25 Nisan 2015 Cumartesi

Hırsızın Tecavüzüne Uğradım

.
Yazdığınız hikayeleri okurken birgün benimde bu tür bir sex hikayesi yazacağım inanın aklıma gelmezdi ama başımdan geçen tecavüz olayının ardından sürekli fantazi olsun diye girdim sitelerden birine yaşadıklarımı anlatmak üzere giriyorum. Pekhikaye yazma konusunda deneyimim olmadığı için baştan bilgi vereyim sace olanı biteni yazmaya çalışacağım ve yazacaklarım muhtemelen diğer hikayeler kadar akıcı olmayabilir, her ne kadar öğrencilik yıllarındayken edebiyatı iyi olan birisi olsamda konu yaşadığım tecavüz olayını anlatmak olunca işler biraz değişiyor. Yaşananları anlatmaya geçmeden önce bir tek şeyin altını çizmek istiyorum "bu okuyacaklarınız yaşanmış bir olaydır, kesinlikle ama kesinlikle yaşanmış tecavüz hikayesi" olduğuna , uydurma olmadığına emin olabilirsiniz.
Kocamın haberi yok, samimi olduğum arkadaşlarımın bile haberi yok ama evet geçenlerde evime giren hırsızın tecavüzüne uğradım. Bu durumu kimseye anlatma ihtiyacı duymadım, evden çalınanlar şeylerden ziyade uğradığım tecavüz aklımdan günlerce çıkmadı ama her ne olursa olsun konuyla ilgili kimseye birşey söylemedim çünkü birazdan hikayemdede anlatacağım üzere her ne kadar tecavüz desemde zaman zaman bende olanlardan zevk aldım, olmasını istedim veya olmasına izin verdim. İşte bu nedenledirki yaşananlarda benimde kabahatim olduğu için sadece benim bilmem ve benim kim olduğumu bilmediğiniz için sizlerin bilmesinde sakınca göremiyorum. Hikayemde ismimi veya kocamın ismini vermek istemiyorum, hırsızın ismini bilmediğim için onu zaten vermek istesemde veremem.
Kocam bazı geceleri iş için evde olamadığından dolayı yalnız kalmak zorunda kalıyorum. Bir ay önceydi, yani o tarihi kesinlikle hiç unutmuyorum tam olarak 18 mart gecesiydi bu olanlar. Evimiz müstakil olduğu için ve camlarında parmaklıklar olmadığı için hırsızlara yönelik pek güvenlik önlemimiz yok. O gece saat on gibi yatağa girdim, kocam dediğim gibi evde yoktu ve yalnız yatıyordum. Tam uykuya dalmıştımki içeriden bir tıkırtı geldi ve önce yataktan kalkmak istemedim, hem uykulu olduğum hemde pek umursamadığım için dikkat etmedim aslında. Tekrar uykuya dalmaya çalışırken yine bir sesle uyandım ama bu defaki ses bir öncekinden çok daha şiddetliydi ve beni uykudan uyandırmasıyla içime bir ürpertinin girmesi bir oldu. Yataktan doğrularak oturmaya ve içeriyi dinlemeye başladım.
Bir kaç defa ufak ufak tıkırtının daha gelmesiyle salonda veya odaların birinde hırsız olduğunu düşünmeye başladım. Her ne kadar korksamda sessice yatağımdan kalkarak odanın ışığını açtım ve yatak odasının kapısını aralayıp sesin nereden geldiğine emin olmak istedim. Ben ışığı açıp kapıyı aralamamla ses birden kesildi, bende cesaret bularak odadan çıktım ve koridorda salona doğru ilerlemeye başladım. Salonun kapısına gelmeden önce mutfağın kapısının önünden geçiliyor bizim evde, mutfağın içerisine girmedim ama göz ucuyla şöyle bir baktığımda kimseyi görememiştim ama salonun kapısını tam aralamaya çalışırken arkamdan gelen birini hissettim. O kadar çok korkmuş ve şoka girmiştimki birden bağırmak istedim ama korkudan sesim bile kesilmişti.
Zaten ben bağırmak için çabaladığımda arkamdan gelen kişi elini ağzıma kapatıp sesimi kesti ve beni kucakladığı gibi tekrar yatak odasına doğru götürmeye başladı. O an korkutan bayılacağım zannettim çünkü tarif etmem zor ama aklım çıkacaktı. Derken yatak odası diğer taraflar göre daha aydınlık olduğu için, yani oradan çıkarken ışığı açtığımdan dolayı içeri girince azda olsa olayların farkın varmaya, az önce girdiğim şoktan çıkmaya başladım. Arkamda elini ağzıma kapatan kişi kısık bir sesle bağırma yoksa canını yakarım diyordu, ilk bir kaç defa dediğinde pek dikkatimi ona verememiş olsamda sürekli tekrarlaya tekrarlaya yatak odasına soktuğu için o söyledikleri her seferinde kulağıma biraz daha net bir şekilde gelmeye başlamıştı. Yatak odasına girip "bağırma diyorum yoksa elimden bir kaza çıkacak bak" demesiyle beni yüz üstü yatağa yatırması bir oldu.
Altındayken ve ağzım kapalıyken beni bırakması için susmam gerektiğini düşündüm ve sesini kesip altında sessizce beklemeye başladım. Bağırmadığımı ve elinden kurtulmak için direnmediğimi fark edince yavaş yavaş beni kendine doğru çevirdi ama eli hala ağzımdaydı. Gözlerimin içine bakarak "ellerimi ağzından çekeceğim ama sesini çıkartmayacaksın tamam mı?" dedi, bende başımı sallayarak tamam demeye çalıştım. Yavaş yavaş ellerini çektikten sonra beni yatağa oturttu ve "bağırsan bile etrafta seni duyabilecek kimse yok" dedi ve eve neden girdiğini söyledi. Gayet sakin bir şekilde "bir kaç eşyanızı alıp gideceğim, tabi sessiz durursan" dedi ve bana evde altın veya değerli eşyaların olup olmadığını sordu. Korkudan konuşacak halim bile yoktu ama bir kaç altı ve üç beş binlira birikmişimin yerini gösterim.
Onları almaya giderken ilk kez orada geceliğimin altından uzanan bacaklarıma uzun uzun bakıp gülümseyerek birazdan olacaklar konusunda beni uyardı. Yani tam uyarı demek doğru olmazda ilk kez beni sikeceğini o zaman belli etti demeliyim sanırım. Bacaklarıma bakarak dolaptaki altınlarımı ve parayı almaya giderken bende içten içe "umarım alacaklarını alır ve gider" diye umut ediyordum. Bir kaç dakika dolaptaki altınları arayıp buldıktan sonra tekrar yanıma geldi ve "kocan nerede" diye sordu. Tirek bir sesle "işte bu gece" şeklinde cevap verdim, oda bana "yalnız geceleri sıkılmıyor musun yatakta" dedi ve gülümseyip elini yüzüme doğru uzattı ve yanağımı okşayarak oradan elini boynuma götürdü. Eli o kadar sıcaktıki anlatamam, yanağımdan boynuma oradanda göğüslerime doğru inerken elinin sıcaklını adeta vücudumu yakıyordu.
Bir ara elimi kaldırıp elini tutacak ve kendimden uzaklaştıracak cesareti buldum ve pek sesim çıkmasada "yapma, bırak beni" dedim ama diğer eliyle boğazımı sıkarak "ne yapacağımı sana mı socacağım, sessiz sessiz orada otur yoksa bu işin sonu senin için hiç iyi olmaz" dedi. Çaresizce ellerimi tekrar bacaklarımın üzerine koydum ve o beni okşarken bende gözlerimi kapatmış o an yaşananların biran önce bitmesini istiyordum. Ellerini göğüslerimin üzerine koyduğunda bir kaç kez sıktıktan sonra zaten sütyensiz bir halde olduğum için hemen geceliğimin üzerinden elini soktu ve göğüslerime direkt dokunmaya başladı. O an tekrar yalvarmaya ve beni bırakmasını söylemeye başladım "nolur bırak beni, alacaklarını al git buradan" diyordum ama o hiç umursamıyordu bile.
Sonunda önümde ayakta dururken yanıma oturdu, göğüslerimden elini bir an olsun çekmemişti, yanıma oturarak aynı şekilde yine geceliğimin altından göğüslerimi sıkmaya okşamaya devam ediyordu. Bu okşamaların sonrasında elini yine içimden çıkartmadan dudaklarını boynuma yaklaştırdı. Bir kaç defa boynumu kokladıktan sonra dilini çıkartıp boynuma sürtmeye başladı, ıslaklığını hissediyor ve gözlerimi kapatıp olanlara alışmaya çalışıyordum. Bir ara tekrar cesaretimi toplamış ve tek elimle başını geriye doğru iteklemeye çalışmıştım, işte o an ellerini göğüslerimden çıkartıp elimi tuttu ve öperek "hadi ama o kadarda kötü olamaz, bırak karşı koymayı sende zevk alsana" dedi. Ben hep olduğu gibi kısık sesle yalvarmaya başladım, sürekli "hayır nolur bırak beni, nolur git buradan, yalvarıyorum" diyordum.
Biraz öptükten sonra elimi bacağımın üzerine koydu ve iki eliyle boynumu sıkı sıkı tutarak yanağımdan, sonrada dudağımdan öpmeye başladı. Hiç karşı koymuyor karşılıkta vermiyordum, dudaklarımı ağzına aldığında sanki öpmek yerine ısırıp koparmak gibi bir niyeti vardı çünkü öpmekten çok dişlerini dudaklarıma geçiriyordu. Bir kaç dişlemeden sonra dudaklarımı öpmeyi bırakıp tekrar boynuma geçti, bu defa boynumu diliyle yalamıyor tıpkı dudaklarımı emdiği gibi boynumuda emiyordu. On dakika kadar yatakta ikimizde yan yana oturduk, on dakika boyunca hem dudaklarımı hem boynumu bazende göğüslerimi öpüp emdikten sonra ellerini tekrar boynuma dolayıp beni yatağa yatırdı, üzerime çıkıp "artık neler olacağının farkındasın değil mi, bu andan sonra kendime dur diyemem o yüzden sende fazla kasma, zevk almaya bak" deyip elini amıma attı.
İlk kez kocamdan başka birinin elleri amımdaydı, amımın üzerinde ve zaman zamanda parmakları amından içeri giriyordu. Hiç zevk almadığım hatta elinden kurtulmak için fırsat kolladığım için amım olabildiğince kuruydu, parmaklarını içime sokmaya çalışırken çektiğim acı yüzünden bağırmamak için kendimi zor tutuyordum. Amımın kuru olduğun ve acı çektiğimi fark etmesi bir kaç dakika aldı, o dakikalar boyunca acı çektire çektire amımı parmaklamaya devam etti, ardındanda eline tükürerek amımı tekrar okşamaya başladı. Aslında bunu söylekern biraz utanıyorum ama eline tükürüp amımı okşamaya başladığında içimde bir hoşluk hissettim. Beni sikmek için uğraşmaya başladığında, yada kafaya koyduğunda bana karşı çok nazik ve anlayışlı davranıyor gibi görünüyordu, bu durumunda etkisi var diye düşünüyorum.
Tükürüklenmiş parmalarıda zaten son noktayı koymuş ve ilk kez o an zevk almaya başlamıştım. Önce işaret parmağı ile amımın üzerinini okşaması, ardındanda işaret parmağımı amından içeri sokarak diğer parmaklarıylada göt deliğimin üzerini sıvazlaması artık karşı konulamaz zevkler almama neden oluyordu. Biraz önce elinden kurtulmak istediğim hırsızın artık her hareketinden zevk alır olmuştum. Özellikle amımın içindeki parmağı sabit durduğunda ve göt deliğimin üzerine yerleştirdiği parmağı hafif hafif içime girdiğinde kendimden geçiyordum ama bir taraftanda zevk aldığımı belli etmek istemiyordum. Tabi o durum içerisinde ne kadar belli edemezsiniz birde o var ama ben yinede elimden geleni yapıyor içten içe zevkten kuduruyordum.
Göt deliğimi önce sadece okşadı, sıvazladı ama bir süre sonra amımdaki parmağını çıkartıp bu defa göt deliğimin üzerine yerleştirerek içine sokmaya başladı. Parmağının tamamını bir defada sokmamıştı, önce bir kısmını sonra yavaş yavaş itekleyerek tamamını soktu, bense o sırada gözlerimi kapatmış zekvten çıldırıyordum. Derken parmağını sokup orada sabit kalmaya başadığında gözlerimi araladım ve beni izlediğini gördüm, gözlerimin içine bakarak "beni tatmin edebilirsen hem paranı hemde altınlarını burada bırakıp gideceğim" dedi. Aslında bu teklifle bana büyük bir ödül vermişti çünkü artık hırsızla sikişmem için bir nedenim vardı ve yaşadığım bu sikişin bir nedeninin olması vicdanımı rahat tutabilirdi. Daha önce kocasını aldatan bir kadın olmadığımdan dolayı bu ilişkinin sonunda birde vicdan azabı çekmek vardı tabiki.
Teklifin ardından parmağı göt deliğimin içindeyken bende elimi hırsızın sikine attım ve sertleşmiş sikini kıyafetinin üzerinden sıkmaya başladım. Götümün parmaklanması ve o sıradada hırsızın sikini okşamam bir kaç dakika devam etti, ardından ilk önce o göt deliğimden parmağını çıkardı bende sikinden elimi çektim. Yatakta üzerimde duruyordu, ayağa kalkarak üzerindekileri çıkarmaya başladı, o soyunmaya başlayınca bende geceliğimi ve külotumu çıkarttım. Sütyenim zaten olmadığı için iki parça kıyafet çıkartmamla hırsızın karşısında çırılçıplak kalmıştım. Adam beni şöyle bir süzdükten sonra "kocan çok şanslı bir adam gerçekten" dedi ve elimi tutarak sikine götürdü. Biraz önce kıyafetlerin üzerinden tuttuğum ama o halde bile büyüklüğünü hissettiğim sik o an avuçlarımın arasında duruyordu.
Karşılıklı ayakta bekleyerek bir süre o benim amımı okşadı bende onun yarrağını okşayarak dahada sertleştirdim, tabi o sırada sikinin ucundan akan sular koluma, elime falan bulaşıyordu. O suları vücudumda hissettiğimde içden içe hırsıza vermek için dahada sabırsızlanıyordum. Daha dakikalar öncesine kadar hırsızın tecavüzüne uğrayan bir ev hanımı olmama rağmen dakikalar sonra gayet istekli ve sikişmek için sabırsız biriydim, yani diğer bir deyişle kocasını aldatmak için sabırsızlanan biriydim. Karşılılı durmamız en fazla iki dakika kadar sürmüş olabilir ama sonrasında daha fazla dayanamayarak dizlerimin üzerine çöktüm ve hırsızın zevkten sırılsıklam olmuş yarrağını dudaklarıma sürtmeye başladım. İnanın kocamlada altı yıldır evliyiz ama evli olmamıza rağmen bir defa bile yarrağını yalamışlığım, dudağıma sürttürmüşlüğüm yok, fakat o an gayet profesyoneldim.
Profesyonel aslında fazla iddealı olabilir çünkü bir kaç kez dudaklarıma sürtüp sikinin ucundaki suları dudaklarıma, çeneme ve yanaklarıma bulaştırdıktan sonra sikini ağzıma aldım. Az önceki istekli ve arzulu kadın sakso konusunda hiç tecrübe sahibi değildi o yüzden sadece arzumla kalakalmıştım, neyseki hırsız daha önce sakso çektirmişti sanırım, bana sadece "sen ağzını aç gerisini ben hallederim" dedi ve saçlarımın arasına parmaklarını yerleştirdikten sonra sikini ağzımın içine usul usul iteklemeye başladı. Bir kaç defa normal girip çıkıyor ama sonralarda boğazıma kadar ulaştığı için midemi bulandırıyordu. Belki yirmi, yirmibeş defa ağzıma girip çıktıktan sonra sonunda saçlarımı sıkı sıkı tutup sikinin hepsini ağzımdan içeri soktu, boğazıma kadar geldiğini hissettim yani.
İşte tam o sırada ağzımdan sikini çıkartmadığı için ve sikinin tamamını içime soktuğu için nefes alamadım, ellerim önce hırsızın kalçalarına dolanmıştı fakat nefes alamayınca tüm gücümle kalçalarına vurmaya ve bacaklarından tutarak onu kendimden uzaklaştırmaya çalıştım. Belki on saniye kadar nefessiz kaldım, o sırada biraz önce korktuğum için gözlerimden gelen yaşların iki katı kadar bu defa nefessiz kaldığım için gelmeye başladı. Tabi bu hırsızın hiç umurunda bile değildi, on saniye kadar nefessiz bıraktıktan sonra sikini boğazımdan çıkardı ve bir kaç saniye ara verip tekrar ağzımı açtırıp sikini yine aynı sertlikte ve derinlikte ağzımın içine sokup nefesimi kesti. Biraz önce olduğu kadar ikincisinde yabancılık çekmemiştim ama, elimden geldiği kadar dayanmaya çalışıyordum.
Bunu bir kaç defa tekrarladı, her defasında tabiki bir öncekinden çok daha tecrübeli yapıyordum. Sonunda artık sikini boğazıma kadar sokup tekrar tamamen çıkarmak yerine az az çıkartıp bir nevi boğazımı sikiyordu. Yiğidi öldür hakkını yeme demişlerya işte buda onun gibi hırsız gerçekten kocamdan çok daha iyi sikiyordu beni, yani ne yaptığını çok ama çok iyi biliyordu. Her ne kadar nefessiz bıraksada, canımı acıtsada ve korkutsada halimden memnundum. Bu yarrağını boğazıma sokma durumu bayağı uzun sürmüştü, kocam sabaha kadar gelmeyeceği için hırsız bu zamanı en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoru sanırım. Belki yarım saat kadar ağzıma oynayıp gözlerimi yaşarttıktan sonra "artık sikilmenin zamanı geldimi, ne dersin" diyerek saçlarımı çekiştire çekiştire beni ayağa kaldırdı.
Az önce yaptığı gibi ellerini boynuma dolayarak sıkı sıkı tutup "birazda amından içeri gireyim bakalım boğazınmı yoksa amcığın mı daha çok zevk verecek bana" dedi, sonrada boynumdan itekleyerek yatağın üzerine atıp üstüme çıktı. Dudaklarımı öpmek için yaklaştığında "yarrağımı tut" diyerek önce bana sikini tutturdu, sonra o dudaklarımdan öperken bende onun sikini sıkı sıkı tutarak amıma doğru çekmeye başladım. Artık tamamen bacaklarımın arasına yerleşmişti, sikide amımın üzerindeki yerini almıştı. Onu içime almadan önce amıma bir kaç defa daha sürttürmek istedim ama bir süre sonra elini sikine götürerek amıma dayayıp içime sokmaya başladı. O ana kadar herşey çok iyi çok güzeldi fakat hırsızın sikini amımda hissettiğim anda nedese içimde birden büyük bir pişmanlıkla kendimde geldim.
Biraz önce sikilmek için yanıp tutuşurken o an elinden kurtulmak ve içime almamak için direnmeye başlamıştım. İlk önce "yapmayalım, istemiyorum ben" diye altından kaçmaya çalışsamda bırakmadı ve "sende zevk alacaksın sakin ol" diyerek amıma sikini iteklemeye devam etti. Sikini içime sokmak için her iteklediğinde ve her santim santim içime girdiğinde benim hissettiğim acı ve pişmanlık artıyordu o yüzden yarısını kadar sokmuştuki artık tüm gücümle üzerimden kaldırmaya çalışıyordum. Tabi gücüm yetmediği için muvaffak olamadım. Direnmeme rağmen, yalvarmama rağmen sikinin hepsini amımdan içeri sokup çıkarmaya başladı, tabi dur desemde ve sikilmemek için çabalasamda ister istemez zevk almaktan kendimi alı koyamıyorum.
Kaç dakika boyunca hırsızın altında çırpındım, altından kaçmak için uğraştım bilmiyorum ama her geçen saniye amımın daha fazla ıslandığını ve bu yüzden hırsızın içime giriş çıkışlarının her saniye dahada gürültülü olduğunu hatırlıyorum. Yani amım o kadar ıslanmıştıki içime her girdiğinde taşaklarıda kısmen götümün üzerine doğru, yani tam olarak amımla göt deliğimin arasına doğru çarpıyor ve ıslaklık yüzünden odada "şak şak şak şak" diye sesler çınlıyordu. Karşı koydum, direndim ama aldığım zevk yüzünden son dakikalara doğru kendimi tamamen teslim ettim. İşi biteceği zamanda içime daha hızlı girip çıktı ve neyseki boşalacağı an sikini içimden çıkartarak eline aldı, tam yüzüme doğru kaldırıp önce sikini bıraz sıktı sonrada bırakıp fışkırtarak yüzüme doğru boşalmaya başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder