3 Nisan 2015 Cuma

Olgun teyzemi hallettim

Merhaba.geçen hafta başımdan geçen olayı paylaşacak birini araken aklıma sizler geldiniz.hemen anlatayım.teyzem 37 yaşında 1,53 boyunda 64 kilo koca memeli ve koca götlü harika bir kadındı.einştem o gün izmire gitmişti.ben de teyzemi ziyaret edeyim dedim.belli mi olur belki bi frikik verirdi de biz de 31 malzemesi yapardık.
neyse kapıyı çaldım.teyzem üzerinde yakası açık kısa kollu bir bluz ve kıçında topuklarına kadar inen basma bi etekle kapıyı açtı.sıkıntıdan bulmaca çözüyodu.beraber çözmeye başladık.yerde çözüyorduk ve teyzem eğilidiğinden göğüsler foraydı.derken eniştem telefon açtı ve işinin uzadığını o gün izmirde kalacağını söyledi.
teyzem ben yalnız mı kalcam hem bu gece ne yapacaktık unuttun mu dedi.benim kafama hemen bi zinalık geldi.teyzeme o gece yanında kalabileceğimi söyledim.teyzem tamam dedi.ben sevinçten uçuyordum.o gece bi şeyler olacağı içime dolmuştu.neyse akşam oldu.teyzem yemeği hazırladı.yemekten sonra teyzeme eniştemle o gece ne yapacaklarını sordum.teyzem de hiç çekinmeden bü gece bizim özel gecemiz.
biz her cumartesi özel şeyler yaparız dedi.bu bana da cesaret verdi.ne gibi diye sorum.o da bana genç admasın anlamamazlıktan gelme dedi.ben de benim daha özel anım olmadı diye ayak yaptım.teyzem şaşırdı.inanamadı.daha önce hiç bir kızla öpüşüp öpüşmediğimi sordu.ben hayır dedim.gel sana öğreteyi dediğindeyse ok yaydan fırladı ve teyzemin dudaklarına yumuldum.
3-5 dakıika emdikten sonra götünü ellemeye başladım.aynı anda iki güzellik için daha erken dedi ve ellerimi götiünden çekti.ama ben dinlermiyim.götünü yaş hamur gibi yoğuruyordum.ayağa kalktık.ayakta götünü daha rahat okşuyordum.eteğini yavaşçaa sıyırdım. bir yandan dudaklarını sömürürken bluzunu da çıkarttım . o da boş durmuyordu.porno yıldızı gibi sevişiyordu kaltak.
teyzem önümde diz çöktüşortumu inidirp sikimi okşuyordu.daha sonra yatak odasına geçtik.ikimiz de çırılçıplak soyunduk.teyzem önümde diz çöktü ve sikimi ağzına aldı.zaten 15 dakikadan beri ellerken dimdik etmişti sikimi.delirecek tim zevkten.2-3 dakikalık vakumdan sonra dayanamadım ağzına boşaldım.bir damlasını biile boşa götürmeden hepsini yuttu döllerimin.
sıra bendeydi.teyzem yatağa uzandı.ben de başladım amını yalamaya.teyzem yalacı pezevenk kim bilir kaç amcık sikmişsindir sen bu ne ustalık böyle diyordu.ben se sesimi çekarmadan yalamaya devam ediyordum.onu boşaltmaya kararlıydım.teyzem boğuk boğuk inliyodu.iniltiler sıklaştı ve teyzem de çığlık çığlığa geldi.
azım yüzüm tamamen slanmıştı.ikimizde yatağa uzandık.ben arkadan sikimi amnıa sokmaya çalıştım.teyzem çekmecede prezervatif olduğunu söledi.ben aldım o takıverdi.sırtüstü yatıyordu.amına doğru hızla yüklendim.alev alev yanıyordu.bir süre hareketsiz kaldım.daha sonra yavaş yavaş gidip gelmeye başladım.beraber inliyoduk.5 dakika bu şekilde gidip geldikten sonra dayanamadım ve boşaldım.
prezervatifi çıkardım.bu sefer prezervatif takmıcam dedim teyzeme.o da zamanlaman iyiyse tamam dedi.yatağın üstünde dört ayak oldu.amının arka duvarına öyle bir yüklendim ki kasıklarım sızladı.hızla gidip gelmeye başladım.ikimiz de kan ter içindeydik.vücudum teyzemle temas ettikçe şap şap diye ses geliyodu.6-7 dakka böylece sikişin ardından koltuğa oturdum ve teyzemi kucağıma aldım.
göğüslerini emiyordum.teyzem sikimin üstüne oturdu ve başladı zıplamaya.bense göğüslerine yumudum bırakmıyordum.kısa bir zaman geçti ki teyzemi üstümden kaldırdım ve amınının üstüne boşaldım.sıra teyzemdeydi.parmaklarımla onu da boşalmasına yardım ettim.öylece yığıldık kaldık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder