça usulca akan ve giden, giden sadece kan değil, kızlığımdı… Sanırım hayatımın en büyük hatasını yapmış, kızlığımı bir köpeğe vermiştim, çomar şaşkınken ben, benim bacaklarımın arasından akan kanlı sıvıyı yalıyordu, tokat attım ve köşesine gidip pustu, suçlu o değildi bendim…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder