5 Nisan 2015 Pazar

TEYZEM ile SİKİŞ HİAYEM

adım Buğra, daha önce hiç Ensest Sex hikaye yazmadım. Yazma gereği duymamın sebebi, gerçekten bu aralar çok resimli gerçek sex hikaye okudum açıkçası bazıları bana asılsız geldi fakat güzel hikayelerde var. Bu yüzden a teşekkürlerimi sunmak istiyorum öncelikle. Şuan 28 yaşındayım. Ve gerçekten çevresi baya geniş bir insanım bir yazılım şirketinde yönetici asistanı olarak çalışıyorum. asistan deyince aklınıza kadın olduğum gelmesin.. çünki bizim insanların çoğu bu fikre kapılıyor hemen, nedense… sözü fazla uzatmadan hikayeme geçmek istiyorum. aslen İstanbulluyum doğma büyüme. teyzem ise izmir de yaşıyor eşiyle beraber. dünya şirini birşeydir. 1.70 boylarında koyu sarı saçlı iri sayılabilecek kadar güzel göğüsleri olan ve cidden güzel kalçası olan biridir. 2003’e kadar istanbuldaydı ve çok sık görüşürdük fakat evlenince izmire gitti.
genç-sevgilisine-veren-olgun-bayan

Aramızdan su sızmadı çok iyi anlaşırdık beni çok severdi kendinden daha çok hatta sevgisini gösteren biriydi ama yanlış gözle hiç bakmadım. ailemle sorunlarımdan dolayı burun buruna geldim ve teyzem aynı zamanda sırdaşım olduğu için ona açıldım ve bir arkadaşımla ev tutup orada yaşayacağımı söyledim. oda bana bize gel 1 hafta kafanı topla aceleyle karar verirsen pişman olursun aileni takma gel onlarda düşünsün değerini anlasın dedi ve izmire gittim. eşi gri kartal marka aracıyla beni almaya geldi ve ilk tanışmamdı. orta boylu göbekli bıyıklı bir adam.Teyzeme yüzde yüz yakışmadığını söyleyebilirim. teyzemi de gördüğümde gerçekten evlilik yaramış denecek kadar güzelleşmiş ve gerçek bir kadın olmuştu, ve tesettürlüydü. yolda hoş beş tanıştıktan sonra evlerine vardık ve 2 oda 1 salon müstakil şehirden biraz uzakta yol üstü bir evdi bahçede meyve sebze huzurlu bir yer tavukları bile vardı.
turbanlı sex hikaye
Teyzemin eşi orada bir demir çelik fabrikasında aşçı olarak çalışıyormuş. teyzemin adı sibel bu arada. umarım bu hikayeyi onlardan biri okumaz. Herneyse ilk gördüğümde teyzemi cidden şaşırdım söylediğim gibi tam bir kadın olmuştu. teyzem 32 yaşındaydı gittiğimde. bense 24 yaşındaydım. teyzemle uzun bir sarıldıktan sonra küçüklüğümden beri adetidir öptümü gerçekten üst üste yapış yapış öper ve yanak dudak göz nereye gelir hiç hesaplamaz üst üste 3 4 defa öper. ve bu öpücük hoşuma gitmişti sarıldı kokladı ve bende onu kokladım. yeni banyo yapmış mis gibi şampuan kokuyordu. saçları kapalıydı bir yazma bağlamıştı. güzel bir kahvaltıdan sonra eşi işe gitti. ve bende dinlenmek için 2 3 saat uyumak istedim. 4. güne geçiyorum her boş günü anlatmaya gerek yok. 4. gün duş alırken teyzemin sütyenini gördüm. alıp almamak konusunda ne kadar tereddüte düşsem de kendimden utanarak o sütyeni aldım kokladım emdim ve 31 çektim. hatta üstüne boşaldım ve daha sonra sildim. ama iz kaldı ve gerçekten çok korktum çünkü teyzemle öyle bir münasebetim yoktu olamazdı da. teyzemin 3 yaşında bir oğlu var bu arada. teyzem akrabalarıyla annesiyle telefonda saatlerce sıkılmadan konuşur. banyodan bornozla çıktığımda telefonla konuşuyordu. koltukta oturmuş
eteğini bacağına kadar sıyırmış tırnağıyla bacağını kazıyordu ve kıl yoluyordu eliyle demek istediğimi anlamışsınızdır. gözü bacağındaydı üzerimde bornoz var ve tekrar uyandım. yanına gittim hemen yanındaki kanepeye oturup kumandayı alıp arkama yaslandım o eğik oturuyordu. gözüm bacağındaydı gerçekten harika bacaklara sahipti. bembeyaz bacaklar sıkı ve gergin bacaklarımı açıp kapatarak kendimi uyarmaya başladım elimi sokamazdım çünkü çok saçma olurdu. penisim abartılacak kadar büyük değildir. işimi görecek ve bir kadına yetecek kadar işte.teyzem telefonu kapattı ve bana döndü sıhhatler olsun dedi fakat öyle bir denk geldi ki bacağındaydı gözüm ve televizyona çeviremedim çok panik oldum. teşekkür ettim. kayın validesi ile çene yapıyormuş aslında bir gram sevmiyorum ama bazen çok tatlı oluyor felan dedi bacağı hala açık bir gözü hala oradaydı. şakayla karışık bacağına ne yapıyorsun dedim. oda ağdayla alıyorum ama bazı yerlerde tek tük çıkıp sinirlerimi zıplatıyor dedi. yakından bakmak için iyi fırsattı yakınlaştım ve bir kaç kıl gördüm. bir kaç tane varmış dedim. kendime mani olamayarak daha yukarılar da çıkıyor mu dedim. hayır dedi ve biraz daha açtı. bu iyi niyetinden miydi bilmiyorum ama dizlerinin baya üstündeydi etek. kapatıp kalktı boşuna ümitlendim dedim ama gerçekten çok azmıştım. mutfağa gittim bir şey mi istediğimi sordu yok canım sıkkın canım sıkılıyor dedim. çay içelim mi yok dedim. uzanacağım biraz. çok bozuldum ama cesaret edemedim gidip uzandım. bir odayı bana vermişlerdi. uzandıktan hemen sonra o geldi içeriye kuzum neden canını sıkıyorsun ki dedi. takma boş ver dışarı çıkalım mı yemek falan yeriz ister misin. hayır dedim. gelip yanıma oturdu. benim alet taş gibi olmuş tık tık atıyor artık. elini göbeğime koydu pışpışlarcasına bende elimi beline attım. heyecandan olsa gerek bilemiyorum ne yapıyorsun dedi çünkü elimi içine sokmaya çalıştım kıp kırmızı oldum titreyerek hiç dedim ama düştüğüm çaresizliği tahmin bile edemezsiniz. elimi çektim. çektikten sonra elini koyabilirsin belime dedi. koydum tekrar. hiç konuşmadan ve elimi belinin içine soktum bana arkasını dönerek yanıma uzandı. yap ama yapma havası vardı. göbeğine dolandırdım elimi beli açıktı ve sıkmaya başladım. bornozun önünü çözdüm ve eteğine dokundurdum sikimi sesi çıkmayınca eteği çektim geriye doğru hiç sesi çıkmadı kilodunu sıyırdım ve içine girdim.
sikiş izle
                         Teyzem ile o an tarif edilmez bir şey yaşıyordum. 2 3 dakika gidip geldikten sonra böyle olmaz dedi kalktı soyundu yere uzandı gel dedi. göğüsleri taş gibi sımsıkı üstüne çıktım ve sikmeye başladım. içine boşalabilir miyim dedim evet devam et dedi boşaldım 2. degötüne yapmak istiyorum dedim. yap dedi. eniştem yaptımı hiç dedim. hayır dedi ama istiyorsan yap göt deliği gerçekten fındık kadar o kadar küçük ki tükürüp önce parmağımla biraz okşadım sonra önce başını soktum bir gram sesi çıkmadı çıkmayınca bir kerede sonuna kadar soktum ayhh ıhmmm demeye başladı hızlandım ve götüne boşaldım. ve son olarak 20 dakika ara verdikten sonra toplanıp giyindik salonda tv izlerken gittim yanına sikimi çıkarıp ağzına verdim. ve öyle boşalmak istedim ama oda boşalmak istedi önce ben yalayayım sonra sıra sende dedi kabul ettim ve önce ağzına boşaldım. sonra kanepede açtı bacaklarını yerde eteğin altına soktu beni kafamı tutarak amımı yalattı. fantezi diye 2 3 kez eniştem gece uyurken hatta birinde enişten dışarıda mangalı yakarken onu pencereden görerek siktim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder